Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έτσι για να δείξεις πόσο την γουστάρεις..Συνήθως τέτοια βίντεο βγαίνουν μόλις αγοράζονται.. Αλλά πιστεύω όλοι έχετε απο ένα..... Για πάμε!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 χιχιχιχιχιχι κατα την ανακατασκευη .... πρωτος τεχνικος ελεγχος http://www.youtube.com/watch?v=XL5nOxkq0B4 με καινουργια καδενα φιλτρα ιστοριες δεν ξερω ακομα πως ακουγετε ... οταν την καταφερω να την βαλω μπροστα θα ποσταρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Δύο βιντεα έχω ανεβάσει με το μηχανάκι μου. Το πρώτο είναι όταν του φόρεσα την καινούρια εξατμα και δεύτερο όταν του έβαλα το κιτακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SqgmaGkuqFo Ειναι κι αλλοι δικοι μας στο βιντεακι.. Και καποια παλιοτερα χωρις εμενα πανω του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι ενοείς ? Εσύ είσαι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι ενοείς ? Εσύ είσαι? Οχι , ο Χατζησαβας ειμαι.. Δεν ειμαι εγω εκει , εγω το πηρα λιγο καιρο μετα , το ειχε ενας ηθοποιος πριν . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Οχι , ο Χατζησαβας ειμαι.. Δεν ειμαι εγω εκει , εγω το πηρα λιγο καιρο μετα , το ειχε ενας ηθοποιος πριν . ΠΟ ΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΙΑΣΗΜΟΤΙΤΑ ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΟΟΣ Έτσι για να δείξεις πόσο την γουστάρεις..Συνήθως τέτοια βίντεο βγαίνουν μόλις αγοράζονται.. Αλλά πιστεύω όλοι έχετε απο ένα..... Για πάμε!! Ελα να μαζευτουμε τα Cbr....ελα να μας ακουσει ο κοσμος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 βεβαια. εδω ειμαι εγω με την πρωην εκανα ενα τεραστιο πεταγμα + backflip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SqgmaGkuqFo Ειναι κι αλλοι δικοι μας στο βιντεακι.. Ειμαι και εγω σε αυτο το video.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormer4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Έτσι για να δείξεις πόσο την γουστάρεις..Συνήθως τέτοια βίντεο βγαίνουν μόλις αγοράζονται.. Αλλά πιστεύω όλοι έχετε απο ένα..... Για πάμε!! Tο cbr πως παει? Συγκριση με αλλα παπακια και μηχανες στα κυβικα του? αξιζει να το παρω?βολικο? ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormer4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Εδω πηδαω πανω απο την κορινθο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Tο cbr πως παει? Συγκριση με αλλα παπακια και μηχανες στα κυβικα του? αξιζει να το παρω?βολικο? ευχαριστω! Αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο αν βρεις σε καλή κατάσταση...140 πάει αν είναι υγιή και ειναι παρα πολύ βολικό...Ας μην βγαίνουμε οφφ τόπικ ψάξε έχουν παιχτεί αρκετά θεματάκια που θα βρείς τις απαντήσεις σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 Συμπερασματα απο το βιντεακι του @A7XBilly. 1. Η βενζινη του ειναι περιπου στο 1/4. Ε αυτη ειναι και η μεγαλυτερη τιμη που εχει δει το ντεποζιτο του. Συνηθως κυκλοφορει με ρεβερβα. 2. Το αμεσως παρκαρισμενο οχημα βρισκεται στα 15 μετρα μακρυα.Συνεπως δεν παρκαρει ουτε μηχανακι αυτο το παιδι(για αυτοκινητο ουτε λογος). 3. Το βιντεακι ειναι μικρο γιατι η φωτογραφικη ηταν δανεικη και αν δεν την επεστρεφε θα ακουγε κρεβατομουρμουρα 4. Εχει τον πιο ομορφο ηχο σε cbr-ακι,τουλαχιστον απο αυτα που εχω ακουσει Τωρα δεν αξιζω και ενα ποντακι κυριε Μπιλυ?? Βιντεακι δικο μου απο αυριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 να το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Και σ'αυτη τη ταινια υπαρχει ενα πλανο με KawaZuki drz"400"sm Στο συγκεκριμενο σποτακι οχι αλλα στη ταινια κανει "περασμα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormer4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Και σ'αυτη τη ταινια υπαρχει ενα πλανο με KawaZuki drz"400"sm Στο συγκεκριμενο σποτακι οχι αλλα στη ταινια κανει "περασμα" Τι εννοεις? στο 0:42 το δικο σου ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αιτουμαι 5μερης ρομπιασης απο το φορουμ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stormer4ever 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αιτουμαι 5μερης ρομπιασης απο το φορουμ +1000 για το ιντρο και την σουζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αιτουμαι 5μερης ρομπιασης απο το φορουμ Επικό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 That's from me: Πρεπει να ηταν 1 Ιουλιου στις 10 το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι πηγαιναμε 2ο ποδι να στησουμε το τροχοσπιτο και η μικρη με κατεγραφε μεσα απο το αμαξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Όταν έβαλα την εξάτμιση.. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αιτουμαι 5μερης ρομπιασης απο το φορουμ ΑLL THE MONEY!!! ΧΑΧΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 Αιτουμαι 5μερης ρομπιασης απο το φορουμ Κάντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβώ.. :2funny: Τρέχεις......όμως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 That's from me: Πρεπει να ηταν 1 Ιουλιου στις 10 το πρωι με τη τσιμπλα στο ματι πηγαιναμε 2ο ποδι να στησουμε το τροχοσπιτο και η μικρη με κατεγραφε μεσα απο το αμαξι. πρεπει να το πω ... ωραια μουσικη ακουνε μεσα στο αμαξη !! ΥΓ Πρεπει να σου κανω πμ εσενα κατι να σε ρωτησω ... μολις φαω μαλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2011 πρεπει να το πω ... ωραια μουσικη ακουνε μεσα στο αμαξη !! ΥΓ Πρεπει να σου κανω πμ εσενα κατι να σε ρωτησω ... μολις φαω μαλλον XA XA γμσε τα... Εγω εν το μεταξει με τη τσιμπλα στο ματι οδηγουσα χαλλλλλαρα γιατι ρευομουν και κατι κρασορετσινες απο την προηγουμενη βραδια και οι αλλοι μεσα ηταν μεσα στην τρελη ορεξη και ακουγανε ροκιες στην τσιτα.... εντελως αντιθετο mood. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες