Jump to content
mike1992

xr 250 Honda

Recommended Posts

Αρχικα καλησπερα. Θελω την γνωμη σας παιδια για το συγκεκριμενο μοντελο θα το εχω κυριος για μετακινηση μεσα στην πολη συγκεκριμενα στην Λαρισα εκει περασα φοιτητης αλλα και για καμια εντουροβολτα δεν λεω οχι γουσταρω. Θα το εχω με τα μαμα λαστιχα δεν θα το κανω motard με αρεσουν περισσοτερο τα εντουρο λαστιχα . Οδηγησα φετος το καλοκαιρι ενα 125 για μια εβδομαδα νοικιασμενο και με αρεσε πολυ το στησιμο του και θελω το μεγαλυτερο. Απο λευτα δεν παιζουν και πολλα για αυτο παω στο 250. Τι λετε λοιπων για μεσα στην πολη λεει με εντουρολαστιχα και περιστασιακα χωμα? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ki εγω μες στην πολη το κυκλοφορω κατα κυριο λογο.Στην αρχη ειχα λαστιχα πιρελλι και στην ασφαλτο αισθανομουν σαν να οδηγω τρακτερ. Τα αλλαξα με μπριτζεστον ον-οφ, τα οποια μα βολευουν επαρκως και σε ασφαλτο και σε χωμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ki εγω μες στην πολη το κυκλοφορω κατα κυριο λογο.Στην αρχη ειχα λαστιχα πιρελλι και στην ασφαλτο αισθανομουν σαν να οδηγω τρακτερ. Τα αλλαξα με μπριτζεστον ον-οφ, τα οποια μα βολευουν επαρκως και σε ασφαλτο και σε χωμα.

Εισαι ευχαριστημενος απο την μηχανη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θα την πουλησω ποτε. Τοσο απλα!

τι μοντελο ειναι? μεταχειρισμενη θα παρω 93 94 καπου εκει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικια μου ειναι το μιζατο μοντελο 99. Δε βρισκεις κανα ποιο προσφατο; Ειναι σε καλη κατασταση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικια μου ειναι το μιζατο μοντελο 99. Δε βρισκεις κανα ποιο προσφατο; Ειναι σε καλη κατασταση;

Βρηκα και κατι 98 99 τωρα σε φωτογραφιες ολα καλα φαινονται δεν ξερω πως ειναι απο κοντα..... περιπου στα 1500 ευροπουλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πρότεινα μοντέλο 96 ή 97.Απ΄ότι έχω δει (έχει ο πατέρας μου του 97),και έχω ακούσει ότι βγήκαν οι καλύτερες μηχανές αυτές τις χρονιές.Το έχω οδηγήσει και είναι εργαλείο.Και τα γκάζια του τα έχει αλλά κυρίως ασφάλεια...φρένα άψογα και πολύ άνετες αναρτήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλογα την κατασταση, εννοειται θα παζαρεψεις και την τιμη. Βαλε καμια φωτο απο τις αγγελιες να ριξουμε καμια ματια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.bikepics.com/pictures/1449567/ http://arta.olx.gr/honda-xr-250cc-iid-246930952 αυτες βρηκα προς το παρων πως σας φαινονται? Τροποποιήθηκε από τον mike1992

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτίμησε το τελευταίας γενιάς XR, αυτό με τους τετράγωνης διατομής σωλήνες πλαισίου. Ετος κατασκευής [όχι πρώτης άδειας προσοχή!] από 96 και μετά.

Αμα βρεις αυτό με το πλαστικό ντεπόζιτο, το XR250R δηλαδή και όχι το απλό XR250, τόσο καλύτερα για τις χωμάτινες εξορμήσεις σου, εις βάρος βέβαια της πρακτικότητας στην αστική χρήση. Εχει μεγσλύτερο κάρμπ, σκληρότερες αναρτήσεις, πλαστικό ντεπόζιτο, κοντύτερο σαζμάν, κοντύτερη τελική μετάδοση και δεν έχει μίζα, μπαταρία και εξοπλισμό αστικής χρήσης. [Ο,τι ξεχνάω θα το προσθέσει ο Gee για άλλη μια φορά :D ]

Τα 'ασφάλτινα' τακουνολάστιχα τύπου MT21, T63 κλπ. είναι αξιοπρεπή στο χώμα αλλά επικίνδυνα στο βρεγμένο.

Σούπερ μηχανάκι, μακάρι να μπορούσα να το έχω κρατήσει... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καλη κατασταση φαινονται και τα 2. Παρε τηλ αυτον απ την Κοζανη και ρωτα τι εχει κανει στις αναρτησεις, γιατι για το xr mia καλη αναρτηση ειναι πολυ σημαντικη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα πηγαινω και πολυ στο χωμα αμα με πιασει η κ@υλ@ μονο το θελω για μεσα στην πολη κυριος. Επειδη δεν ξερω και πολλα απο μηχανες και πολλα ας πουμε τι μπορει να εχει κανει στις αναρτησεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτα με την μιζα ειναι τα λεγομενα S σαν αυτο που γυρισε ο Βροχιδης την Ασια ? γιατι εκεινος δεν εβρισκε ανταλλακτικα γιατι ηταν παραεισαγωγης. Υπαρχει κανα τετοιο προβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να εχει βαλει ελατηρια wp μπροστα π.χ. η να χει κανει σερβις στην πισω, αν κι απ τη φωτο σαν ψιλοκαινουρια φαινεται εκτος κι αν εχει γλειψει το ελατηριο στο πλυσιμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αλλο που με απασχολει ειναι οτι μπρορει να ειναι και στου διαολου την μανα ο πωλητης εκει τι κανουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποια λυση θα βρειτε για τη μεταφορα! Μπορει να στη φερει αυτος, να πας να την παρεις εσυ, αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας. Κι εγω οταν την αγορασα εμενα Παρο κι ο πωλητης Αθηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποια λυση θα βρειτε για τη μεταφορα! Μπορει να στη φερει αυτος, να πας να την παρεις εσυ, αυτα θα τα βρειτε μεταξυ σας. Κι εγω οταν την αγορασα εμενα Παρο κι ο πωλητης Αθηνα.

Και πως εγινε τελικα στην εφερε αυτος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το χω διαβασει και γω το βιβλιο! Δεν ξερω αν ειναι μονο τα s που εχουν μιζα παντως και το δικο μου παραεισαγωγης ειναι και βρισκω αναταλλακτικα.

Οχι, πηγα αθηνα και την πηρα. (Το πανω ειναι για το μιχο1919)

Τροποποιήθηκε από τον middlevillager

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το χω διαβασει και γω το βιβλιο! Δεν ξερω αν ειναι μονο τα s που εχουν μιζα παντως και το δικο μου παραεισαγωγης ειναι και βρισκω αναταλλακτικα.

Οχι, πηγα αθηνα και την πηρα. (Το πανω ειναι για το μιχο1919)

Αχα κατι που πρεπει να προσεξω σε αυτην την μηχανη? Απο καταναλωση πως παμε? Ταξιδια μεχρι 150 χιλ μπρορω να κανω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταναλωση 4λ/100 λιγο πανω λιγο κατω ανλογα πως το πας. Αλλαζεις καδενα αν εχει πανω απο 30000χλμ. Τσεκαρεις την πισω αναρτηση για οξειδωσεις και γενικα για σκουριες. Ταξιδι 150 χλμ χωρις σταση δεν παιζει, εκτος κι αν εισαι σιδεροκωλος! E τον ηχο του μοτερ θα τον ακουσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταναλωση 4λ/100 λιγο πανω λιγο κατω ανλογα πως το πας. Αλλαζεις καδενα αν εχει πανω απο 30000χλμ. Τσεκαρεις την πισω αναρτηση για οξειδωσεις και γενικα για σκουριες. Ταξιδι 150 χλμ χωρις σταση δεν παιζει, εκτος κι αν εισαι σιδεροκωλος! E τον ηχο του μοτερ θα τον ακουσεις!

Ταξιδι 150 χλμ χωρις σταση δεν παιζει, εκτος κι αν εισαι σιδεροκωλος! οχαοχοαοχαοχοαχοαχοαχο οκ ευχαριστω

Τροποποιήθηκε από τον mike1992

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιδι 150 χλμ χωρις σταση δεν παιζει, εκτος κι αν εισαι σιδεροκωλος! οχαοχοαοχαοχοαχοαχοαχο οκ ευχαριστω

Οταν γυριζαμε Καβαλα μεχρι Θεσσαλονικη, γυρισαμε χωρις σταση. (μονο για βενζινη, αλλα ουτε καν κατεβηκα απο το μηχανακι). Νομιζω θα μπορουσα να βγαλω σεερι αλλα 50-100 χωρις προβλημα. Οι ταχυτητες ηταν σχετικα μικρες (80-90), οποτε δεν ειχα τον αερα να με χτυπαει κτλ. Το μηχανακι κουραστικε περισσοτερο απο εμενα νομιζω, κυριως λογο χωματινου ελαστικου και μεγαλου γραναζιου πισω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα