Jump to content
Sign in to follow this  
harry9819950

Αγορά Enduro 50cc

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum.Ειμαι 16 χρονων και σκεφτικα να δωσω για 50αρι.Θελω μια 50αρα enduro.Τι μου προτεινετε;(Τα links με τιμες αν γινεται).Ευχαριστω!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες στο mybike !

τα 50αρια enduro είναι το εξής

aprilia rx

derbi senda

beta rr

gilera rcr (μόνο μεταχειρισμένο )

Keeway X-Ray (να το αποφύγεις , γι' αυτό έχω ακούσει τα χειρότερα )

malaguti xtm

rieju rr

peugeot xps

όλα εκτός από το keeway βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις είναι ισάξια

τα aprilia και derbi χρησιμοποιούν τον κινητήρα D50B0 της derbi και τα υπόλοιπα τον am6 της minarelli (του keeway είναι κινέζικη αντιγραφή του am6)

οι τιμές τους είναι από 2000 μέχρι 3000 αλλά επειδή πωλούνται λίγα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας (enduro 50cc) μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές σε στοκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ευχαριστω για την απαντηση.Οι τιμες για μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση ποσο πανε?

Καλώς ήρθες στο mybike !

aprilia rx

derbi senda

beta rr

malaguti xtm

rieju rr

peugeot xps

όλα εκτός από το keeway βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις είναι ισάξια

τα aprilia και derbi χρησιμοποιούν τον κινητήρα D50B0 της derbi και τα υπόλοιπα τον am6 της minarelli (του keeway είναι κινέζικη αντιγραφή του am6)

οι τιμές τους είναι από 2000 μέχρι 3000 αλλά επειδή πωλούνται λίγα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας (enduro 50cc) μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές σε στοκ

Πηγαινουν σε ασφαλτο και σε χωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινουν σε ασφαλτο και σε χωμα?

Τα ίδια μοντέλα βγαίνουν και σε μοταρντ.Άμα θες enduro δεν θα μπορείς να βγαίνεις πολύ στο δρόμο γιατί θα λιώσεις τα λάστιχα.Ένας φίλος μου έχει το aprilia rx το enduro και το χρησιμοποιεί μόνο στο δρόμο και τα λάστιχα τα έχει κάνει slick..

Καλώς ήρθες στο mybike !

aprilia rx

derbi senda

beta rr

malaguti xtm

rieju rr

peugeot xps

Πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια μοντέλα βγαίνουν και σε μοταρντ.Άμα θες enduro δεν θα μπορείς να βγαίνεις πολύ στο δρόμο γιατί θα λιώσεις τα λάστιχα.Ένας φίλος μου έχει το aprilia rx το enduro και το χρησιμοποιεί μόνο στο δρόμο και τα λάστιχα τα έχει κάνει slick..

Πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! :_rock-on:

Τα μοταρντ ειναι για πολη.Εγω ζω σε επαρχια.Υπαρχει κανενας τροπος να πηγαινω και σε ασφαλτο χωρις να φθειρονται τα λαστιχα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλο..aprilia sx 50..πραγματικα κανει τα παντα και παει παντου...οσο για χωμα εχει κανει απειρα χιλιομετρα σε χωματοδρομους μεχρι και σε πιστες motocross..και αλματα κανει και οτι θες...απλα οταν εχει λασπες πρεπει να πρωσεχεις λιγο γιατι φευγει το μπροστινο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μοταρντ ειναι για πολη.Εγω ζω σε επαρχια.Υπαρχει κανενας τροπος να πηγαινω και σε ασφαλτο χωρις να φθειρονται τα λαστιχα?

δεν είναι μόνο για πόλη και μπορούν να μπουν και στο χώμα (τσεκαρισμένο) , και εγώ σου προτείνω μοτάρντ

Αν αλλάξεις γνώμη σε μοταρντ υπάρχουν τα ίδια μοντέλα που γράφω παραπάνω σε μοταρντ και τα CPI SM και Sherco supermotard

μεταχειρισμένα μεταχειρισμένα 2

πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! :_rock-on:

ψάχνοντας ανταλλακτικά ... μαθαίνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kostaskk alert (οι "παλιοί" του φορουμ θα καταλάβουν)

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν είναι μόνο για πόλη και μπορούν να μπουν και στο χώμα (τσεκαρισμένο) , και εγώ σου προτείνω μοτάρντ

Αν αλλάξεις γνώμη σε μοταρντ υπάρχουν τα ίδια μοντέλα που γράφω παραπάνω σε μοταρντ και τα CPI SM και Sherco supermotard

μεταχειρισμένα μεταχειρισμένα 2

ψάχνοντας ανταλλακτικά ... μαθαίνεις

Οι 50αρες Enduro πως πηγαινουν?Ειναι αρκετα γρηγορες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι 50αρες Enduro πως πηγαινουν?Ειναι αρκετα γρηγορες?

Είναι αρκετά γρήγορα για τα κυβικά τους..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε τι το θες το enduro?παρε ενα παπι να κανεις την δουλεια σου

ειπα να κανω την αλλαγη.εξαλλου το παπι δεν με βολευει!!!αν παρω 125cc και το εχω δηλωμενο 50αρι στα χαρτια και με πιασουν θα μπλεξω ασχημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστευω πως ενα SM η ενα Enduro θα σε βολευει περισοτερο.Ειναι κ διχρονακια τα 50ρια κ πανε σφαιρα :D

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2027290/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1076734/

να δυο φθηνα μηχανακια για καινουργια :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 ειναι πολυ οραιες επιλογες και εμπιστες εταιριες! εγω εχω το derbi senda r 50cc το τορινο μοντελο 2011 και δεν βγαζει κανενα προβλημα! αρκετοι φιλοι μ το εχουνε επισης το ποιο παλιο και παει τελεια! να σε ενημερωσω οτι σαν 2χρονο π εχω και enduro εγω στα 120 χιλιομετρα βαζω 8 ευρω βενζινη

2011-derbi-senda-preview%204.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καυλα φιλε μ το derbi αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικο;/ εγω βολεφτικα με το Sherco HRD με 1,500 ευρα και 2 χρονια εγγυηση:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κομπλε ειναι 2.300 αλλα ειχα μονο 1.500 κ προτιμησα να παρω κατι κενουργιο παρα μεταχιρισμενο κ αμα μ βγαλει προβληματα να μην εχω να τα φτιαξω.. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλογα που μενεις, δεν εχει αντιπροσοπειες παντου, ειναι μαγαζια που συνεργαζονται με τις εταιριες και τα φερνουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλογα που μενεις, δεν εχει αντιπροσοπειες παντου, ειναι μαγαζια που συνεργαζονται με τις εταιριες και τα φερνουν

επησεις λαστιχα μπορεις να βαλεις 50-50 η 70-30,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα