Soumotori 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 1η ΠΡΟΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ ΤΟ ΧΤ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ 00:45 ΚΑΙ 05:30.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΟΖΑΡΑΝΕ ΚΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ. Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΛΕΓΕ ΙΒΡ 900 ,ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ MIVV ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑ MAIL.TO XT EINAI TOY '01.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 χρωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Μακαρι να βρεθει συντομα καπου παρατημενο,ισως το "εφαγαν" για καμια μικρο-κλοπη,καμια ληστεια και να βρεθει συντομα,εαν βρεθει προς τα βορεια προαστια θα σε ενημερωσω παντως,μακαρι να βρουμε και αυτον πανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Πωωω ρε φιλε.. Τι λες τωρα;; Καθε τρεις και λιγο ακουμε και για καποια κλοπη! Θα εχω τα ματια μου ανοιχτα ρε φιλε, ελπιζω να το βρεις συντομα! Συνηθως ΧΤ κλεβουν για καμια ληστεια ή τιποτα τετοιο. Μακαρι ολα να πανε καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soumotori 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΑΝΚS ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Σε καταλαβαίνω, ομοιοπαθούσα...Μακάρι να το βρεις σύντομα! Μένουμε κοντά, θα σου πω τα γνωστά κοιτά στο γνωστό site.....εκει ειχα δει το δικο μου να το πουλανε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Σε καταλαβαίνω, ομοιοπαθούσα...Μακάρι να το βρεις σύντομα! Μένουμε κοντά, θα σου πω τα γνωστά κοιτά στο γνωστό site.....εκει ειχα δει το δικο μου να το πουλανε.. με δουλευετε τωρα ετσι???το πουλαγανε στο ιντερνετ??? τεσπα.εχω ακουσει για τον κορυδαλλο μια παρεα καλοπαιδων που δεν εχουν αφησει τιποτα.αλλα η αστυνομια τιποτα.ελπιζω να το βρεις φιλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 με δουλευετε τωρα ετσι???το πουλαγανε στο ιντερνετ??? τεσπα.εχω ακουσει για τον κορυδαλλο μια παρεα καλοπαιδων που δεν εχουν αφησει τιποτα.αλλα η αστυνομια τιποτα.ελπιζω να το βρεις φιλε μου για πες περισσότερα για αυτή την παρέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ελπίζω να το βρεις. Το δικό μου ακόμα το κλαίω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για πείτε ρε παιδιά για την παρέα αυτή, επειδή κάθε Κυριακκή Κορυδαλό στην Ελευθερίας την βγάζουμε.. Να ξέρουμε να προστατευτούμε δηλαδή.. Ντέπυ εσένα σου έφαγαν το Ζ?? Πού το είχες αφήσει? Φίλε δήλωσέ το στην αστυνομία μην πάνε καμμιά ληστεία και βρείς εσύ μπελά.. Τα ΧΤ τα τσιμπάνε πολύ λόγω Α1 που τα καλύπτει.. Το νού σας ΧΤάκηδες του φόρουμ.. Και άμα τους πετύχετε, Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για πείτε ρε παιδιά για την παρέα αυτή, επειδή κάθε Κυριακκή Κορυδαλό στην Ελευθερίας την βγάζουμε.. Να ξέρουμε να προστατευτούμε δηλαδή.. Ντέπυ εσένα σου έφαγαν το Ζ?? Πού το είχες αφήσει? Φίλε δήλωσέ το στην αστυνομία μην πάνε καμμιά ληστεία και βρείς εσύ μπελά.. Τα ΧΤ τα τσιμπάνε πολύ λόγω Α1 που τα καλύπτει.. Το νού σας ΧΤάκηδες του φόρουμ.. Και άμα τους πετύχετε, ρώτησα τον κύριο που ξέρει (MILTOS1976) για τις παρέες και μου απάντησε.. αυτα φιλε μου δεν λεγονται ετσι οπως καταλαβαινεις. σωστος αλλα επειδη εχουνε γνωση οι φυλακες,που σε ξερω που με ξερεις?φιλικα μιλαω παντα.μεσω ιντερνετ ολα ειναι καλα.αλλα επειδη εδω μεσα δεν ειναι ολα οπως φαινονται ας προσεχουμε λιγακι. στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος φοβάται να μιλήσει ή και αδιαφορεί..δεν θα πω τίποτα για τον Μίλτο ούτε θα τον κρίνω..δικαίωμα του είναι αν θέλει να πει ή όχι..αλλά θα πω κάτι γενικά.. όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον GhoSTRiDeR_SToRM 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 ρώτησα τον κύριο που ξέρει (MILTOS1976) για τις παρέες και μου απάντησε.. αυτα φιλε μου δεν λεγονται ετσι οπως καταλαβαινεις. σωστος αλλα επειδη εχουνε γνωση οι φυλακες,που σε ξερω που με ξερεις?φιλικα μιλαω παντα.μεσω ιντερνετ ολα ειναι καλα.αλλα επειδη εδω μεσα δεν ειναι ολα οπως φαινονται ας προσεχουμε λιγακι. στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος φοβάται να μιλήσει ή και αδιαφορεί..δεν θα πω τίποτα για τον Μίλτο ούτε θα τον κρίνω..δικαίωμα του είναι αν θέλει να πει ή όχι..αλλά θα πω κάτι γενικά.. όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.. Δυστηχώς έτσι είναι.. Κοίτα τώρα θα προσέχουμε πιο πολύ τουλάχιστον.. Οκ και εγώ ξέρω ποιοι φαίνονται αγριόφατσες ψυρι-ζόφατσες εδώ στην περιοχή μου αλλα δημόσια δύσκολα μιλάς για αυτά.. Τέσπα δικαίωμα του του καθενόω.. Απλά το νου μας μάγκες! Γκοστ +1 απο μένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soumotori 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Σε καταλαβαίνω, ομοιοπαθούσα...Μακάρι να το βρεις σύντομα! Μένουμε κοντά, θα σου πω τα γνωστά κοιτά στο γνωστό site.....εκει ειχα δει το δικο μου να το πουλανε.. να υποθεσω οτι εννοείς το χε . τζιαρ .Απο το κορυδαλλο στο φάγανε και σένα ? 'αμα το δω στο site θα πάω να το "αγοράσω" σίγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soumotori 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Για πείτε ρε παιδιά για την παρέα αυτή, επειδή κάθε Κυριακκή Κορυδαλό στην Ελευθερίας την βγάζουμε.. Να ξέρουμε να προστατευτούμε δηλαδή.. Ντέπυ εσένα σου έφαγαν το Ζ?? Πού το είχες αφήσει? Φίλε δήλωσέ το στην αστυνομία μην πάνε καμμιά ληστεία και βρείς εσύ μπελά.. Τα ΧΤ τα τσιμπάνε πολύ λόγω Α1 που τα καλύπτει.. Το νού σας ΧΤάκηδες του φόρουμ.. Και άμα τους πετύχετε, δηλωμένο επι τόπου φιλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 ρώτησα τον κύριο που ξέρει (MILTOS1976) για τις παρέες και μου απάντησε.. αυτα φιλε μου δεν λεγονται ετσι οπως καταλαβαινεις. σωστος αλλα επειδη εχουνε γνωση οι φυλακες,που σε ξερω που με ξερεις?φιλικα μιλαω παντα.μεσω ιντερνετ ολα ειναι καλα.αλλα επειδη εδω μεσα δεν ειναι ολα οπως φαινονται ας προσεχουμε λιγακι. στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος φοβάται να μιλήσει ή και αδιαφορεί..δεν θα πω τίποτα για τον Μίλτο ούτε θα τον κρίνω..δικαίωμα του είναι αν θέλει να πει ή όχι..αλλά θα πω κάτι γενικά.. όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.. και οποιος ειναι μπουμπουνας ας μη λεει μ@λ@κιες.οταν εγραψα οτι εχω ακουστα σημαινει οτι εχω ακουστα.επειτα στα μηνηματα τα πρωσωπικα δεν νομιζω οτι τα δημοσιευουμε.και τελος ο ghostrider μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε απο κλεφτης μοτο,αστυνομος η ακομα και ο ΓΑΠ. παιδικη αντιδραση ghost.λυπαμαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhoSTRiDeR_SToRM 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 και οποιος ειναι μπουμπουνας ας μη λεει μ@λ@κιες.οταν εγραψα οτι εχω ακουστα σημαινει οτι εχω ακουστα.επειτα στα μηνηματα τα πρωσωπικα δεν νομιζω οτι τα δημοσιευουμε.και τελος ο ghostrider μπορει να ειναι ο οποιοσδηποτε απο κλεφτης μοτο,αστυνομος η ακομα και ο ΓΑΠ. παιδικη αντιδραση ghost.λυπαμαι μα δεν σε κατηγόρησα ή είπα κάτι κακό για εσένα..και κάνεις λάθος για τα προσωπικά μηνύματα..δεν μου έστειλες πμ άλλα τα δημοσίευσες στο προφιλ μου και θα μπορούσε ο καθένας να τα δεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 (τροποποιήθηκε) δηλωμένο επι τόπου φιλος. Ωραίος.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 να υποθεσω οτι εννοείς το χε . τζιαρ .Απο το κορυδαλλο στο φάγανε και σένα ? 'αμα το δω στο site θα πάω να το "αγοράσω" σίγουρα Ψαξε στο c@r. τζιαρ...Εμένα το βαλανε περίπου ενα μήνα μετά την κλοπή, όταν νομιζαν ίσως οτι θα το χα παρει αποφαση πια οτι χαθηκε..Κοντα στο νεκροτφειο και μενα αλλά Αγ βαρβαρα. Για πείτε ρε παιδιά για την παρέα αυτή, επειδή κάθε Κυριακκή Κορυδαλό στην Ελευθερίας την βγάζουμε.. Να ξέρουμε να προστατευτούμε δηλαδή.. Ντέπυ εσένα σου έφαγαν το Ζ?? Πού το είχες αφήσει? Φίλε δήλωσέ το στην αστυνομία μην πάνε καμμιά ληστεία και βρείς εσύ μπελά.. Τα ΧΤ τα τσιμπάνε πολύ λόγω Α1 που τα καλύπτει.. Το νού σας ΧΤάκηδες του φόρουμ.. Και άμα τους πετύχετε, Ναι το Ζ, κατω από το σπίτι μου .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos100nx 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 θα χω το νου μου φιλε επειδη γυρναω πολυ απο κεινα τα μερη επειδη μενει η δικια μου.θα χει κι αυτη το νου της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 Ναι το Ζ, κατω από το σπίτι μου .. Κ@#$παιδα!!!!! Και το βρήκες? ΡΙΣΠΕΚΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Και ο κλεφτης εαν το βαλει στο c@r.gr πως θα το πουλησει; τι άδεια κυκλοφοριας θα δειξει στον αγοραστη; κανενα κωλόχαρτο; Για να το κανει αυτο ο κλεφτης θα πρεπει να ειναι ηλίθιος,και εγω εχω δει κατα καιρους αγγελιες με ακριβες μοτό που γραφει "χωρίς χαρτιά"...μαλιστα ειχα ενημερωσει και εδω και το ειχαν δει αρκετα παιδια,τον πηρε καποιος τηλ απο εδω μεσα επιτηδες και μετα η αγγελια εξαφανιστηκε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Και ο κλεφτης εαν το βαλει στο c@r.gr πως θα το πουλησει; τι άδεια κυκλοφοριας θα δειξει στον αγοραστη; κανενα κωλόχαρτο; Για να το κανει αυτο ο κλεφτης θα πρεπει να ειναι ηλίθιος,και εγω εχω δει κατα καιρους αγγελιες με ακριβες μοτό που γραφει "χωρίς χαρτιά"...μαλιστα ειχα ενημερωσει και εδω και το ειχαν δει αρκετα παιδια,τον πηρε καποιος τηλ απο εδω μεσα επιτηδες και μετα η αγγελια εξαφανιστηκε... Ε ναι δεν παιρνεις να ρωτησεις εκει .. του κλινεις ραντεβου κατευθιαν και πας με αστυνομια ( αν δεχτει να ερθει μαζι σου ) Μπορει να το βγαλουν στα "τρακαρισμενα" και για ανταλακτικα ή με ψευτικη αδεια ή ακομα χειροτερα να ειχε την αδεια κατω απο την σελα .. εδω ο αλλος αγορασε απο μαγαζι μηχανη και μετα τον τσακωσανε σε μπλοκο οτι ηταν κλεμενο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Κ@#$παιδα!!!!! Και το βρήκες? ΡΙΣΠΕΚΤ Το βρήκα αλλά δεν μπορώ να το πάρω ακόμα.. Ε ναι δεν παιρνεις να ρωτησεις εκει .. του κλινεις ραντεβου κατευθιαν και πας με αστυνομια ( αν δεχτει να ερθει μαζι σου ) Μπορει να το βγαλουν στα "τρακαρισμενα" και για ανταλακτικα ή με ψευτικη αδεια ή ακομα χειροτερα να ειχε την αδεια κατω απο την σελα .. εδω ο αλλος αγορασε απο μαγαζι μηχανη και μετα τον τσακωσανε σε μπλοκο οτι ηταν κλεμενο ! Η αστυνομία δεν ερχεται , μαζί σου. Σε βλεπουν στο ραντεβου από μακριά κ δεν ερχονται γιατί φυσικά σε αναγνωρίζουν(σε 2 εχω παει). Το πουλανε για ανταλλακτικά , ή με αδεια από αλλο αφου εχουν κανει με ηλεκτροκολληση στο δικο σου κομματι με τους αριθμους πλαισιου από αλλο.Το ξέρω εκ πείρας! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 από τον deppy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Το βρήκα αλλά δεν μπορώ να το πάρω ακόμα.. Η αστυνομία δεν ερχεται , μαζί σου. Σε βλεπουν στο ραντεβου από μακριά κ δεν ερχονται γιατί φυσικά σε αναγνωρίζουν(σε 2 εχω παει). Το πουλανε για ανταλλακτικά , ή με αδεια από αλλο αφου εχουν κανει με ηλεκτροκολληση στο δικο σου κομματι με τους αριθμους πλαισιου από αλλο.Το ξέρω εκ πείρας! Οι κλεφτες φανταζομαι ! γιατι ετσι οπως το ειπες ειναι σαν μιλας για την αστυνομια .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deppy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2011 Και ο κλεφτης εαν το βαλει στο c@r.gr πως θα το πουλησει; τι άδεια κυκλοφοριας θα δειξει στον αγοραστη; κανενα κωλόχαρτο; Για να το κανει αυτο ο κλεφτης θα πρεπει να ειναι ηλίθιος,και εγω εχω δει κατα καιρους αγγελιες με ακριβες μοτό που γραφει "χωρίς χαρτιά"...μαλιστα ειχα ενημερωσει και εδω και το ειχαν δει αρκετα παιδια,τον πηρε καποιος τηλ απο εδω μεσα επιτηδες και μετα η αγγελια εξαφανιστηκε... Δεν είναι ηλίθιοι, είναι θρασύτατοι και το κανουν για μαγκιά..Δεν ο παιρνω πισω το μηχανάκι μου διότι δεν παραδέχονται οτι το κλεψαν από μενα! Τοσο κυνηγι τους εχω κανει σιγα μην το παραδεχτουν να το παρω πισω! Τους κατέβαζα συνεχεια τις αγγελίες ,όπου αναγνωριζα τα τηλεφωνα, και τους δυσκόλευα να τα σπρωξουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες