Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Υπάρχει ρε παληκάρια 125 varadero? Ή έχω μείνει τόσο πίσω που μόνο εγώ δεν το ξέρω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει εδώ και χρόοονια!!! Ήταν το πρώτο μου μηχανάκι! 16 ίπποι 125cc. Υπέροχο!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Σοβαρά ρε φίλε; Σε λέω και κλαίω,χαμπάρι δεν είχα πάρει :P Και πόσο πάει το μπαγιόκο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Σοβαρά ρε φίλε; Σε λέω και κλαίω,χαμπάρι δεν είχα πάρει :P Και πόσο πάει το μπαγιόκο; 5000 την είχα πάρει πριν αρκετά χρονάκια... η honda νομίζω δεν την βγάζει ποια πάντως. Ακριβή ήταν αλλά είναι πιο πολύ μηχανή παρά μηχανάκι!! Αν σκέφτεσαι να την πάρεις μεταχειρισμένη κάντο! Είναι αθάνατο!!! Εγώ αύριο το πρωί κάνω την μεταβίβαση στον νέο της κάτοχο και η αλήθεια είναι ότι έχω έναν κόμπο στο στομάχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 5000 την είχα πάρει πριν αρκετά χρονάκια... η honda νομίζω δεν την βγάζει ποια πάντως. Ακριβή ήταν αλλά είναι πιο πολύ μηχανή παρά μηχανάκι!! Αν σκέφτεσαι να την πάρεις μεταχειρισμένη κάντο! Είναι αθάνατο!!! Εγώ αύριο το πρωί κάνω την μεταβίβαση στον νέο της κάτοχο και η αλήθεια είναι ότι έχω έναν κόμπο στο στομάχι. Τώρα πια θα έχει πέσει και τιμή πολύ,ανταλλακτικά βρίσκει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 απο επιδοσεις τι λεει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τώρα πια θα έχει πέσει και τιμή πολύ,ανταλλακτικά βρίσκει κανείς; Εγώ δεν χρειάστηκα ποτέ ανταλλακτικά για το συγκεκριμένο οπότε δεν ξέρω να σου πω. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις. Σήμερα ήρθε και έγινε και η μεταβίβαση και έφυγε από τα χέρια μου... Μελαγχόλησα. απο επιδοσεις τι λεει ? Αν περιμένεις επιτάχυνση θα απογοητευτείς καθότι είναι αρκετά βαριά. Αλλά από στρίψιμο δεν παίζεται (δυο ζευγάρια παπούτσια χάλασα επειδή έβρισκαν κάτω στο πλάγιασμα και ένιωθα ότι μπορούσα να πλαγιάσω κι άλλο). 130 έχει τελική τα 110 τα βγάζει πολύ εύκολα, τα 120 με λίγο ζόρι και τα 130 πρέπει να έχει ευθεία μεγάλη για να τα πιάσει. Τραβάει όμως απίστευτα! Με δυο άτομα γομάρια πάνω σε πάρα πολύ απότομη ανηφόρα και δεν κολώνει καθόλου!!! Φρένα επίσης έχει πάρα πολύ καλά! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_human 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2013 αξιζει τ μικρο Varadero, γιατι δν εχω ακουσει και τ καλυτερα λογια ειμε αναμεσα στο Varadero και ρ 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες