panvrak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Γεια σας αδέρφια ξανά και ξανά!Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας ανακάλυψα...έστω και αργά!Θα χαρώ αν φανώ χρήσιμος σε ο,τιδήποτε,στη πορεία της επικοινωνίας μας.Τώρα,όσον αφορά το xt660x(2006)που έχω...διακατέχομαι από μια απορία για την ένδειξη της βλάβης 19,είναι στηριχτήρας 'η ηλεκτρονική???Όποιος γνωρίζει,ας με διαφωτίσει...σας παρακαλώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaldio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Καησπέρα, δες εδώ : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panvrak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Πολύ καλή και διαφωτιστική η στοιχομυθεία που με παρεπεμψες....Μακάρι να είναι από το στάντ,αλλιώς η ηλεκτρονική θα με αποτελιώσει!Και εγώ τη φόρτωσα στην οδική και την πήγα στην αντιπροσωπία να την συνδέσει στον υπολογιστή.Εκεί θα φανεί ακριβώς...απλά είναι θέμα εμπιστοσύνης,ποτέ δε ξέρεις τι θα σου ''βγάλουν''....Μέχρι το απόγευμα θα ξέρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Μακάρι να είναι από το στάντ,αλλιώς η ηλεκτρονική θα με αποτελιώσει! καλή τύχη και καλώς ήλθες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akfo7637 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το ίδιο περίεργο πρόβλημα και ακόμα πιο περιέργα είναι αυτά που μου λένε από το συνεργείο. Καταρχάς και σε εμένα με το που το πήγαν στο συνεργείο το μηχανάκι δεν εμφάνιζε την ένδειξη 19. Μετά από δύο ημέρες εμφανίστηκε ξανά και μου είπανε πως θέλει καινούργιο εγκέφαλο με τιμή 700€. Αντί αυτού μπορούμε λέει να επισκευάσουν την πλακέτα αντί 150€. Δηλάδή τι μπορεί ακριβώς να κάνουν εκτός απο το να αλλάξουν την χαλασμένη αντίσταση όπως δείχνει και ένα βιντεάκι. ? Ευχαριστώ πολύ εκτ ων προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες