ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 να σου πω; μονος σου το περασες το αυτοκολλητο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Πολυ όμορφο το ασπρο χρωμα του παει πολυ (και το κανει και σπάνιο ΧΤακι δε το βλεπεις συχνα σε ασπρο),ωραια λοιπον η ιδεα στο χρωμα,αλλα η μασκα δεν ταιριαζει και τοσο γιατι ειναι μικρη σε μεγεθος σε σχεση με το ντεποζιτο και τα πλαστικά του που ειναι σαν σχέδια σε μεγαλυτερο μεγεθος. Αυτη η μασκα παει σε XR,KLX,TTR,δεν παει τοσο σε ΧΤακι,θελει να ειναι "λεπτο" το μηχανακι για να δειξει. Παντως δεν ειναι ασχημο ωραιο το εκανες,αμα σου αρεσει εσενα εμας μας περισευει... Οταν μαζεψεις λεφτα δες και αλλες μασκες λιγο μεγαλυτερες σε "ογκο" ωστε να μην φενεται μικρη η μουρη του ΧΤ και μεγαλο το "σωμα" της μοτό :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Νίκο κουκλί το ΧΤ. Σε μπλέ που ήταν δε θα μου άρεσε και τόσο η μάσκα αλλά σε άσπρο δείχνει ωραία. Όταν μπορέσεις πες καμμιά πληροφορία για το πως βάζεις το αυτοκόλλητο της 3Μ , είναι ελλαστικό; Οταν εγω στα λεω... το πρωτο που ξερεις να κανεις ειναι να αρχισεις το κραξιμο... μετα το καλοσκεφτεσαι ε; Ξαναλεω λοιπον...... Λευκο....με χρυση ζαντα/τιμονι ειναι και motard...... .........ή Λευκό....με μαύρη ζάντα/τιμόνι ειναι και motard...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 .........ή Λευκό....με μαύρη ζάντα/τιμόνι ειναι και motard...... Μα βρε Γιωργο, χρυσες ζαντες και τιμονι εχει απο τωρα το ΧΤ μου! Ειπαμε να αλλαξω χρωμα φθηνα, αλλα αν παω και ζαντες για ηλεκτροστατικη, και καινουριο τιμονι, παει το φθηνα! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Μα βρε Γιωργο, χρυσες ζαντες και τιμονι εχει απο τωρα το ΧΤ μου! Ειπαμε να αλλαξω χρωμα φθηνα, αλλα αν παω και ζαντες για ηλεκτροστατικη, και καινουριο τιμονι, παει το φθηνα! :lol: Ηλεκτροστατική ; καινούριο τιμόνι ; δεν βγαίνει το αυτοκόλλητο 3Μ σε μαύρο; (Νίκο σόρυ για το σπαμ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Ρε τρελαμενε, θα κατσω να ντυσω τα στεφανια με αυτοκολλητο;; Ηλιααααα! Διακοπτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2011 Σας ευχαριστώ όλους Guys για τις απόψεις, τις κριτικές και τις προτάσεις.... Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ έτσι και δεν θα αλλάξω κάτι άλλο προς το παρόν εκτός από τις ζάντες που θα γίνουν μαύρες.... Όσοι θελαν πληροφορίες σας παραθέτω τα έξεις...: Ο τύπος που πείρα τις μεμβράνες λέγετε Θεοδώρου και είναι περιστέρι (πολύ εξυπηρετικός )....έχει καλύτερες τιμές και από την αντιπροσωπία. λινκ: 3M θεοδωρου Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και όχι τόσο εύκολη..... :swear: Τσεκάρετε στο YouTube πως γίνετε η διαδικασία...: Η μεμβράνη αυτή υπάρχει σε πολλά χρώματα (και carbon αλλά κοστίζει τα 3πλα λεφτά)και χρειάζεστε περίπου 3τ.μ για ένα μοτοσακό (όχι Goldwin :uglystupid2: ) Όποια άλλη πληροφορία θέλετε pm me... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 θερμοπιστολο,κοπιδακι και υπομονη δηλ. μια χαρα ! να ρωτησω μονο 1 πραγμα. για να εφαρμοστει πρεπει πριν το πλαστικο να εχει τριφτει ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosFox 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2011 θερμοπιστολο,κοπιδακι και υπομονη δηλ. μια χαρα ! να ρωτησω μονο 1 πραγμα. για να εφαρμοστει πρεπει πριν το πλαστικο να εχει τριφτει ετσι? Εγω δεν το ετριψα καθολου και ειναι μια χαρα.......δεν χρειαζετε. Μονο ενα καλο πλησιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες