Jump to content
marios.glxakias

ανακατασκευή glx

Recommended Posts

γεια σας....είμαι νέο μέλος του my bike έχω ενα glx 50cc και επειδή ειμαι και λιγο άσχετος θέλω να μου πείτε πως θα αυξήσω τα κυβικα του.... γιατι δεν με βγάζει δικάβαλο σε ανηφόρα και επειδή θέλω να πηγαίνει παραπάνω :scooter:

Τροποποιήθηκε από τον marios.glxakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν εχεισ λεφτα βαζεισ στροφαλο απο glx 90cc και το κανεισ 51μμ δαλαδη 100 κυβικα.Αλλιωσ το κανεισ 72cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω ....να ρωτισω και κατι αλλο γιατι οπως ειπα ειμαι και ασχετος............οταν λεμε ανοιγα καρτερ τι ενοουμε?? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα καρτερ τα ανοιγουμε για να χωρεσει το χιτωνιο του κυλινδρου μεσα στα καρτερ.αν δεν το δεις δεν προκειται να καταλαβεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα καρτερ τα ανοιγουμε για να χωρεσει το χιτωνιο του κυλινδρου μεσα στα καρτερ.αν δεν το δεις δεν προκειται να καταλαβεις

δηλαδη ανοιγουμε την τρυπα του καρτερ που βγαινει η μπιελα?? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κανεις δηλαδη στα χιλιοστα του πιστονιου??....(θελω να του βαλω κυλινδροπιστονο 54 takekaga δεν ξερω ομως τι στροφαλομπιελα να βαλω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κανεις δηλαδη στα χιλιοστα του πιστονιου??....(θελω να του βαλω κυλινδροπιστονο 54 takekaga δεν ξερω ομως τι στροφαλομπιελα να βαλω)

αν μπορει ας μου πει καποιος πως γινεται και αν γινεται σας παρακαλω να δω αν μπορω να το φτοιαξω please :sweatdrop::_thumbsup::whistling:

Τροποποιήθηκε από τον marios.glxakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 52mm ανοιγεις καρτερ.. τωρα για τον στροφαλο βαλε εναν 90αρι γνησιο 50mm διαδρομη εχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για την βοηθεια σας :yes::worshippy::clapping2::thumbsup::_thumbsup: κυλινδροπιστονο βρικα αυτο http://www.car.gr/parts/view/1181862/?lang=en ειναι καλο??? :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα