Jump to content
honda55551

Δημοτική αστυνομία και αντικρουώμενες απόψεις

Recommended Posts

Αυτο εγινε χειροτερο και απο το θεμα με τις ξεταπωτες ! Απλα εδω ο bagionis ειναι ο ξεταπωτος που παει με 3,000 στροφες ρολαριστος !

Και επειδη γενικα δεν γουσταρω το ειμαστε 100 και λεει ο καθενας την βλακεια του για τον 1 που υπαρασπιζετε τον εαυτο του , αν καποιος εχει προσοπικη εμπειρια το τονιζω ΠΡΟΣΟΠΙΚΗ εμπειρια για το πως προσληφθηκε ενας δημοτικος αστυνομικος ( ΟΧΙ μου ειπε η αδερφη μου , οχι ακουσα που το λεγανε , μιλαμε για να στο πει ο δημαρχος Η ο προσληφθεντας Η να εχουν υπογραψει μυστικο συμβολαιο το οποιο και βρηκες !) μπορει να την παραθεσει εδω και τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δημοτικο να τον κραξουμε ολοι !

Το τσουβαλιασμα γιατι σας κοψανε κληση οπως ειπε και ο Messer γιατι πηγατε να αλλαξετε μαγιο ειναι τουλαχιστον ανοριμο ! Αν σας ειχε κοψει κληση ΤΡΟΧΕΟΣ θα γουσταρατε δηλαδη ? θα την δεχοσαστε ? Δεν ψηνεστε να μην παρανομητε δηλαδη .. απλα πρεπει να εχετε τον ΣΩΣΤΟ μπαμπουλα να σας κυνηγαει?

Μαλλον δεν θα ξαναμπω στον κοπο να απαντησω σε αυτο το θεμα .. ενα εχω να πω ... Grow Up !

Δηλαδη τωρα αν ρουφιανεψουμε κανα 2 ατομα τι θα γινει;;; Θα αποδειχτει κατι;;; Η μηπως μες στο φακελο του υπαλληλου στην υπηρεσια θα γραφει ο χ προσληφθηκε γιατι ειχε μεσο τον Καμινη η την Ντορα κτλ. Κι οπως ειπαμε και πριν, δεν κατεβαινομε ν αλλαξουμε το μαγιουδακι μας στο κεντρο με τ αμαξι. Δεν ειμαστε τιτικες, εχουμε το μηχανακι μας. Και ναι δε γουσταρουμε να μας το παιζει εξουσια καποιος, ο οποιος κατα κανονα εχει διοριστει απ το παραθυρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οσον αφορά τη δημοτική αστυνομία τώρα και την αξιοκρατία.Προσωπικός φίλος μου δημοτικός αστυνόμος,πιάσαμε την κουβέντα του θέματος χθες.Διορίστηκε με σύμβαση στο δήμο 1 μήνα πριν τις τελευταίες εκλογές......και 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές έγινε μόνιμος.Το παιδί δεν είναι ηλίθιο,ίσα ίσα κιόλας,αλλά ποιός έγινε μόνιμος στο δημόσιο με τέτοια διαδικασία και με 20 μέρες προϋπηρεσία;Ακόμα και ο ίδιος το λέει πως μπήκε για τον ψήφο :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσον αφορά τη δημοτική αστυνομία τώρα και την αξιοκρατία.Προσωπικός φίλος μου δημοτικός αστυνόμος,πιάσαμε την κουβέντα του θέματος χθες.Διορίστηκε με σύμβαση στο δήμο 1 μήνα πριν τις τελευταίες εκλογές......και 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές έγινε μόνιμος.Το παιδί δεν είναι ηλίθιο,ίσα ίσα κιόλας,αλλά ποιός έγινε μόνιμος στο δημόσιο με τέτοια διαδικασία και με 20 μέρες προϋπηρεσία;Ακόμα και ο ίδιος το λέει πως μπήκε για τον ψήφο :lipssealed:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ........ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΤΟΝ ΕΝΤΥΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗ ΣΑΝ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΤΛ.... (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ)

ΜΟΝΩ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ......

ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ..........

Οχι μονο ειναι οι χειροτεροι αλλα εχουνε μεσα το κομπλεξ επειδη ειναι ηλιθιοι και το ξερουν και προσπαθουν με την στολη της Δημοτικης αστυνομιας να το παιξουν νταηδες προς τον κοσμο επειδη καθε μερα τους βριζει, σιγουρα ειναι απο αυτους στην Διονυσιου Αεροπαγιτου που πανε με τις μηχανες πανω κατω και κοιτανε ολους στις καφετεριες με μαγκικο στυλ

Τροποποιήθηκε από τον Bushmaster

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να κλεισω με το θεμα :

Tο τι αποψη εχει ο καθε ενας για την δημοτικη αστυνομια, αν ειναι καλοι ή κακοι , βύσματα ή οχι , αν δουλευουν ή

αν ξυνουν τα @@ τους ειναι αποψη προσωπικη που δεν μπορει να του την αλλαξει κανεις, και ποσο μαλλον μεσα απο ενα forum.

Tο λυπηρο απο την ολη αντιπαραθεση, ειναι το συμπερασμα που βγαινει οτι ο δεν εχουμε αποβαλει την νοοτροπια του οτι ειμαστε οι καλυτεροι , οι αλλοι

παντα φταινε, φταιει ο δημοσιος υπαλληλος - φταιει ο ιδιωτικος υπαλληλος - φταιει ο ελ επαγγελματιας οχι φταιει ο ερμης που ειναι αναδρομος θα πει

καποιος αλλος, και ολοι μαζι θα συμφωνησουμε πως φταινε οι πολιτικοι, τους οποιους εμεις ψηφιζουμε 30 χρονια τωρα, εμεις τους αφηνουμε να κανουν ρουσφετια,μιζες,

εμεις ακουγαμε για σκανδαλα διαχρονικα και περα βρεχει εμεις τους εχουμε και καθουνται εκει που ειναι. Αρα αφου οι πολιτικοι ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας,

αυτοι ειμαστε κυριοι, και αυτο μας αξιζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να κλεισω με το θεμα :

Tο τι αποψη εχει ο καθε ενας για την δημοτικη αστυνομια, αν ειναι καλοι ή κακοι , βύσματα ή οχι , αν δουλευουν ή

αν ξυνουν τα @@ τους ειναι αποψη προσωπικη που δεν μπορει να του την αλλαξει κανεις, και ποσο μαλλον μεσα απο ενα forum.

Tο λυπηρο απο την ολη αντιπαραθεση, ειναι το συμπερασμα που βγαινει οτι ο δεν εχουμε αποβαλει την νοοτροπια του οτι ειμαστε οι καλυτεροι , οι αλλοι

παντα φταινε, φταιει ο δημοσιος υπαλληλος - φταιει ο ιδιωτικος υπαλληλος - φταιει ο ελ επαγγελματιας οχι φταιει ο ερμης που ειναι αναδρομος θα πει

καποιος αλλος, και ολοι μαζι θα συμφωνησουμε πως φταινε οι πολιτικοι, τους οποιους εμεις ψηφιζουμε 30 χρονια τωρα, εμεις τους αφηνουμε να κανουν ρουσφετια,μιζες,

εμεις ακουγαμε για σκανδαλα διαχρονικα και περα βρεχει εμεις τους εχουμε και καθουνται εκει που ειναι. Αρα αφου οι πολιτικοι ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας,

αυτοι ειμαστε κυριοι, και αυτο μας αξιζει.

και γω δημοσιος ειμαι....... και ο δημαρχος(που τωρα ειναι και βουλευτης) προσπαθησε να με απολυσει με διωξεις και αλλα επειδη ημουν στο σωματειο των εργαζομενων...... Ουδεποτε χειροκρουησα τα 2 μεγαλα κομματα που το 80% των προσληψεων ειναι τα κομματοσκυλα τους...... στους υπολοιπους δεν μπερδευονται γιατι δεν μπορουν (γιατροι σε νοσοκομεια και διορισμοι δασκαλων καθηγητων)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως και να έχει δεν νομίζω ότι η μάσα δικαιολογείται σαν παραδοση/παραλαβη εμπορευμάτων. Εγώ νομίζω πως απλά ήσουν παράνομος. Με την ίδια δικαιολογία θα μπορούσαν και οι ταξιτζήδες να πηγαίνουν στους πεζόδρομους, οι courier, οι δικαστικοί επιμελητές και ένα σωρό άλλοι. Εμείς ανεβαίνουμε, επειδή απλά χωράμε ανάμεσα από τις μπάρες.

Αλλά όπως είπαμε υπάρχει και οι ανθρωπιά, ένα παλικάρι που δουλεύει πακέτο και τρέχει δε λέει να το γράψεις.

Τώρα όσο αφορά το σχόλιο για τους δημοτικούς.. απλά δεν έχω γνωρίσει χειρότερη ράτσα τα τελευταία χρόνια. Ίσως απλή σύμπτωση. Κάνε όμως λίγη υπομονή.. κάπου μέσα στα μέτρα θα στρώσουν και αυτοί.

Στην ελλαδα ο καθ'έις ερμηνευει τους νομους κατα οπως τον βολευει,στιγμιαια βεβαιως και μετα διαμαρτυρετε οτι σε αυτο το μπουρδελο-κρατος δεν δουλευει τιποτα και βασιλευει η παρακμη. :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξυπνιδη περιμενω να μου πεις ποιο τσογλανι πολιτικος σε διόρισε ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ...οι ωραιοι εχουν χρεοι και πληρωνουν με φιλια.... ή Μιαααα ζωη πληρωνω αμαρτιες αλλονων τερμα ως εδω τερμα ως εδω ααααλλο δεν μπορω... Επιασες κανα βυσμα και σου δωσε ακυρο? αυτα που ηξερες τελειώσανε.και ο λοβερδος στο συστημα ειναι,εχει και αυτος κατι δημοσιους υπαλληλους ψηφοφορους σαν και εσενα...το χαιρομαι τωρα που οι πολιτικοι τα βαζουν μαζι σας ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ 50%,Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,δεν μπορω να πληρωνω μεσω των φορων την δημοτικη αστυνομια που στην ουσια ειναι ο ρουφιάνος του δημαρχου...τεμπελόσκυλο φιλε μου δεν ειμαι τουλαχιστον να ξυνω τα @@ μου και να κοβω κλησεις για να δικαιολογήσω οτι κανω κατι και για να τα τσεπωνει ο Δήμος...Καλα τα λες, για κεντημα μας πηρανε και εμεις τα βρομοπαιδα γραφουμε κλησεις. ντροπη μας...σου λεω τουλαχιστον κρυψου μην βγαινεις και φανερωνεσαι,σαν το καλυψη-αποκρυψη-παραλλαγη ενα πραμα?στην θεση σου θα ντρεπομουν να με ταϊζουνεγω ντρεπομαι να με ταιζει ο πατερας μου να κοπροσκυλιάζω και να βγαινω και απο πανω,τα θες και τα ακους τωρα,και ο κοσμος εχει κριση δεν ειναι ολοι ηλιθιοι οπως πιστευτε εσεις και τα "αφεντικα" σας εκει στην βουλη...ποιος ειπαμε πανεξυπνε μου τα ψηφιζει τα αφεντικα?

ΥΓ: Κόβατε κλησεις σε εναν κακομοιρη με ενα σαραβαλο παλιο αμαξι στην Κυψελη ενα απογευμαΤωρα που το λες ο ΚΟΚ αποκλειει τα σαραβαλα...,και σας ειδε και το τι τρεξιμο ριξατε δεν φανταζεσαι,η μαλλον φανταζεσαι γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις τρεξει πολυ στην ζωη σου,θα εχεις ιδρωσει...οχι απο σκληρη δουλεια αλλα απο το να γλυτωνεις φάπες...Εισαι πολυ αγριος τελικα.... μας εκοψε μια τρομαρα....

παω για υπνο γιατι εχουμε και δουλεια αυριο. Συνεχιζουμε αυριο το απογευματακι. Καληνυχτα σας... :_zeppelin:

Κυριε εξυπνε απο τα 20 μου δουλευω ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,δουλεψα σε ταβερνα τα καλοκαιρια απο τις 17:00 το απογευμα εως τις 4:00 το πρωι ασταμάτητα 50 τραπεζια σε εναν κηπο 300 μέτρων,σε καφετερειες εφηβος,σε εταιρεια επισκευης εκτυπωτων οπου ετρεχα με ενα παπακι σε ολη την Αθηνα και επισκευαζα εκτυπωτες μεγεθους οσο το δωματιο σου,σε ιντερνετ καφε,και τα τελευταια 4 χρονια εργαζομαι στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ειμαι πολυ υπερηφανος για αυτο,στα 29 μου εχω αλλαξει 5-6 δουλειες και οπως βλεπεις οχι και απο τις ιδανικοτερες,περιμενω να μου πεις και εσυ τι δουλειες εχεις κανει...Ουδεποτε πηρα φραγκο απο τους γονεις (για να αγορασω κατι ακριβο αλλα μονο ειδη πρωτης αναγκης) εχω καταθετικο λογαριασμο 50.000 ευρω απο τον ιδρωτα μου (δεν σου κανω επιδειξη δεν με ταϊζει ο μπαμπας),κανεις δεν με βοηθησε ουτε ειχα κανενος την αναγκη να με βοηθησει.

ΥΓ: Μπορεις να συνεχισεις να κρυβεσαι πισω απο μία οθονη και να ειρωνευεσαι...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριε εξυπνε απο τα 20 μου δουλευω ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,δουλεψα σε ταβερνα τα καλοκαιρια απο τις 17:00 το απογευμα εως τις 4:00 το πρωι ασταμάτητα 50 τραπεζια σε εναν κηπο 300 μέτρων,σε καφετερειες εφηβος,σε εταιρεια επισκευης εκτυπωτων οπου ετρεχα με ενα παπακι σε ολη την Αθηνα και επισκευαζα εκτυπωτες μεγεθους οσο το δωματιο σου,σε ιντερνετ καφε,και τα τελευταια 4 χρονια εργαζομαι στον ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και ειμαι πολυ υπερηφανος για αυτο,στα 29 μου εχω αλλαξει 5-6 δουλειες και οπως βλεπεις οχι και απο τις ιδανικοτερες,περιμενω να μου πεις και εσυ τι δουλειες εχεις κανει...Ουδεποτε πηρα φραγκο απο τους γονεις (για να αγορασω κατι ακριβο αλλα μονο ειδη πρωτης αναγκης) εχω καταθετικο λογαριασμο 50.000 ευρω απο τον ιδρωτα μου (δεν σου κανω επιδειξη δεν με ταϊζει ο μπαμπας),κανεις δεν με βοηθησε ουτε ειχα κανενος την αναγκη να με βοηθησει.

ΥΓ: Μπορεις να συνεχισεις να κρυβεσαι πισω απο μία οθονη και να ειρωνευεσαι...

Μαζι με τον παρακατω δουλευατε ? και αυτος τα ιδια λεει. ακου 50.000 καταθετικο λογαριασμο. με τι ζουσες με μονο με νερο? :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζι με τον παρακατω δουλευατε ? και αυτος τα ιδια λεει. ακου 50.000 καταθετικο λογαριασμο. με τι ζουσες με μονο με νερο? :uglystupid2:

Ζουσα στο ιδιο σπιτι με τους γονεις για να καταφερω να μαζεψω ενα τετοιο ποσό,δεν ημουν στο νοίκι,μπορεις να κανεις οση πλακα θες,εγω την θεση μου φιλε δεν την χανω,εσενα σε λιγο θα σε ξηλωσει η τροϊκα οποτε μην χαιρεσαι και τοσο... :_thumbsup:

Εσυ παντως δεν μου ειπες ποσες δουλειες εχεις κανει στην ζωη σου...αν θες απαντησε με σοβαροτητα γιατι ειναι ενας τροπος να αποφευγεις την αντιπαραθεση οταν κανεις χαβαλε.

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει σημασια ποσες δουλειες εχω κανει, τωρα που θα με ξηλωσει η τροικα θα ρθω να παρω την δικη σου δουλεια :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει σημασια ποσες δουλειες εχω κανει, τωρα που θα με ξηλωσει η τροικα θα ρθω να παρω την δικη σου δουλεια :tease:

αν είναι σεκιουριτας μπορει. κατα τα αλλα δεν το κοβω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είναι σεκιουριτας μπορει. κατα τα αλλα δεν το κοβω.

εσυ τι αλλο επαγγελεσαι εκτος απο δικηγορος?

Τροποποιήθηκε από τον bagionis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στους υπολοιπους δεν μπερδευονται γιατι δεν μπορουν (γιατροι σε νοσοκομεια και διορισμοι δασκαλων καθηγητων)

Μαλλον αναφερεσαι στους ειδικευομενους, γιατι στους επιμελητες ή καθηγητες... :whistling:

Τροποποιήθηκε από τον furious99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε που έφθασε το θέμα.Απο μια απλή ερώτηση ξεκινήσαμε και λύσαμε το κυπριακό.

Τέλος πάντον.Επειδή μίλησα με φίλο δικηγόρο χθες σε χιουμοριστικό ύφος και μόνο και μόνο για να καταλάβω τί γίνεται επειδή εδω μπερδεύτηκα,και για να μην υπάρχει το "ναι μεν,αλλά εχεις άδικο" ορίστε τί μου είπε.

Εκείνη τη στιγμή (βέβαια ήμουν ο ένας στους χίλιους) ήμουν 100% νόμιμος επειδή υπήρχε δελτίο αποστολής,μηχανάκι της εταιρείας και εντός του χρονικού ορίου.Αν άλλαζε έστω και ένα απο αυτά άλλαζε και η υπαιτιότητα.Αρα καλύφθηκα απο αυτό το θέμα.

Το άλλα που με πείραξε είναι πως ακόμα και να είχα άδικο ο δημοτικός δεν μπορούσε να με γράψει.Και ο λόγος είναι πως ήταν τόσο αμόρφωτος στην τελική που οτι μπούρδα και να του έλεγα (απλά με σοβαρό τρόπο) μάλλον θα την δεχόταν μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσε να κάνει αντίλογο με επιχειρήματα. :uglystupid2:

Όσον αφορά τους δημόσιους τώρα.Θα πω τη γνώμη μου απλά.Ξέρω πολλούς που το πρωί βρίσκονται στις υπηρεσίες τους και το απόγευμα όχι μόνο delivery αλλά ότι βρεθεί.Θα μου πείτε έχουν ανάγκη μερικοί και το δέχομαι.Αλλά το να μην πηγαίνουν στην δημόσια εργασία τους (να παίρνουν κανονικά το μισθό ενοείται) και να δουλεύουν και ένα οχτάωρο ακόμα δεν το δέχομαι γιατί κλέβουν το μεροκάματο ενός άλλου.Αυτά...

Δεν πιστεύω πως αξίζει άλλο αυτό το θέμα :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα