Jump to content
OrEsTiS82

Παλιές καλές ιστορίες απο τα γνωστά "Λιμανάκια"...

Recommended Posts

Μια φορά είχα πάει (με πήγανε) στα 17 μου στο ΣΕΦ.

Την έστησα σ' ένα λοφάκι από χώμα (νά 'μαστε και σίγουροι) και έβλεπα τα θηρία να κοντράρουνε με φυσικά εμπόδια τα υπόλοιπα ΙΧ.

Φρικτό θέαμα, φοβήθηκα πολύ, δεν ξαναπάτησα.

Άλλη μία φορά είχα πάει στην αλάνα στου Ζωγράφου.

Εκεί ήταν άλλη φάση, κυρίως εντουράδες που κάνανε σούζες με τη μηχανή κάθετα και με ελάχιστη ταχύτητα και ξύνανε πινακίδες, συχνά και δικάβαλο.

Ο παράδεισος των ΧΤ 550, είχαν το καλύτερο στήσιμο απ' όλα και με τέτοια εμφάνιση ήταν σκέτη πόρωση.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μιας και λατρεύω και τα αμάξια και το Tuning από πιτσιρικάς άκουγα για τα Λιμανάκια... Που ήταν στέκι και μαζευόταν εκεί τα "τιμόνια" κλπ... Πριν μάθω πίστευα ότι εσείς οι Αθηναίοι ήσασταν τυχεροί που είχατε ένα τέτοιο στέκι να πηγαίνετε να χαζεύετε ωραία καλοστημένα εργαλεία....

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω όμως το μόνο που είδα (κυριως Youtube μιας και μένω Θεσ/νικη) είναι μόνο ποζεριά και βίντεο από μ@λ@κοκάγκουρες οδηγούς που ρισκάρουν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των αθώων διερχόμενων από απέναντι και πολύ κόσμο που τους χαζεύει και τους δίνει και αξία... Ίσως υπήρχαν και καλοί, παρόλα αυτά εικόνες σαν τις παρακάτω μόνο κατακριτέες μπορούν να μοιάζουν στα μάτια μου

Τροποποιήθηκε από τον Seirios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεψε με οτι απο 10 βίντεο στο youtube δεν γινεται να ξερεις τι οδηγοι περασαν απο τα λιμανακια,οι περισσοτεροι οπως λες οντως ηταν ποζεράδες και επικινδυνοι,αλλα υπηρξαν και καποια παιδια που αυτα που εκαναν τα βλεπεις μόνο σε αγώνες...

ΥΓ:Στο 90% των βίντεο που θα δουμε στο ιντερνετ τα αυτοκινητα που ξεφευγουν απο την πορεια τους,ειναι άφτιαχτα οχηματα,εργοστασιακά με οδηγους πιτσιρικάδες,απο τον τροπο που βγαινουν απο τον δρομο μπορειτε να καταλαβετε οτι οι συγκεκριμενοι "εκλεψαν" το αυτοκινητο απο την μαμά και κατέβηκαν στα λιμανακια...

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

,αλλα υπηρξαν και καποια παιδια που αυτα που εκαναν τα βλεπεις μόνο σε αγώνες...

to εχεις ξαναπει αυτο και πραγματικα δεν εχει ΚΑΜΙΑ υποσταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ρε Νικολιόοοοο.....αφού μόνο σε αγώνες τα βλέπεις αυτά! ....και τους βάζεις πίστα και είναι πιο τελευταίοι και από το αυτοκίνητο ασφαλείας.....

Όσον αφορά κάτι "επαγγελματίες οδηγούς" που κατέβαιναν.....είναι ζωάρες μεγάλες που αντί να δώσουν το παράδειγμα κάναν ότι μαλακία τους κατέβαινε στο κεφάλι....

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και λατρεύω και τα αμάξια και το Tuning από πιτσιρικάς άκουγα για τα Λιμανάκια... Που ήταν στέκι και μαζευόταν εκεί τα "τιμόνια" κλπ... Πριν μάθω πίστευα ότι εσείς οι Αθηναίοι ήσασταν τυχεροί που είχατε ένα τέτοιο στέκι να πηγαίνετε να χαζεύετε ωραία καλοστημένα εργαλεία....

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω όμως το μόνο που είδα (κυριως Youtube μιας και μένω Θεσ/νικη) είναι μόνο ποζεριά και βίντεο από μ@λ@κοκάγκουρες οδηγούς που ρισκάρουν όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των αθώων διερχόμενων από απέναντι και πολύ κόσμο που τους χαζεύει και τους δίνει και αξία... Ίσως υπήρχαν και καλοί, παρόλα αυτά εικόνες σαν τις παρακάτω μόνο κατακριτέες μπορούν να μοιάζουν στα μάτια μου

Προφανώς δεν είχες καταλάβει τι τελικά ζητούσες. Στα λιμανάκια (και σε όλα τα μετέπειτα στέκια) αυτό που γινόταν ήταν να μαζεύονται καλά και φτιαγμένα αυτοκίνητα και να ανεβοκατεβαίνουν το δρομο πηγαίνοντας τον κώλο τους.

Τα βίντεο που βλέπεις δείχνουν ενα ελάχιστο ποσοστό του τι πραγματικά γινόταν (μην ξεχνάς ότι πριν 10-15 χρόνια κάμερα είχαν ελάχιστοι) από καλά και φτιαγμένα αυτοκίνητα. Αντίστοιχα βέβαια, δε δείχνουν ούτε το ελάχιστο αυτών που χάθηκαν εκεί...

Εν πάση περιπτώσει, αν "ξυπνήσει" πάλι κάποια στιγμή η μόδα (το απεύχομαι) τα ίδια θα γίνονται και θα δεις ότι σκοπός είναι μέσα από την (επικίνδυνη) οδήγηση η ανάδειξη-προβολή του tuning και του οδηγού. (με άσχημες συνέπειες αρκετες φορες, βεβαιως-βεβαιως ΑΛΛΑ οποιος πηγαινε, ειτε ως θεατης ειτε ως "αγωνιζομενος", ηξερε τα πιθανα σεναρια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να ητανε το 1993 οταν ειχα παει για πρωτη φορα στη βουτα με την παρεα.πιτσιρικας τοτε πηγα πανω στην αερογεφυρα(διαβαση πεζων δεν θυμαμαι)και ειδα την πρωτη μου κοντρα. nsr 250 gullarm με rgv 250 νομιζω.ξεκινανε απο το φαναρι στο nsr ενα παλικαρι με φορμα εργασιας.απο την αριστερη λωριδα,πρεπει να ειχε μεσα 120-140 χλμ και ειχε τοτε κατι σαμαρακια ο δρομος.του φευγει ο κωλος και αρχιζει και σκαμπιλιζει...τουμπαρει οτυπος και αρχιζει να σερνεται μπροστα αυτος πισω η μηχανη.ξαφνικα τον περναει απο πανω η μηχανη και καρφωνεται καμια 500 μετρα πανω σε μια κολονα.αυτος καθως σερνοτανε βρισκει με τη μεση του στο πεζοδρομιο πετιεται πανω και ταυλα λεμε.

πηγαμε κοντα να βοηθησουμε οτι μπορουμε.ειλικρινα δεν εχε τιποτα.δεν το εχω ξαναδει.κατι γραντζουνιες στο χερι.ουτε αυτος το πιστευε απο το σοκ.ειχε αγιο σιγουρα αλλα και εμεις παθαμε.στην επιστροφη ειμαστε κοτες στο δρομο.τροφη για σκεψη σε μερικους μας σε αλλους τιποτα.

να ειναι καλα το παληκαρι οπου και να ειναι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να ητανε το 1993 οταν ειχα παει για πρωτη φορα στη βουτα με την παρεα.πιτσιρικας τοτε πηγα πανω στην αερογεφυρα(διαβαση πεζων δεν θυμαμαι)και ειδα την πρωτη μου κοντρα. nsr 250 gullarm με rgv 250 νομιζω.ξεκινανε απο το φαναρι στο nsr ενα παλικαρι με φορμα εργασιας.απο την αριστερη λωριδα,πρεπει να ειχε μεσα 120-140 χλμ και ειχε τοτε κατι σαμαρακια ο δρομος.του φευγει ο κωλος και αρχιζει και σκαμπιλιζει...τουμπαρει οτυπος και αρχιζει να σερνεται μπροστα αυτος πισω η μηχανη.ξαφνικα τον περναει απο πανω η μηχανη και καρφωνεται καμια 500 μετρα πανω σε μια κολονα.αυτος καθως σερνοτανε βρισκει με τη μεση του στο πεζοδρομιο πετιεται πανω και ταυλα λεμε.

πηγαμε κοντα να βοηθησουμε οτι μπορουμε.ειλικρινα δεν εχε τιποτα.δεν το εχω ξαναδει.κατι γραντζουνιες στο χερι.ουτε αυτος το πιστευε απο το σοκ.ειχε αγιο σιγουρα αλλα και εμεις παθαμε.στην επιστροφη ειμαστε κοτες στο δρομο.τροφη για σκεψη σε μερικους μας σε αλλους τιποτα.

Άκου πράγματα ρε

Και εγώ είχα ραγίσει το χέρι μου απλα πέφτοντας ποδαράτος :sp_ike:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς δεν είχες καταλάβει τι τελικά ζητούσες. Στα λιμανάκια (και σε όλα τα μετέπειτα στέκια) αυτό που γινόταν ήταν να μαζεύονται καλά και φτιαγμένα αυτοκίνητα και να ανεβοκατεβαίνουν το δρομο πηγαίνοντας τον κώλο τους.

Τα βίντεο που βλέπεις δείχνουν ενα ελάχιστο ποσοστό του τι πραγματικά γινόταν (μην ξεχνάς ότι πριν 10-15 χρόνια κάμερα είχαν ελάχιστοι) από καλά και φτιαγμένα αυτοκίνητα. Αντίστοιχα βέβαια, δε δείχνουν ούτε το ελάχιστο αυτών που χάθηκαν εκεί...

Εν πάση περιπτώσει, αν "ξυπνήσει" πάλι κάποια στιγμή η μόδα (το απεύχομαι) τα ίδια θα γίνονται και θα δεις ότι σκοπός είναι μέσα από την (επικίνδυνη) οδήγηση η ανάδειξη-προβολή του tuning και του οδηγού. (με άσχημες συνέπειες αρκετες φορες, βεβαιως-βεβαιως ΑΛΛΑ οποιος πηγαινε, ειτε ως θεατης ειτε ως "αγωνιζομενος", ηξερε τα πιθανα σεναρια)

Μην το λες .. τοτε ηταν τοσο της μοδας που το λεγαν απο την καφετερια και φευγαν "παρεα" 10 ατομα που οι μισοι δν ειχαν ξαναπαει ... και οι υπόλοιποι ηταν κλασικοι ανώριμοι που πηγεναν και καθοντουσαν πανω στην στροφη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στη Θεσσαλονικη παλια ειχαμε την δελτα-γεφυρα

στο δρομο για Κατερινη μετα το κτεο

ο κοσμος την επεφτε πανω στην γεφυρα με φραπε και σπορια

και τα μηχανακια περνουσανε απο κατω στο ισιαδι

αλλα τα λιμανακια ειναι αλλο πραμα πολυ extreme

δηλαδη αμα περναει καπιος απο εκει απο το αντιθετο ρευμα μπορει ξαφνικα να δει εναν να πηγαινει με τις μπαντες στη στροφη ?

φανταζομαι τι καναλι θα βγαζανε οι κατοικοι της περιοχης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο χρονων εισαι φιλαρακο; μηπως πριν 15 χρονια ησουν αγέννητος; ασε να εχουν αποψη αυτοι που ηταν τοτε και εβλεπαν τι γινόταν,οταν κατέβαινε ο αλλος με ολόσωμη στολη δερματινη και έξυνε κατω δεν ειχε μπει πιστα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τοτε ακρανωτη/αμπουφανωτη/αγαντοτη εποχη, ενας κολλητος με TDR250 εφαγε ''high'' απο παντιλικια στην ευθεια, Κηφισιας συγκεκριμενα στο υψος του ΟΑΚΑ, με ταχυτητα 120χλμ/ω και δεν επαθε ΟΥΤΕ γρατζουνια

Ειναι πραγματικα να απορεις, λες και ειχαν Αγιο

Ακουγεται γελοιο, αλλα ενας λογος που δεν χτυπαγαμε τοτε ΑΝ δεν βρισκαμε πουθενα, ειναι οτι οι δρομοι γλυστραγαν πολυ με αποτελεσμα να μην καιγεσαι απο την τριβη και απλα να κανεις τσουληθρα

Η τριβη σε καιει και επισης σε κανει να κουτρουβαλας

Βεβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μακαρι να ειχαμε τριβη παντου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσο χρονων εισαι φιλαρακο; μηπως πριν 15 χρονια ησουν αγέννητος; ασε να εχουν αποψη αυτοι που ηταν τοτε και εβλεπαν τι γινόταν,οταν κατέβαινε ο αλλος με ολόσωμη στολη δερματινη και έξυνε κατω δεν ειχε μπει πιστα;

ΝΑι αλλα ήταν ωραία ρε γερομπισμπίκι... κλαΠς κλαΠς

shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και αυτα τα χαζουλικα κοιταω το προφιλ σου και μετα στη λεω , αστα και συγκεντρωσου σε αυτα που σου λεω και θα καταλαβεις αν ημουν αγενητος και ποτε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τσέκαρε στο προφιλ σου εαν σου δειχνει οτι εγω μπηκα να δω την ηλικια σου,δεν μπηκα φιλε μου,εαν οντως κατεβαινες τοτε θα εβλεπες καποιους καλους οδηγους και θα καταλαβαινες οτι τα παιδια αυτα μπαινουν και πίστα,μπορει να μην έτυχε να τους πετυχεις τους συγκεκριμενους δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε για μια μ@λακια...

Τελικα εσυ ησουν την εποχη των Λιμανακίων η οχι; γιατι μεχρι τωρα δεν εχεις απαντησει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τσέκαρε στο προφιλ σου εαν σου δειχνει οτι εγω μπηκα να δω την ηλικια σου,δεν μπηκα φιλε μου,εαν οντως κατεβαινες τοτε θα εβλεπες καποιους καλους οδηγους και θα καταλαβαινες οτι τα παιδια αυτα μπαινουν και πίστα,μπορει να μην έτυχε να τους πετυχεις τους συγκεκριμενους δεν υπαρχει λογος να διαφωνουμε για μια μ@λακια...

Τελικα εσυ ησουν την εποχη των Λιμανακίων η οχι; γιατι μεχρι τωρα δεν εχεις απαντησει...

θες να μου πεις οτι αυτους που εγω δεν πετυχα στα λιμανακια , εσυ ετυχε να τους βρεις πολλες φορες μετα μεσα στην πιστα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε μην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα,ευτυχως μενουν αυτα που γραφουμε,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΑΚΙΩΝ,την γνωμη μου ειπα και αυτη υποστηριζω,οτι καποιοι οδηγοι δεν ηταν ερασιτεχνες και ειμαι σιγουρος οτι η τεχνικη τους βελτιωθηκε σε πιστα,το οτι δεν σου αρεσει ειναι αλλο θεμα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ξεκινησα το 1998 περιπου,και συνεχισα σε πολλα στέκια οταν μας διωξανε απο τα λιμανακια...

Εχετε δει τύπο να ξαπλωνει ανασκελα στο παπακι του,και να οδηγει με τα ποδια ξαπλωμενος; ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ; Εγω το ειδα και αυτο...πως ξαπλωνατε στις παραλιες στην ξαπλώστρα; ετσι το παιδι,και μπορω να τον βρω (εαν ζει) να τον βγαλω βίντεο,ειναι απο κοντινη περιοχη. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιταξε μην βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα,ευτυχως μενουν αυτα που γραφουμε,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΑΚΙΩΝ,την γνωμη μου ειπα και αυτη υποστηριζω,οτι καποιοι οδηγοι δεν ηταν ερασιτεχνες και ειμαι σιγουρος οτι η τεχνικη τους βελτιωθηκε σε πιστα,το οτι δεν σου αρεσει ειναι αλλο θεμα. :_thumbsup:

ξερεις να ξεχωριζεις τα σημεια στιξης??? αν ναι θα δεις οτι εθεσα ερωτημα ...

παμε παρακατω ... για να σου κανω εγω πιο λιανο το θεμα , ωστε να μην κανεις τις εικασιες που εκανες πιο πανω , ειναι ελαχιστοι οι αγωνιζομενοι στον μηχανοκινητο αθλητισμο που κατεβαιναν στα λιμανακια ...

οποτε για να ξερεις την επομενη φορα οι λεξεις , αγωνιζομενοι -λιμανακια-πιστα απειροελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι να ναι..μαλωνετε για ανουσια πραγματα..εγω πριν 2 χρονια τους ειχα ολους..τωρα ειμαι καλητερος και απο το jack norris.και ακομη δεν εχω μπει πιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερεις να ξεχωριζεις τα σημεια στιξης??? αν ναι θα δεις οτι εθεσα ερωτημα ...

παμε παρακατω ... για να σου κανω εγω πιο λιανο το θεμα , ωστε να μην κανεις τις εικασιες που εκανες πιο πανω , ειναι ελαχιστοι οι αγωνιζομενοι στον μηχανοκινητο αθλητισμο που κατεβαιναν στα λιμανακια ...

οποτε για να ξερεις την επομενη φορα οι λεξεις , αγωνιζομενοι -λιμανακια-πιστα απειροελαχιστη σχεση εχουν μεταξυ τους ...

Αρα εσυ εκπροσωπεις τους Ελληνες αγωνιζομενους και απο την ενημερωση που ειχες απο τους οδηγους μας ενημερωνεις οτι δεν κατεβαινε αγωνιζομενος...ωραια...ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ DRAGSTER ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ καθε Πέμπτη...ο "Βλάχος",ο "Καταραμενος" με το Sierra ,σου λενε κατι αυτα τα ονοματα; μαλλον οταν κατεβαινες θα ησουν στις καντίνες φιλε μου και θα χτυπαγες σαντουιτς....

ΥΓ:Ntinos δεν τσακωνομαι,εχω 10 χρονια εμπειριας στα forums και ξερω οτι υπαρχουν και καποιοι τυποι που προσπαθουν να χαλανε τα "θεματα" στα forums,ο κοσμος διαβαζει και κρινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ο Καταραμμένος με το Cosworth με τα 500 άλογα δεν θυμαμαι και πόσα ήταν πραγματικά και πατούσε κάτι M3 και saxoralla.

Όπως και να έχει το θεωρείς σωστό ένας επαγγελματίας να κατεβαίνει εκει και να κάνει ότι κάνει (μέχρι και μπουρλώτο σε αμάξι είχε ρίξει θυμάμαι που το έχασε ο άλλος στις άδειες) και να δίνει αυτό το λαμπρό παράδειγμα σε εσένα/εμένα τον καυλομένο 18χρονο και μετά να παίζουν "ψαράκια" με τα αμάξια τους αντί με πετραδάκια?

Η μετά στο γύρνα/πήγαινε από τα Λιμανάκια μέχρι τον περιφερειακό Ιμμιτου φοβόσουν μην σου σκάσει κανένας από το αντίθετο ρεύμα ή σε περάσει από πάνω?

Δεν.....αγώνας και δημόσιος δρόμος είναι 2 πράγματα που δεν πάνε μαζί....ας είσαι και ο Rossi στα 2κθκλα ή ο Sena στα αμάξια....

Όσο τσίλλικα και ωραία και ΄γαμάτα φαίνονται σε 2 λεπτά σε βιντεάκι τόσο μαύρα και άσχημα ήταν τις υπόλοιπες ώρες. Και για τους μάπες που προκάλεσαν ατυχήματα και για τους άσχετους περαστικούς που φόρεσαν αμάξι για καπέλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εισαι οδηγος αγονων και κατεβαινεις λιμανακια , το κανεις γιατι ? γιατι εισαι ψωναρα ? και θες να το παιξεις δηθενας σε παιδακια ? Γιατι εισαι οδηγαρας και θες να το δειξεις σε 18χρονα ? Αν εισαι οδηγος αγονων και βγαινεις απο την πιστα εισαι τουλαχιστον χαλβας !

Αν δεν εισαι οδηγος αγωνων , παλι βλακεια ειναι ! Αλλα δεν μπορω να κατηγορισω το ιδιο εναν χαζουλι 18χρονο που ΕΙΔΕ τον οδηγο αγωνων( χωρις να ξερει 100% οτι ειναι ειδικευμενος οδηγος) και ειπε κατσε να το κανω και εγω ! Οταν ενας "ειδικος" κανει μια μαλακια την κανει ξαφνικα

σωστη για ολους τους υπολοιπους ανεγκεφαλους .. αυτο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα