panos moto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 ειναι η μοναδικη γυναικα που δεν θα σου πει ποτε οχι σε οτι κ αν τις κανεις δεν θα σε κερατωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Ναι ναι κι εγώ το κάνω με την φιλενάδα μου την Αρχοντούλα! Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ (και τώρα που το γράφω βουρκώνω) ήταν το κλάμα που είχα ρίξει και τις τελευταίες απολογητικές κουβέντες μου στην Ευτυχία μου (το Xtακι μου) πριν την πουλήσω! Πείτε με τρελή σαν σε άνθρωπο της μιλούσα ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Ναι ναι κι εγώ το κάνω με την φιλενάδα μου την Αρχοντούλα! Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ (και τώρα που το γράφω βουρκώνω) ήταν το κλάμα που είχα ρίξει και τις τελευταίες απολογητικές κουβέντες μου στην Ευτυχία μου (το Xtακι μου) πριν την πουλήσω! Πείτε με τρελή σαν σε άνθρωπο της μιλούσα ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ! Kawasaki και την φωνάζεις Αρχοντούλα ? Και δεν έχει πρόβλημα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 Kawasaki και την φωνάζεις Αρχοντούλα ? Και δεν έχει πρόβλημα ? εγω αν ημουν η μηχανη θα ειχα βαλει μπροστα και θα ειχα φυγει !!! Αν δεν ειχα ιμομπιλαιζερ .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 (τροποποιήθηκε) εγω αν ημουν η μηχανη θα ειχα βαλει μπροστα και θα ειχα φυγει !!! Αν δεν ειχα ιμομπιλαιζερ .. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2011 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες