OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Παιδια απο οτι βλεπω θα ξεκινησει παλι το κινημα των αγανακτισμενων,ποιοι ειναι διαθέσιμοι να σκάμε στο Σύνταγμα με τις μηχανες μας; εγω παντως θα ειμαι εκει...οποιος αλλος φίλος θελει ας ακολουθήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Παιδια απο οτι βλεπω θα ξεκινησει παλι το κινημα των αγανακτισμενων,ποιοι ειναι διαθέσιμοι να σκάμε στο Σύνταγμα με τις μηχανες μας; εγω παντως θα ειμαι εκει...οποιος αλλος φίλος θελει ας ακολουθήσει. Εγω θα είμαι χωρις το παπί, μην αφήνετε μηχανές σε πορείες! Έχουν καεί πολλές! Λεωφορείο, μετρό ή ποδαράκια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 γεια σας ρε αγανακτισμενοι! αγανακτισμενοι αλλα οι διακοπες διακοπες!.... :greece: 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ετσ.....εεετσσ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Αγανακτησα να αγανακτω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 γεια σας ρε αγανακτισμενοι! αγανακτισμενοι αλλα οι διακοπες διακοπες!.... :greece: +1000000 Για να αγανάκτησαν αυτό τον καιρό σημαίνει ότι πριν (που δεν ήταν αγανακτισμένοι) ήταν μια χαρά (δηλαδή φέτος τον ήπιε το Ελλαδισταν μέχρι πέρσι ήμασταν γκαβλα)........ Τι να πω :frusty: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ναι ρε παιδια...δεν θα χασω τις διακοπες μου για τον Γιωργακη,εαν δεν ξελαμπικάρεις και σε καποιο μερος δεν γινεται... μην ειμαστε υπερβολικοι,ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι,δεν θα ηταν φυσιολογικο να περασεις ολο το καλοκαιρι σου στο Συνταγμα και οι πολιτικοι να πηδανε τις καλυτερες γκομενες στην Μυκονο...πρεπει και εσεις να πηδηξετε...γεμάτα ηταν τα νήσια ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ναι ρε παιδια...δεν θα χασω τις διακοπες μου για τον Γιωργακη,εαν δεν ξελαμπικάρεις και σε καποιο μερος δεν γινεται... μην ειμαστε υπερβολικοι,ειμαστε πανω απο ολα ανθρωποι,δεν θα ηταν φυσιολογικο να περασεις ολο το καλοκαιρι σου στο Συνταγμα και οι πολιτικοι να πηδανε τις καλυτερες γκομενες στην Μυκονο...πρεπει και εσεις να πηδηξετε...γεμάτα ηταν τα νήσια ;) τώρα εσύ θες απάντηση; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πριν βγητε στους δρομους, ξεφυλλιστε ενα σπανιο και σημαντικο βιβλιο για να ειστε προετοιμασμενοι. Ενα παλιο, συλλεκτικο αλλα και διαχρονικο βιβλιο. Λεγεται "Ο τσελεμεντες του Αναρχικου". (καλο διαβασμα) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Σηκωθείτε από ξαπλώστρες,πετσέτες,καρέκλες,φουσκωτά,θαλάσσια ποδήλατα,τζετ σκι και συγκεντρωθείτε όλοι στο σύνταγμα! Στους δύο γύρους ο ένας δώρο και μαζί λεηζεράκι για να ρίχνετε στα τζάμια της βουλής.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Πριν βγητε στους δρομους, ξεφυλλιστε ενα σπανιο και σημαντικο βιβλιο για να ειστε προετοιμασμενοι. Ενα παλιο, συλλεκτικο αλλα και διαχρονικο βιβλιο. Λεγεται "Ο τσελεμεντες του Αναρχικου". "Διαβάστε αυτό το βιβλίο αλλά μην ξεχνάτε ότι τα θέματα του είναι για πράγματα παράνομα και ίσως θανατηφόρα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να θυμάστε, πως όλες οι «συνταγές» είναι επικίνδυνες, ιδίως γι αυτούς που παίζουν και δεν ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Γι αυτό, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατές προφυλάξεις. Αυτό το βιβλίο δεν κάνει για παιδιά ή ηλίθιους!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Παιδες,κανεις δεν ξερει αν θα βγει κατι απο αυτο το κινημα.Αμα δεν γουσταρετε να πατε,μην πατε.Απλα τα πραγματα.Κανεις δεν σας αναγκασε.Μια ζωη κλαιγεστε.Μας κοψαν το ενα , μας κοψαν το αλλο.Οι μεγαλυτεροι κυριως καλυτερα να μην μιλανε γιατι ειναι συνυπευθυνοι της καταστασης της χωρας μας.Τον μπομπακια δεν τον παρεξηγω,ειναι μικρος δεν φταιει σε τιποτα ακομα.Αλλα καθιστε καλα γιατι τις μαλακιες τις δικες σας,του πατερα μου,της μανας μου,της γιαγιας μου θα της πληρωσω εγω,ο μπομπακιας και ο καθε συνομιλικος.Απο τον καναπε δεν εγινε ποτε τιποτα..Καληνυχτα σας κυριοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagner_xD 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ημουν στα επεισοδια του Ιουνιου και στη πορεια που εγινε πριν 3-4 μερες.Και αυτα οσο ημουν διακοπες που σημαινει οτι ειχα 1000+ καλυτερα πραγματα να κανω.Δεν υπαρχει αγωνας και μλκιες.Τσαμπα τον χρονο μου εχασα.Το συστημα το πολεμας απο μεσα.Εσεις στηστε σκηνες και πουληστε σουβλακια. ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑ,ΜΕ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. :) γεια σας ρε αγανακτισμενοι! αγανακτισμενοι αλλα οι διακοπες διακοπες!.... :greece: Σου ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβεις πως οτι γινετε,γινετε για εμενα και εσενα? Και για χαβαλε βεβαιως-βεβαιως απο μερικους, αλλα δεν χρειαζετε να ειρωνευεσαι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 από τον Vagner_xD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Ποδήλατο και στο Σύνταγμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Με τι αγανακτήσατε μάγκες? Δεν ήταν καλή η θάλασσα??? Αν κάνεις αγώνα τον κάνεις μέχρι να κερδίσεις ή να χάσεις!! Δεν τον κάνεις επειδή δε δουλεύεις και θέλεις να περνάς με κάτι το χρόνο σου!! Κάθε ρεμάλι τεμπέλη άεργος ήταν μαζεμένος στο λευκό πύργο κ το έπαιζαν χίπηδες με σουβλάκια και κουκλοθέατρο! Γι αυτό είμαστε το πουρδέλο που είμαστε!! Γιατί είναι πιο εύκολο να πας σε μια πορεία παρά να στρώσεις τον κώλο σου κάτω και να παράγεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Τα έκανε σκ@τ@ η γενιά του πολυτεχνείου αλλά όλοι εμείς οι μικρότεροι τα ζούμε τόσα χρόνια και δεν κάνουμε τίποτα!! Και αύριο εσείς οι αγανακτισμένοι θα βρείτε μια θεσούλα στο δημόσιο και αγώνας θα γίνει "δε μαμιέται, δε θα τη σώσω εγώ την Ελλάδα!" ή ακόμα καλύτερα θα γίνετε συνδικαλιστές! ΜΟΝΟ κάποιος που παρατάει τη ζωή του και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τους "αγανακτισμένους" ΜΟΝΟ αυτός ΕΙΝΑΙ! Οι υπόλοιποι μην το παίζετε αγανακτισμένοι! ΔΕΝ είστε! απλά έτυχε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Με τι αγανακτήσατε μάγκες? Δεν ήταν καλή η θάλασσα??? Αν κάνεις αγώνα τον κάνεις μέχρι να κερδίσεις ή να χάσεις!! Δεν τον κάνεις επειδή δε δουλεύεις και θέλεις να περνάς με κάτι το χρόνο σου!! Κάθε ρεμάλι τεμπέλη άεργος ήταν μαζεμένος στο λευκό πύργο κ το έπαιζαν χίπηδες με σουβλάκια και κουκλοθέατρο! Γι αυτό είμαστε το πουρδέλο που είμαστε!! Γιατί είναι πιο εύκολο να πας σε μια πορεία παρά να στρώσεις τον κώλο σου κάτω και να παράγεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Τα έκανε σκ@τ@ η γενιά του πολυτεχνείου αλλά όλοι εμείς οι μικρότεροι τα ζούμε τόσα χρόνια και δεν κάνουμε τίποτα!! Και αύριο εσείς οι αγανακτισμένοι θα βρείτε μια θεσούλα στο δημόσιο και αγώνας θα γίνει "δε μαμιέται, δε θα τη σώσω εγώ την Ελλάδα!" ή ακόμα καλύτερα θα γίνετε συνδικαλιστές! ΜΟΝΟ κάποιος που παρατάει τη ζωή του και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τους "αγανακτισμένους" ΜΟΝΟ αυτός ΕΙΝΑΙ! Οι υπόλοιποι μην το παίζετε αγανακτισμένοι! ΔΕΝ είστε! απλά έτυχε! αγαπητε μου εδω εισαι λαθος.απο την ημερα που απολυθηκα απο το στρατο δεν εχω κατσει ουτε μια μερα.εδω και 19 χρονια εργαζομαι εχει δεν εχει δουλεια.παραγω,πληρωνω,απαιτω.δεν ειναι ετσι.δεν ειμαστε τεμπεληδες και δεν βολευτηκαμε απο πολιτικους ολοι.και αυτα για τη γενια του πολυτεχνειου μου ακουγονται π@π@ριες.δηλαδη δεν φταινε ολες οι υπολοιπες γενιες που ψηφηζουν??? παρτε το χαμπαρι.οσο ο κοσμος δεν παει στις καλπες και δεν ψηφηζει θα βγαινουν παντα αυτα τα δυο κοματα που ισοπεδωσαν τον τοπο μας.καλη η αγανακτηση δεν λεω αλλα μετα απο ενα γκαλοπ που εκαναν κατα τον ιουλιο αν δεν κανω λαθος,το 23% θα ψηφηζε πασοκ και το 25%νεα δημοκρατια(απο τους αγανακτησμενους). ε δεν μαμιομαστε??? πρεπει να ψηφηζουμε ολοι.τα κοματα δεν ειναι ομαδες να πηγαινουμε με την καλυτερη,με αυτη που θα βγει πρωτη κτλπ τοσα κοματα υπαρχουν που μπορει να μην τα ξερουμε αλλα ας τα ψηφησουμε για να δειξουμε την αγανακτηση μας. φιλικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Φίλε μου νομίζω με συμπληρώσεις... Δεν διαφωνώ σε τίποτα απολύτως απ αυτά που λες! Σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και προσπαθούν! Ακόμα και άνθρωποι που έχουν χάσει τις δουλειές τους... Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαστε κωλοράτσα... οι εξαιρέσεις απλά το επιβεβαιώνουν! Υ.Γ. Πραγματικά και μόνο από τον τρόπο που μιλάς λαμβάνω σοβαρά αυτά που λες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 if theres a NEW way , i`ll be the first in line ...but it better work this time (για τα κομματα αυτο και την ψηφο). Ας υπαρξει ενας σοβαρος και θα τον ψηφιζω φανατικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Δεν λεω να σκάσουμε μυτη στις πορειες στο Συνταγμα με τις μηχανες,ειναι σιγουρο οτι η θα μας δειρει ο κοσμος επειδη θα μας περασει για "ασφαλητες" η θα μας κυνηγουν τα ΜΑΤ και οι μηχανες σιγουρα θα καουν,λεω ποσοι απο εσας μπορουν να ερχονται καποιες μερες τα βράδια που ειναι ηρεμη η κατασταση,οπως πιστευω κατεβαινατε αρκετοι τις καθημερινες το καλοκαιρι και συνομιλουσατε με τον κοσμο εκει για τα προβληματα της κοινωνιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Με τι αγανακτήσατε μάγκες? Δεν ήταν καλή η θάλασσα??? Αν κάνεις αγώνα τον κάνεις μέχρι να κερδίσεις ή να χάσεις!! Δεν τον κάνεις επειδή δε δουλεύεις και θέλεις να περνάς με κάτι το χρόνο σου!! Κάθε ρεμάλι τεμπέλη άεργος ήταν μαζεμένος στο λευκό πύργο κ το έπαιζαν χίπηδες με σουβλάκια και κουκλοθέατρο! Γι αυτό είμαστε το πουρδέλο που είμαστε!! Γιατί είναι πιο εύκολο να πας σε μια πορεία παρά να στρώσεις τον κώλο σου κάτω και να παράγεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Τα έκανε σκ@τ@ η γενιά του πολυτεχνείου αλλά όλοι εμείς οι μικρότεροι τα ζούμε τόσα χρόνια και δεν κάνουμε τίποτα!! Και αύριο εσείς οι αγανακτισμένοι θα βρείτε μια θεσούλα στο δημόσιο και αγώνας θα γίνει "δε μαμιέται, δε θα τη σώσω εγώ την Ελλάδα!" ή ακόμα καλύτερα θα γίνετε συνδικαλιστές! ΜΟΝΟ κάποιος που παρατάει τη ζωή του και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τους "αγανακτισμένους" ΜΟΝΟ αυτός ΕΙΝΑΙ! Οι υπόλοιποι μην το παίζετε αγανακτισμένοι! ΔΕΝ είστε! απλά έτυχε! Ο αγωνας παντα εχει διακυμανσεις. Δηλαδη, θα ηταν εξυπνο να μαζευοταν κοσμος Ιουλιο μηνα με 40 βαθμους να φαει δακρυγονα;;; Πρεπει να διαλεγεις και το πεδιο που σε βολευει, οταν ξερεις τους ορους και τις πιθανοτητες της συγκρουσης. Τωρα το ποσο ευκολο ειναι να παργεις κατω απο αυτες τις συνθηκες, το ξερεις και μονος σου. Πολλοι ανθρωποι δε βρισκουν καν δουλεια του ποδαριου. Επισης, το παραταω τη ζωη μου κι αγωνιζομαι δεν υφισταται. Δεν ειναι ολοι φιτητες. Υπαρχουν ανθρωποι με οικογενειες, οικονομικα και χιλια αλλα προβληματα. Ο καθενας ας προσφερει αυτο που μπορει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 ITT: Άνθρωποι που δεν κατέβηκαν ποτέ Σύνταγμα διαμαρτύρονται πως αυτοί που κατέβηκαν δεν κατάφεραν να τους κάνουν τη ζωή καλύτερη. Τα κωλόπαιδα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_abel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 ITT: Άνθρωποι που δεν κατέβηκαν ποτέ Σύνταγμα διαμαρτύρονται πως αυτοί που κατέβηκαν δεν κατάφεραν να τους κάνουν τη ζωή καλύτερη. Τα κωλόπαιδα... Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι εμείς που δουλεύαμε και παράγαμε κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων αυτών που δεν, είμαστε για τον Μπεό. ΟΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Εντάξει Νίκο , κάποιοι ρισκάρανε να χάσουν την δουλειά του, άλλοι χάσανε το μεροκάματο τους γιατί πίστεψαν σε μια ιδέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι εμείς που δουλεύαμε και παράγαμε κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων αυτών που δεν, είμαστε για τον Μπεό. ΟΚ Ειμαι σιγουρος δεν εννοει αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_abel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Εντάξει Νίκο , κάποιοι ρισκάρανε να χάσουν την δουλειά του, άλλοι χάσανε το μεροκάματο τους γιατί πίστεψαν σε μια ιδέα. Ίσως εγώ κατάλαβα λάθος, αλλά το όλο κίνημα ξεκίνησε από αυτούς που ΗΔΗ είχαν χάσει τη δουλειά τους κλπ κλπ. Και όσο για την ιδέα, πραγματικά σου λέω στεναχωριέμαι γιατί τη κατάληξή της τη βλέπω και δεν με αρέσει πολύ. Νταξ, δε θέλω να γίνω απόλυτος αλλά δυστυχώς όπου ακούς πολλά κεράσια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες