Jump to content
spithas

athens tuning show 2011

Recommended Posts

παιδια θα παει κανενας στο athens tuning show ;

μηπως θα εχει περιπτερο το forum μας για να φερω το μηχανακι μου ; :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ θα πάω σίγουρα με παρεάκι την τελευταία κυριακή. Μια φορά το έχω χάσει και μετά το μετάνιωσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ρε παιδες ειχα παει μια φορα αλλα πιο πιτσιρικας και δεν θυμαμαι και πολλα...αυτο που θυμαμαι ηταν οτι ειχα πληρωσει 22 ευρω εισοδο νομιζω και μασ εδιναν και διαφορα dvd στην αρχη και στο τελος...ποτε ειναι ξανα???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα παει το 2007 αν θυμαμαι καλα,η τιμη εισοδου δεν ειναι μεγαλη αλλα αν θες να μπεις live arena (αξιζει αν το εχουν ακομα αυτο) πληρωνεις εξτρα.

οταν ειχα παει στην arena το 07 ηταν ο terry grant,Team orange και stunt με μηχανες

η εκθεση δεν ελεγε και παρα πολλα :_innocent:

Τροποποιήθηκε από τον sprinter-man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυριο ολοι εκει...

10ε ειναι η εισοδος και 10ε η live arena

17-25 σεπτεμβρη

Τροποποιήθηκε από τον hondakiasss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσοι θα πατε κρατηστε μικρο καλαθι...

Η συγκεκριμενη "μαζωξη" γιατι εκθεση ΔΕΝ ειναι, θα ειναι πολυ κατωτερη των προσδοκιων.

Φημες λενε πως δεν θα υπαρχει καθολου εσωτερικος χωρος με περιπτερα, αλλα μονο αραδιασμενα αυτοκινητα στο προαυλιο απο auto clubs.

Θα προτεινα σε οσους θελουν να πανε, τουλαχιστον μα μην πανε τις πρωτες ημερες, ετσι ωστε να ακουστουν μερικα πραγματα παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γινεται ακομα στον αγιο κοσμα???εκει κοντα θυμαμαι πως γινεται εχω δικιο??

γινεται ακομα στον αγιο κοσμα???εκει κοντα θυμαμαι πως γινεται εχω δικιο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Athens Tuning Show στις 17-25 Σεπτεμβρίου 2011

02C7FB726742411E8A825D90FA9374DF.jpg

"Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το Athens Tuning Show διοργανώνεται για 6η διαδοχική χρονιά στις 17-25 Σεπτεμβρίου 2011 στον περιβάλλοντα χώρο της Ξιφασκίας, στο Δυτικό Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Το μοναδικό αυτό event περιλαμβάνει εννέα ημέρες αδιάλειπτης δράσης, τα δυνατότερα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, τις καλύτερες προτάσεις tuning, διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων db drag, το men’s club area, καθώς και καλλιστεία με τα καλύτερα μοντέλα του Max Power. Όλα αυτά, μαζί με την μουσική από γνωστούς djs και από live συγκροτήματα, θα απογειώσουν τη διάθεση.

Φυσικά, σε αυτή την interactive εκδήλωση θα υπάρχει και η μοναδική live arena, που υπόσχεται δύο Σαββατοκύριακα συναρπαστικού θεάματος με τους ανεπανάληπτους Arrepiado από την Πορτογαλία και με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Terry Grand, κάτοχο πολλών βραβείων Guinness."

"http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=1231128742"

"http://www.athenstuningshow.gr/" <- (ακόμα άδειο το έχουν το site ?!?!?!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώστε λίγες πληροφορίες !!!

Πότε είναι? Τιμή εισόδου???

ΤΙΜΕΣ:

--> ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ € 10 [ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ (12) ΕΤΩΝ, ΤΑ ΑΜΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ]

--> ΕΙΣΟΔΟΣ LIVE ARENA € 10 [ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΑ ΤΗΣ LIVE ARENA, ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ (1) ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΑΤΟΣ]

θα υπαρχουν DB DRAG, TOP 100, MAX BABY, CAR WASH, DRIFT AREA, DRAGSTER AREA, SKETE & BMX AREA, RALLY SHOW, TEST DRIVE, MOYΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, SPEED BABES, RC AREA

ΣΤΗ LIVE ARENA ΘΑ ΕΙΝΑΙ TERRY GRAND, ARREPIADO TEAM, SXS, KAI NOΜΙΖΩ ΚΑΙ Η TEAM ORANGE

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ LIVE ARENA :

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 (14:00 17:30 20:30) ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9

(14:00 17:00 19:00 21:00) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9 (20:30) ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9 (14:00 17:30 20:30) ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9 (14:00 17:00 19:00 21:00)

Τροποποιήθηκε από τον spithas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα παει το 2007 αν θυμαμαι καλα,η τιμη εισοδου δεν ειναι μεγαλη αλλα αν θες να μπεις live arena (αξιζει αν το εχουν ακομα αυτο) πληρωνεις εξτρα.

οταν ειχα παει στην arena το 07 ηταν ο terry grant,Team orange και stunt με μηχανες

η εκθεση δεν ελεγε και παρα πολλα :_innocent:

2009 λες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην πατε παιδια.ηταν χαλια :thumbsdown:

Ειχα να παω 2 χρονια και ηταν πολυ ξενερα...

πρωτον δεν εχει την εκθεση μεσα,αλλα μονο εξω εχει κατι αυτοκινητα..

εκτος αυτου οταν πηγαμε για την live arena χαλασαν τα φωτα και μας εδωσαν τα λεφτα πισω :thumbsdown:

Μην κανετε τον κοπο να πατε γιατι ειναι τσαμπα λεφτα και χασιμο χρονου...κριμα,ενα καλο event γινοταν μια φορα το χρονο και παει και αυτο τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δεν πας να δεις αρενα δεν αξιζει για εμενα...περσυ ηδη ηταν ψοφια τα πραγματα οποτε φετος στο τετραγωνο...απο μηχανες δεν εχει κατι αξιολογο,αντε το στεκι της marlboro feat ducati αρα δεν νομιζω να παω φετος και για οικονομικους λογους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πηγα και εγω χθες βραδυ.

μπορω να πω πως δεν ηταν και πολυ καλη.

δηλαδη πληρωνεις 10 βλεπεις ολα τα αυτοκινητα απο τα club και απο οικους. ειναι και καποιοι που τραγουδανε και χορευουν. εγω ειδα και καποια περιπτερα που ηταν στιμενα αλλα τελειως αδεια και λεω μηπως εχουν αυτοκινητα και τα λοιπα τις επομενες μερες.

τωρα η αρενα πηγα και πηρα εισητηριο για την τελευταια παρασταση 20:30 και περιμεναμε μεχρι τις 20:45 περιπου και μας ειπαν πως επεσε ο πυργος των φωτων και ετσι ακυρωνεται και αμα θελουμε περνουμε πισω τα λεφτα η κραταμε τα εισητηρια και ερχομαστε μια αλλη μερα και μπαινουμε χωρις να πληρωσουμε και στην αρενα και στα αλλα.ασε που δεν ειδα και τα αυτοκινητα του terry grand :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πηγα και εγω χθες βραδυ.

μπορω να πω πως δεν ηταν και πολυ καλη.

δηλαδη πληρωνεις 10 βλεπεις ολα τα αυτοκινητα απο τα club και απο οικους. ειναι και καποιοι που τραγουδανε και χορευουν. εγω ειδα και καποια περιπτερα που ηταν στιμενα αλλα τελειως αδεια και λεω μηπως εχουν αυτοκινητα και τα λοιπα τις επομενες μερες.

τωρα η αρενα πηγα και πηρα εισητηριο για την τελευταια παρασταση 20:30 και περιμεναμε μεχρι τις 20:45 περιπου και μας ειπαν πως επεσε ο πυργος των φωτων και ετσι ακυρωνεται και αμα θελουμε περνουμε πισω τα λεφτα η κραταμε τα εισητηρια και ερχομαστε μια αλλη μερα και μπαινουμε χωρις να πληρωσουμε και στην αρενα και στα αλλα.ασε που δεν ειδα και τα αυτοκινητα του terry grand :_zeppelin:

στο ιδιο ημουν και εγω στις 8.30 το βραδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωτο που ειχα παει ειταν 2005..με ειχε παει ο πατερας μου,φετος θα τον παω εγω :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Fthsle

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρωτο που ειχα παει ειταν 2005..με ειχε παει ο πατερας μου,φετος θα τον παω εγω :tooth:

με το sportcity θα τον πας ; :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να σε ειδα. εγω φορουσα ενα μπλε σορτσακι και ασπρη μπλουζα και κρατουσα και ενα κρανος uvex.

ειμουν με τον πατερα μου με την χρυσαφη hornet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα