ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Θα το κοιταξω μηπως μου εδωσε λαθος τακακια Αλλα του το τονισα 10 φορες οτι θελα τα μεταλικα . Και εγω απο αυτον απο την Καλλιρόης τα πηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Τι μοντέλο είναι το μηχανάκι σου? Αν είναι από 2006 και μετά, μόνο τα ph φοράει (τα ημιμεταλλικά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι μοντέλο είναι το μηχανάκι σου? Αν είναι από 2006 και μετά, μόνο τα ph φοράει (τα ημιμεταλλικά) Το μοντελο ειναι 2009 Τα κοιταξα. Γραφει PH366 23/08 KBA61040 Δεν ξερω τι σημαινουν αλλα αν το 23/08 ειναι ημερομηνια παραγωγης παιζει να ειναι πολυκαιρισμενα? Και λεει κατι αυτο αν ειναι τεσσαρων χρονων? Εχω βαλει μονο στην δεξια δαγκανα premier Στην αριστερη εχω ακομα της μανας του Επειδη εχει συνδιασμενα φρενα και πατωντας το πισω πιανει και η δεξια δαγκανα, τα τακακια της δεξιας τρωγονται πιο γρηγορα. Αυτο συμβαινει σε ολα τα fjr. Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο? Αλλα και παλι της μανας του εβγαλε 48000 χιλ η δεξια και 61000 η αριστερη (που θα αλλαξω αυριο) παντα σε ταξιδια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον ANDREASP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 ΡΗ366 όπως σου είπα δηλαδή. Πάντως μην το σκέφτεσαι το θέμα πολυκαιρίας.... γιουρτάκια είναι? Πάντως 2,5χιλ πάστα δεν είναι λίγο. Είναι σχεδόν το μισό τακάκι ακόμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 ΡΗ366 όπως σου είπα δηλαδή. Πάντως μην το σκέφτεσαι το θέμα πολυκαιρίας.... γιουρτάκια είναι? Πάντως 2,5χιλ πάστα δεν είναι λίγο. Είναι σχεδόν το μισό τακάκι ακόμα! Παιζει και η πολυκαιρια.Δεν λεω βεβαια οτι φταιει αυτο, αλλα στο παπι που δεν το κυκλοφορουσα πολυ (λογω της προϋγουμενης δουλειας μου) τα τακακια του, ειχαν γινει ξυλα παρ'οτι ηταν ακομα ολοκληρα.Τα αλλαξα με καινουρια και εχω φρενα σωστα. Ισως καποιος τεχνικος να μας διαφωτισει αν ειναι να προσεχουμε και τον χρονο παραγωγης. Οντως ειναι το μισο γιατι βλεπω την δευτερη τετραδα που θα βαλω αυριο και ειναι 5 χιλ.Γι αυτο υπολογιζω αν τα 2,5 χιλ εβγαλαν κοντα 12000 το 1,5 (πρεπει να αφησω και 1 χιλ.)που μενει θα βγαλει 7 με 8 Αρα 20000 ? Θα δουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 Για να μην ανοίγω άλλο θεμα έχετε κάποιο μαγαζί με καλές τιμές αθηνα που παίρνετε τα συγκεκριμένα τακακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 ΠΕΡΚΟ Αριστοτέλους 58-60 (είναι ο αντιπρόσωπος) Ζήτα του έκπτωση. Κάτι κάνει πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2013 καλησπερα στους συναδελφους ηθελα να ρωτησω kevlar τακακια κανει να βαζουμε; Συνέχεια στο θέμα που άνοιξες ήδη εδώ >>> http://www.mybike.gr/topic/61785-%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-kevlar/page__view__findpost__p__1371562 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες