Jump to content
micalis122

Aprilia rs 50

Recommended Posts

μπορειτε να με βοιθισετε να βρω ενα μεταχειρισμενο aprilia rs 50; μεχρι 1200€

Τροποποιήθηκε από τον micalis122

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπες Car.gr και ψαξε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάξε στο car.gr,αν και το βλέπω κομμάτι δύσκολο μόνο με τόσα...Δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα άλλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διοτι με ειπαν οτι ειναι καλες και οι καλυτερες αναρτισεις σε 50αρι

Τότε για δες εδώ

Σε καλή κατάσταση φαίνεται.Γιατί καίγεσαι για upside down? :yeahright:

θα το εχω ιποψη μου αν και το αλλαζει με ξερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι.

Συνεργός σε έγκλημα δεν γίνομαι.

Πέρνα πάλι του χρόνου.

http://www.mybike.gr...__1#entry928419

Μ'αρέσει που προτείνετε κιόλας μερικοί. Δεν βλέπετε ότι το 50άρι ανηκει στην μικρη κατηγορία κυβικών

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι.

Συνεργός σε έγκλημα δεν γίνομαι.

Πέρνα πάλι του χρόνου.

http://www.mybike.gr...__1#entry928419

Μ'αρέσει που προτείνετε κιόλας μερικοί. Δεν βλέπετε ότι το 50άρι ανηκει στην μικρη κατηγορία κυβικών

Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω, αλλά τι πρέπει να κάνει κάποιος πρώτα πριν απαντήσει; Να κάνει έρευνα στο forum να δει αν η ηλικία του χρήστη είναι κατάλληλη προκειμένου να του απαντήσει στην ερώτησή του;

Ρωτάει κάποιος κάτι, δικό του θέμα τι το θέλει, τι θα το κάνει, που θα το βάλει (ας το βάλει και στον π@τ0 του).

Θες να του απαντήσεις; Απάντα, δεν θες μην απαντάς. Έχει γίνει το forum...οι μισοί είναι 14χρονα που ρωτάνε πως θα κάνουν ρεκτιφιέ και οι άλλοι μισοί έχουν γίνει Judge Dread και υπερπροστάτες του δικαίου και του μοτοσυκλετισμού (sic).

Αυτό δε το λέω σε σένα προσωπικά innova 04, είναι γενικότερος προβληματισμός.

Φιλικά (πάντα ε :blush2: ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω, αλλά τι πρέπει να κάνει κάποιος πρώτα πριν απαντήσει; Να κάνει έρευνα στο forum να δει αν η ηλικία του χρήστη είναι κατάλληλη προκειμένου να του απαντήσει στην ερώτησή του;

Ρωτάει κάποιος κάτι, δικό του θέμα τι το θέλει, τι θα το κάνει, που θα το βάλει (ας το βάλει και στον π@τ0 του).

Θες να του απαντήσεις; Απάντα, δεν θες μην απαντάς. Έχει γίνει το forum...οι μισοί είναι 14χρονα που ρωτάνε πως θα κάνουν ρεκτιφιέ και οι άλλοι μισοί έχουν γίνει Judge Dread και υπερπροστάτες του δικαίου και του μοτοσυκλετισμού (sic).

Αυτό δε το λέω σε σένα προσωπικά innova 04, είναι γενικότερος προβληματισμός.

Φιλικά (πάντα ε :blush2: ).

:cheers: ...πάντα!

Δε μου λές ? Αν τον είχες απέναντι σου λάιβ, και σε ρώταγε ΘΑ του έλεγες ή θα τον ρώταγες πόσων χρονων ΕΊΝΑΙ ? :shades:

Το φόρουμ -ευτυχως - κρατάει στην μνήμη τα πάντα. Σιγά μην θυμάμαι τι είπε ο άλλος πριν 2 χρόνια.

Πατάω στα μηνύματα του + βλέπω. ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι γράφει.

Το κακό ή.........καλό αν θες, είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να το δούμε!

Μην με κυνηγήσετε κιόλας που χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου παρέχει η τεχνολογία....:hunter:

Dredd όχι. Αυτη τη δουλειά την κάνουν οι μοντς, εκει που οι ίδιοι κρίνουν.

και σήμερα έγινε εις διπλούν ! :afro1:

υγ. Πάρε και το αντίδωρο. θέμα= http://www.mybike.gr/topic/47599-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1/

ψαχτήρι = http://www.mybike.gr/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=&mid=20674&sid=0e1a71110b13d7ced6f3271061ba3a62

:surrender: :surrender: καταθέτω τα όπλα ! :surrender:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:cheers: ...πάντα!

Δε μου λές ? Αν τον είχες απέναντι σου λάιβ, και σε ρώταγε ΘΑ του έλεγες ή θα τον ρώταγες πόσων χρονων ΕΊΝΑΙ ? :shades:

Το φόρουμ -ευτυχως - κρατάει στην μνήμη τα πάντα. Σιγά μην θυμάμαι τι είπε ο άλλος πριν 2 χρόνια.

Πατάω στα μηνύματα του + βλέπω. ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι γράφει.

Το κακό ή.........καλό αν θες, είναι ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να το δούμε!

Μην με κυνηγήσετε κιόλας που χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου παρέχει η τεχνολογία....:hunter:

Dredd όχι. Αυτη τη δουλειά την κάνουν οι μοντς, εκει που οι ίδιοι κρίνουν.

και σήμερα έγινε εις διπλούν ! :afro1:

υγ. Πάρε και το αντίδωρο. θέμα= http://www.mybike.gr/topic/47599-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1/

ψαχτήρι = http://www.mybike.gr/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=&mid=20674&sid=0e1a71110b13d7ced6f3271061ba3a62

:surrender: :surrender: καταθέτω τα όπλα ! :surrender:

Φυσικά και δεν σε κυνηγάμε ;)

Αλλά, με αυτό ακριβώς διαφωνώ, γιατί να μπω στη διαδικασία να κάτσω να ψάξω τα μυνήματά του, δεν υπάρχει λόγος...δεν με ενδιαφέρει. Θέλεις να το κάνεις εσύ, no problem, ΑΛΛΑ μην περιμένεις να το κάνω και εγώ και μην με "πυροβολείς" που δεν το κάνω.

:greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια παλι και τα ίδια με εμένα που πήρα RS 250 και με γεμισατε -415214521211425 πόντους.

Αντε στην δική μου περίπτωση πες ειναι γιατι το μηχανάκι θεωρείται ''σκοτόστρα'' και πίτσες μπλε.

Το RS 50 που θελει να πάρει το παιδί που εσεις το λέτε ''μηχανή'' γιατι εχει αυτο το στυλ και ειναι παραπανω αλογα απο τα αλλα 50αρια είναι σιγουρα ΠΟΛΥ ποιο ασφαλες απο τις 4χρονες μ@λ@κίες στυλ DAYTONA και DAYANG που κυκλοφορούν. Το είχα,συγικριμενα το 2008 μοντέλο και ξερω τι λεω.

και εξαλλου θελει να την παρει του ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!

Ξεστραβοθήτε λίγο,διαβαζετε τι γραφει το παιδι και στο αλλο θεμα του που ποσταρε ο φιλος innova04 παραπανω και μετα ΚΡΑΖΕΤΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα