harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2011 Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο forum.Ειμαι 16 χρονων και σκεφτικα να δωσω για 50αρι.Θελω μια 50αρα enduro.Τι μου προτεινετε;(Τα links με τιμες αν γινεται).Ευχαριστω!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Καλώς ήρθες στο mybike ! τα 50αρια enduro είναι το εξής aprilia rx derbi senda beta rr gilera rcr (μόνο μεταχειρισμένο ) Keeway X-Ray (να το αποφύγεις , γι' αυτό έχω ακούσει τα χειρότερα ) malaguti xtm rieju rr peugeot xps όλα εκτός από το keeway βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις είναι ισάξια τα aprilia και derbi χρησιμοποιούν τον κινητήρα D50B0 της derbi και τα υπόλοιπα τον am6 της minarelli (του keeway είναι κινέζικη αντιγραφή του am6) οι τιμές τους είναι από 2000 μέχρι 3000 αλλά επειδή πωλούνται λίγα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας (enduro 50cc) μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές σε στοκ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/927955/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/364067/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1191679/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/556790/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/927955/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/364067/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1191679/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/556790/ Ευχαριστω για την απαντηση.Οι τιμες για μεταχειρισμενα σε καλη κατασταση ποσο πανε? Καλώς ήρθες στο mybike ! τα 50αρια enduro είναι το εξής aprilia rx derbi senda beta rr gilera rcr (μόνο μεταχειρισμένο ) Keeway X-Ray (να το αποφύγεις , γι' αυτό έχω ακούσει τα χειρότερα ) malaguti xtm rieju rr peugeot xps όλα εκτός από το keeway βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις είναι ισάξια τα aprilia και derbi χρησιμοποιούν τον κινητήρα D50B0 της derbi και τα υπόλοιπα τον am6 της minarelli (του keeway είναι κινέζικη αντιγραφή του am6) οι τιμές τους είναι από 2000 μέχρι 3000 αλλά επειδή πωλούνται λίγα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας (enduro 50cc) μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές σε στοκ Πηγαινουν σε ασφαλτο και σε χωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Πηγαινουν σε ασφαλτο και σε χωμα? Τα ίδια μοντέλα βγαίνουν και σε μοταρντ.Άμα θες enduro δεν θα μπορείς να βγαίνεις πολύ στο δρόμο γιατί θα λιώσεις τα λάστιχα.Ένας φίλος μου έχει το aprilia rx το enduro και το χρησιμοποιεί μόνο στο δρόμο και τα λάστιχα τα έχει κάνει slick.. Καλώς ήρθες στο mybike ! τα 50αρια enduro είναι το εξής aprilia rx derbi senda beta rr gilera rcr (μόνο μεταχειρισμένο ) Keeway X-Ray (να το αποφύγεις , γι' αυτό έχω ακούσει τα χειρότερα ) malaguti xtm rieju rr peugeot xps όλα εκτός από το keeway βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο στην ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις είναι ισάξια τα aprilia και derbi χρησιμοποιούν τον κινητήρα D50B0 της derbi και τα υπόλοιπα τον am6 της minarelli (του keeway είναι κινέζικη αντιγραφή του am6) οι τιμές τους είναι από 2000 μέχρι 3000 αλλά επειδή πωλούνται λίγα μηχανάκια αυτής της κατηγορίας (enduro 50cc) μπορείς να τα βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές σε στοκ Πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Τα ίδια μοντέλα βγαίνουν και σε μοταρντ.Άμα θες enduro δεν θα μπορείς να βγαίνεις πολύ στο δρόμο γιατί θα λιώσεις τα λάστιχα.Ένας φίλος μου έχει το aprilia rx το enduro και το χρησιμοποιεί μόνο στο δρόμο και τα λάστιχα τα έχει κάνει slick.. Πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! Τα μοταρντ ειναι για πολη.Εγω ζω σε επαρχια.Υπαρχει κανενας τροπος να πηγαινω και σε ασφαλτο χωρις να φθειρονται τα λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NtiNOS 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 απλο..aprilia sx 50..πραγματικα κανει τα παντα και παει παντου...οσο για χωμα εχει κανει απειρα χιλιομετρα σε χωματοδρομους μεχρι και σε πιστες motocross..και αλματα κανει και οτι θες...απλα οταν εχει λασπες πρεπει να πρωσεχεις λιγο γιατι φευγει το μπροστινο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Τα μοταρντ ειναι για πολη.Εγω ζω σε επαρχια.Υπαρχει κανενας τροπος να πηγαινω και σε ασφαλτο χωρις να φθειρονται τα λαστιχα? δεν είναι μόνο για πόλη και μπορούν να μπουν και στο χώμα (τσεκαρισμένο) , και εγώ σου προτείνω μοτάρντ Αν αλλάξεις γνώμη σε μοταρντ υπάρχουν τα ίδια μοντέλα που γράφω παραπάνω σε μοταρντ και τα CPI SM και Sherco supermotard μεταχειρισμένα μεταχειρισμένα 2 πού τα ξέρεις ολα αυτά;!;!;! ψάχνοντας ανταλλακτικά ... μαθαίνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) kostaskk alert (οι "παλιοί" του φορουμ θα καταλάβουν) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 δεν είναι μόνο για πόλη και μπορούν να μπουν και στο χώμα (τσεκαρισμένο) , και εγώ σου προτείνω μοτάρντ Αν αλλάξεις γνώμη σε μοταρντ υπάρχουν τα ίδια μοντέλα που γράφω παραπάνω σε μοταρντ και τα CPI SM και Sherco supermotard μεταχειρισμένα μεταχειρισμένα 2 ψάχνοντας ανταλλακτικά ... μαθαίνεις Οι 50αρες Enduro πως πηγαινουν?Ειναι αρκετα γρηγορες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2011 Οι 50αρες Enduro πως πηγαινουν?Ειναι αρκετα γρηγορες? Είναι αρκετά γρήγορα για τα κυβικά τους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctorx 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 ρε φιλε τι το θες το enduro?παρε ενα παπι να κανεις την δουλεια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2011 ρε φιλε τι το θες το enduro?παρε ενα παπι να κανεις την δουλεια σου ειπα να κανω την αλλαγη.εξαλλου το παπι δεν με βολευει!!!αν παρω 125cc και το εχω δηλωμενο 50αρι στα χαρτια και με πιασουν θα μπλεξω ασχημα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2011 μονο αν σε πανε για εξακριβωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayatex 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 πιστευω πως ενα SM η ενα Enduro θα σε βολευει περισοτερο.Ειναι κ διχρονακια τα 50ρια κ πανε σφαιρα :D http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2027290/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1076734/ να δυο φθηνα μηχανακια για καινουργια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ 16ΧΡΟΝΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2012 από τον kost4s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 και τα 2 ειναι πολυ οραιες επιλογες και εμπιστες εταιριες! εγω εχω το derbi senda r 50cc το τορινο μοντελο 2011 και δεν βγαζει κανενα προβλημα! αρκετοι φιλοι μ το εχουνε επισης το ποιο παλιο και παει τελεια! να σε ενημερωσω οτι σαν 2χρονο π εχω και enduro εγω στα 120 χιλιομετρα βαζω 8 ευρω βενζινη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayatex 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 καυλα φιλε μ το derbi αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικο;/ εγω βολεφτικα με το Sherco HRD με 1,500 ευρα και 2 χρονια εγγυηση:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 εγω το πηρα 2300 μοντελο 2011 και με 1 η 2 χρονια εγγυηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayatex 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 κομπλε ειναι 2.300 αλλα ειχα μονο 1.500 κ προτιμησα να παρω κατι κενουργιο παρα μεταχιρισμενο κ αμα μ βγαλει προβληματα να μην εχω να τα φτιαξω.. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2012 καλα εκανες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 μήπως ξέρετε που είναι οι έμποροι - αντιπροσωπίες για αυτές τις μάρκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 αναλογα που μενεις, δεν εχει αντιπροσοπειες παντου, ειναι μαγαζια που συνεργαζονται με τις εταιριες και τα φερνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 αναλογα που μενεις, δεν εχει αντιπροσοπειες παντου, ειναι μαγαζια που συνεργαζονται με τις εταιριες και τα φερνουν επησεις λαστιχα μπορεις να βαλεις 50-50 η 70-30, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aggelosio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 pia einai h apopsi sas gia rieju rrx 50cc??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες