markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 γεια σας...μπορειτε να μ πειτε ποσο ειναι το προστημο για καποιον που εχει τιν μικρι πινακιδα(την παρανομη)ποσο ειναι το προστημο..?εηω ακουσει οτι αν σε πιασουν με αυτην και τους δειξεισ και τιν κανονικη πινακιδα το προστημο ειναι πολυ μικρο...αληθευει..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι στα σκατά σας αρέσει απο αυτήν την πινακίδα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 Πληρωνεις προστιμο σαν να μην εχεις πινακιδα.Αυτη η πινακιδα δεν μετραει.Δεν ειναι απο το υπουργειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 θεωρειται πλαστη πινακιδα...σου γινεται κατασχεση σε στελνουν δικαστηριο για πταισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 για δικαστήριο δεν ξέρω αλλά αν δεν είναι εμφανής η πινακίδα είναι ένα 350άρι αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 το προστιμο για μη εμφανη πινακιδα ή να μη φορας ειναι 300 ευρα...για πλαστη εχεις δικαστηριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 δεν νομιζω να ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα..εχω δει εκατονταδες z 750 με πινακιδουλες κολιμενες κατω απο τον κολο..ουτε καν φαινονται. δεν τους γραφει κανενας ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfikas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 δεν νομιζω να ειναι τοσο αυστηρα τα πραγματα..εχω δει εκατονταδες z 750 με πινακιδουλες κολιμενες κατω απο τον κολο..ουτε καν φαινονται. δεν τους γραφει κανενας ομως εμεις λεμε τι ισχυει..το τι εφαρμοζεται ειναι αλλο θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 φιλε ευχομαι να σε τρακαρει καποιος και να μην εχει ή να εχει πινακιδα που για να την δεις θελει κυαλια...να δω πως θα νοιωσεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Και εγώ τέτοια έχω Αν με γράψουν ποτέ θα σας πω Μέχρι στιγμής, όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν πει κάτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Έχω τέτοια αλλά έχω και τη νόμιμη απο κάτω. Την έβαλα γιατί η νόμιμη είναι 2 στρέματα και θα φαίνεται σα δαγκάνα ο κώλος. Όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν υπήρχε θέμα, μάλιστα μια φορά ρώτησα κιόλλας έναν αστυνομικό και μου είπε "όοοοοχι ρε, σιγα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Έχω τέτοια αλλά έχω και τη νόμιμη απο κάτω. Την έβαλα γιατί η νόμιμη είναι 2 στρέματα και θα φαίνεται σα δαγκάνα ο κώλος. Όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν υπήρχε θέμα, μάλιστα μια φορά ρώτησα κιόλλας έναν αστυνομικό και μου είπε "όοοοοχι ρε, σιγα" Ναι και εγώ γι'αυτό την έβαλα.. Ήταν ολόκληρο σεντόνι η γνήσια Εγώ όμως δεν κουβαλάω και την γνήσια μαζί, δεν χωράει από κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 Ναι και εγώ γι'αυτό την έβαλα.. Ήταν ολόκληρο σεντόνι η γνήσια Εγώ όμως δεν κουβαλάω και την γνήσια μαζί, δεν χωράει από κάτω Τότε θα είσαι στη κρίση του όργανου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markacC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Έχω τέτοια αλλά έχω και τη νόμιμη απο κάτω. Την έβαλα γιατί η νόμιμη είναι 2 στρέματα και θα φαίνεται σα δαγκάνα ο κώλος. Όσες φορές με έχουν σταματήσει δεν υπήρχε θέμα, μάλιστα μια φορά ρώτησα κιόλλας έναν αστυνομικό και μου είπε "όοοοοχι ρε, σιγα" οταν εννοεις οτι εχεισ τιν νομημη απο κατω εννοεις κατω απο τιν σελλα..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) οχι... Εννοει κατω απο το πισω φτερο... Καπως ετσι... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 οταν εννοεις οτι εχεισ τιν νομημη απο κατω εννοεις κατω απο τιν σελλα..? Εννοεί κάτω απο τη σέλα και όχι κάτω από το φτερό Δυο πινακίδες θα είχε? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ftiann 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) εννοει κατω απο το φτερο και για αυτο ειμαι σιγουρος 100% Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 από τον Ftiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες