Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Μολις πριν λιγο πηγα και αγορασα τακακια πισω για την μηχανη μου, ειχα σκοπο να αγορασω τα κορυφαια EBC αλλα ο υπευθυνος του μαγαζιου μου προτεινε τα premier λεγοντας οτι εχουν την ιδια παστα με τα EBC. τωρα ρωταω εγω ειναι αυτο αληθεια??? και απο αποδοση τι λενε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Ο ψηλος (aka ALX) που φοραει τετοια και κανα 2 3 ακομα που ξερω πινουν νερο στο ονομα τους. Εγω βαζω ebc αρα δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 για να δουμε θα τα βαλω αυριο το πρωι. το εχω και εγω απορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seth2769 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 ειναι παρα πολυ καλα ,γι αυτο και ειναι και ακριβα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GR_tts 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Έχω ακούσει καλές εντυπώσεις...όταν χρειαστεί να αλλάξω κι εγώ τέτοια σκέφτομαι να βάλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Στο ER φοραω EBC sintered HH και μαζι με αλλαγη υγρων φρενων βελτιωθηκε η αισθηση στο φρεναρισμα, ενω και η αποδοση ειναι πολυ καλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 ειναι παρα πολυ καλα ,γι αυτο και ειναι και ακριβα!! ισα ισα που ειναι και πολυ φθηνα 24€ μου στοιχησανε ενω αντιθετος τα EBC ειναι κατα πολυ πιο ακριβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Τα φόραγα κατά περιόδους,παλιά στο CBR 1000 F μου. Πολύ καλά,ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Και σε καλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Φρένο απ' τα πρώτα μέτρα κιόλας. Απόδοση κορυφαία. Δεν χαλάνε δίσκους. Μέση διάρκεια ζωής. (εμένα μου βγάζουν από 20 έως 25 χιλιάδες χιλιόμετρα) ΔΕΝ τα αλλάζω με κανένα άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 αν και αργησα πλεον μονο premier βαζω. τα συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Με τόσα που έχει γράψει ο ALX εγώ ψήθηκα και θα τα φορέσω στην επόμενη αλλαγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 για πείτε κιόλας που τα βρίσκουμε Θεσσαλονίκη και internet γιατί ψήθηκα κι εγω να τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Αν μπορει καποιος να μου πει σε ποιο μαγαζι, περιοχη Aθηνα ή internet, μπορω να βρω τα premier Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν μπορει καποιος να μου πει σε ποιο μαγαζι, περιοχη Aθηνα ή internet, μπορω να βρω τα premier Ευχαριστω. Brake shop Βαρβαρηγος Καλλιρροης 16 Ν. Κοσμος , Perko μηχαλακοπουλου , Καφετζακης καισαριανη , τα χρυσα θελεις ή τα μαυρα εγω σου πρωτινο τα χρυσα (πιο σκληρα). Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2011 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Brake shop Βαρβαρηγος Καλλιρροης 16 Ν. Κοσμος , Perko μηχαλακοπουλου , Καφετζακης καισαριανη , τα χρυσα θελεις ή τα μαυρα εγω σου πρωτινο τα χρυσα (πιο σκληρα). Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα πιο σκληρα ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης ή καλυτερο φρεναρισμα ή και τα δυο? Και αν ξερεις αν ειναι μεταλλικα και τα δυο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα πιο σκληρα ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης ή καλυτερο φρεναρισμα ή και τα δυο? Και αν ξερεις αν ειναι μεταλλικα και τα δυο. Η περκο στη μιχαλακοπουλου εχει κλεισει. Μονο αριστοτελους στην αθηνα. Καπου στο 50 νουμερο ειναι. Τα χρυσα να παρεις. Ειναι μεταλλικα αλλα μετριας σκληροτητας παστας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monty python 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα πιο σκληρα ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης ή καλυτερο φρεναρισμα ή και τα δυο? Και αν ξερεις αν ειναι μεταλλικα και τα δυο. τα πιό σκληρά τα τακάκια κρατάνε περισσότερο αλλά χαλάνε και το δίσκο πιό εύκολα,να προτιμήσεις οργανικά τακάκια ιδιαίτερα πίσω πού δεν ΄πέφτει το βάρος όταν φρενάρεις.Αμα βέβαια έχεις βαριά μοτοσυκλέτα βάζεις και σκληρή πάστα μπροστά ή άμα το βάζεις σε πίστα το μηχανάκι σου που θέλεις έντονα και απότομα φρεναρίσματα. Κατά τα άλλα βάλε οργανικά, δεν "ανάβουν", δε χαλάνε το δίσκο αλλά φθείρονται πιο γρήγορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 Μετα απο ταλαιπωρια ενος χρονου και αλλαγη τακακιων μπροστα καθε 4000 χμ πλην των μαμα που κρατησαν 10000(με κοστος 135 ευρω!!!!)...εχτες φορεσα premier με κοστος 65 ευρω και την υποσχεση πως δεν εχω ξαναβαλει τετοιο τακακι...Ιδωμεν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Μετα απο ταλαιπωρια ενος χρονου και αλλαγη τακακιων μπροστα καθε 4000 χμ πλην των μαμα που κρατησαν 10000(με κοστος 135 ευρω!!!!)...εχτες φορεσα premier με κοστος 65 ευρω και την υποσχεση πως δεν εχω ξαναβαλει τετοιο τακακι...Ιδωμεν! ερωτηση1: 65 τα μπροστα να υποθεσω? ερωτηση 2: απο που τα προμηθευτικες? ερωτηση 3: καθε 4000χλμ ποιο τακακι σου τρωγοταν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 ερωτηση1: 65 τα μπροστα να υποθεσω? ερωτηση 2: απο που τα προμηθευτικες? ερωτηση 3: καθε 4000χλμ ποιο τακακι σου τρωγοταν? 1:ναι τα μπροστα 2:Υπαρχει μαγαζι εδω Πατρα με ανταλλακτικα 3:τα τελευταια ηταν newfren και φαγωθηκαν σε 3 μηνες...Μονο τα μαμα κρατησαν κοντα 10000 κμ αλλα το κοστος ειναι 135 μονο τα μπροστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) ebc βαζω εδω και 1 χρονο αλλα ψηνομαι να δοκιμασω και τα premier Edit: η τιμη των μαμα ειναι "αστεια" Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Βάλτε premier ρε να δείτε το φρένο το αληθινό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 για πείτε κιόλας που τα βρίσκουμε Θεσσαλονίκη και internet γιατί ψήθηκα κι εγω να τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή! μάθαμε κάτι σχετικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 brembo και ξερο ψωμι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Ισως τα καλυτερα στην αγορα...και μαλιστα με διαφορα!!!!!! Απο τα ebc παντως τα premier ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα.... Την τελευταια φορα εβαλα Ebc, αμαν εκανα να ερθει η ωρα της αλλαγης και προχθες πηρα παλι Premier...υπερβολικα σκληρα και χωρις αισθηση τα ebc.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες