Jump to content
Xagos

Αγορα Τακακια Premier

Recommended Posts

Μολις πριν λιγο πηγα και αγορασα τακακια πισω για την μηχανη μου, ειχα σκοπο να αγορασω τα κορυφαια EBC αλλα ο υπευθυνος του μαγαζιου μου προτεινε τα premier λεγοντας οτι εχουν την ιδια παστα με τα EBC. τωρα ρωταω εγω ειναι αυτο αληθεια??? και απο αποδοση τι λενε??? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ψηλος (aka ALX) που φοραει τετοια και κανα 2 3 ακομα που ξερω πινουν νερο στο ονομα τους.

Εγω βαζω ebc αρα δεν ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ακούσει καλές εντυπώσεις...όταν χρειαστεί να αλλάξω κι εγώ τέτοια σκέφτομαι να βάλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο ER φοραω EBC sintered HH και μαζι με αλλαγη υγρων φρενων βελτιωθηκε η αισθηση στο φρεναρισμα, ενω και η αποδοση ειναι πολυ καλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι παρα πολυ καλα ,γι αυτο και ειναι και ακριβα!!

ισα ισα που ειναι και πολυ φθηνα 24€ μου στοιχησανε ενω αντιθετος τα EBC ειναι κατα πολυ πιο ακριβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φόραγα κατά περιόδους,παλιά στο CBR 1000 F μου.

Πολύ καλά,ήμουν πολύ ικανοποιημένος.

Και σε καλές τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρένο απ' τα πρώτα μέτρα κιόλας. Απόδοση κορυφαία. Δεν χαλάνε δίσκους. Μέση διάρκεια ζωής. (εμένα μου βγάζουν από 20 έως 25 χιλιάδες χιλιόμετρα)

ΔΕΝ τα αλλάζω με κανένα άλλο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τόσα που έχει γράψει ο ALX εγώ ψήθηκα και θα τα φορέσω στην επόμενη αλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για πείτε κιόλας που τα βρίσκουμε Θεσσαλονίκη και internet γιατί ψήθηκα κι εγω να τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορει καποιος να μου πει σε ποιο μαγαζι, περιοχη Aθηνα ή internet, μπορω να βρω τα premier Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορει καποιος να μου πει σε ποιο μαγαζι, περιοχη Aθηνα ή internet, μπορω να βρω τα premier Ευχαριστω.

Brake shop Βαρβαρηγος Καλλιρροης 16 Ν. Κοσμος , Perko μηχαλακοπουλου , Καφετζακης καισαριανη , τα χρυσα θελεις ή τα μαυρα εγω σου πρωτινο τα χρυσα (πιο σκληρα). :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mm 2 1/2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Brake shop Βαρβαρηγος Καλλιρροης 16 Ν. Κοσμος , Perko μηχαλακοπουλου , Καφετζακης καισαριανη , τα χρυσα θελεις ή τα μαυρα εγω σου πρωτινο τα χρυσα (πιο σκληρα). :_thumbsup:

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα πιο σκληρα ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης ή καλυτερο φρεναρισμα ή και τα δυο? Και αν ξερεις αν ειναι μεταλλικα και τα δυο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Τα πιο σκληρα ειναι καλυτερα σε θεμα αντοχης ή καλυτερο φρεναρισμα ή και τα δυο? Και αν ξερεις αν ειναι μεταλλικα και τα δυο.

Η περκο στη μιχαλακοπουλου εχει κλεισει. Μονο αριστοτελους στην αθηνα. Καπου στο 50 νουμερο ειναι. Τα χρυσα να παρεις. Ειναι μεταλλικα αλλα μετριας σκληροτητας παστας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα πιό σκληρά τα τακάκια κρατάνε περισσότερο αλλά χαλάνε και το δίσκο πιό εύκολα,να προτιμήσεις οργανικά τακάκια ιδιαίτερα πίσω πού δεν ΄πέφτει το βάρος όταν φρενάρεις.Αμα βέβαια έχεις βαριά μοτοσυκλέτα βάζεις και σκληρή πάστα μπροστά ή άμα το βάζεις σε πίστα το μηχανάκι σου που θέλεις έντονα και απότομα φρεναρίσματα. Κατά τα άλλα βάλε οργανικά, δεν "ανάβουν", δε χαλάνε το δίσκο αλλά φθείρονται πιο γρήγορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο ταλαιπωρια ενος χρονου και αλλαγη τακακιων μπροστα καθε 4000 χμ πλην των μαμα που κρατησαν 10000(με κοστος 135 ευρω!!!!)...εχτες φορεσα premier με κοστος 65 ευρω και την υποσχεση πως δεν εχω ξαναβαλει τετοιο τακακι...Ιδωμεν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο ταλαιπωρια ενος χρονου και αλλαγη τακακιων μπροστα καθε 4000 χμ πλην των μαμα που κρατησαν 10000(με κοστος 135 ευρω!!!!)...εχτες φορεσα premier με κοστος 65 ευρω και την υποσχεση πως δεν εχω ξαναβαλει τετοιο τακακι...Ιδωμεν!

ερωτηση1: 65 τα μπροστα να υποθεσω?

ερωτηση 2: απο που τα προμηθευτικες?

ερωτηση 3: καθε 4000χλμ :waycon1: ποιο τακακι σου τρωγοταν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερωτηση1: 65 τα μπροστα να υποθεσω?

ερωτηση 2: απο που τα προμηθευτικες?

ερωτηση 3: καθε 4000χλμ :waycon1: ποιο τακακι σου τρωγοταν?

1:ναι τα μπροστα

2:Υπαρχει μαγαζι εδω Πατρα με ανταλλακτικα

3:τα τελευταια ηταν newfren και φαγωθηκαν σε 3 μηνες...Μονο τα μαμα κρατησαν κοντα 10000 κμ αλλα το κοστος ειναι 135 μονο τα μπροστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ebc βαζω εδω και 1 χρονο αλλα ψηνομαι να δοκιμασω και τα premier

Edit: η τιμη των μαμα ειναι "αστεια"

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για πείτε κιόλας που τα βρίσκουμε Θεσσαλονίκη και internet γιατί ψήθηκα κι εγω να τα δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή!

μάθαμε κάτι σχετικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως τα καλυτερα στην αγορα...και μαλιστα με διαφορα!!!!!! Απο τα ebc παντως τα premier ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα....

Την τελευταια φορα εβαλα Ebc, αμαν εκανα να ερθει η ωρα της αλλαγης και προχθες πηρα παλι Premier...υπερβολικα σκληρα

και χωρις αισθηση τα ebc....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα