marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) γεια σας....είμαι νέο μέλος του my bike έχω ενα glx 50cc και επειδή ειμαι και λιγο άσχετος θέλω να μου πείτε πως θα αυξήσω τα κυβικα του.... γιατι δεν με βγάζει δικάβαλο σε ανηφόρα και επειδή θέλω να πηγαίνει παραπάνω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον marios.glxakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Αν εχεισ λεφτα βαζεισ στροφαλο απο glx 90cc και το κανεισ 51μμ δαλαδη 100 κυβικα.Αλλιωσ το κανεισ 72cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 ευχαριστω ....να ρωτισω και κατι αλλο γιατι οπως ειπα ειμαι και ασχετος............οταν λεμε ανοιγα καρτερ τι ενοουμε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Tα καρτερ τα ανοιγουμε για να χωρεσει το χιτωνιο του κυλινδρου μεσα στα καρτερ.αν δεν το δεις δεν προκειται να καταλαβεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Tα καρτερ τα ανοιγουμε για να χωρεσει το χιτωνιο του κυλινδρου μεσα στα καρτερ.αν δεν το δεις δεν προκειται να καταλαβεις δηλαδη ανοιγουμε την τρυπα του καρτερ που βγαινει η μπιελα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Ακριβωσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 και τα ανοιγουμε σε τορνο??ή σε καποιον μηχανηκο απο μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Οτι θεσ.σε τορνο γινεται καλυτερη δουλεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 το κανεις δηλαδη στα χιλιοστα του πιστονιου??....(θελω να του βαλω κυλινδροπιστονο 54 takekaga δεν ξερω ομως τι στροφαλομπιελα να βαλω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asotosios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 από τον asotosios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) το κανεις δηλαδη στα χιλιοστα του πιστονιου??....(θελω να του βαλω κυλινδροπιστονο 54 takekaga δεν ξερω ομως τι στροφαλομπιελα να βαλω) αν μπορει ας μου πει καποιος πως γινεται και αν γινεται σας παρακαλω να δω αν μπορω να το φτοιαξω please Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 από τον marios.glxakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strogilofanaros46 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2011 στα 52mm ανοιγεις καρτερ.. τωρα για τον στροφαλο βαλε εναν 90αρι γνησιο 50mm διαδρομη εχει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 ευχαριστω για την βοηθεια σας κυλινδροπιστονο βρικα αυτο http://www.car.gr/parts/view/1181862/?lang=en ειναι καλο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marios.glxakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 4αρι σασμαν μπαινει απο σουπρα ή αστρα σε glx? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες