Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ήρθε η ώρα μου. Επιτυχώς κατάφερα να κάνω κι εγω την βλακεία μου. Πάντα προσπαθώ να τηρώ αποστάσεις ασφαλείας αλλά σήμερα τα κατάφερα να τις βάλω σε μέρος απύθμενο και σκοτεινό. Πράσινο φανάρι, ακολουθώ τζιπάκι φίλου σε μεγάλη λεωφόρο της Aθήνας... είμαστε στην μεσαία λωρίδα (3 λωρίδες δρόμος)... οι αποστάσεις ασφαλείας πήγαν περίπατο κάπου στο πανηγύρι που ονόμαζα εγκέφαλο... ακούω φρεναρίσματα πατάω κι εγώ τα φρένα μου ενστικτωδώς αλλά λόγω έλειψης ενός ενάμιση μέτρου (υπολογίζω), πάω και το κολλάω πίσω απο το τζιπάκι του φίλου και πέφτω στο πλάι πλέον σταματημένος. Απολογισμός, το μπροστινό μου φτερό τσαλακωμένο και σπασμένο, τον ποδόμοχλο των ταχυτήτων στραβωμένο και ένα ανεπαίσθητο γρατζούνισμα στο ένα αντίβαρο του τιμονιού. Ένοιωσα την μακακία να με γεμίζει καθώς σήκωνα τη μηχανη, μιάς και πάντα προσπαθώ να έχω αποστάσεις. Ευτυχώς αγρατζούνιστος Θα πάρω τον μάστορα μου να του το πάω να τσεκάρει αν έχει καμία άλλη ζημιά στο μπροστινό τροχό και το πηρούνι μου που "βρήκε" και να δώ πόσο πάει το μαλλί για το πλαστικό. Τον ποδόμοχλο των ταχυτήτων τον έβγαλα και τον ίσιωσα... Να είμαστε καλά, παιδιά! και να προσέχετε, όχι σαν κι εμένα τον χαζό!! (διόρθωση, είχα γράψει μανέτα σύμπλεξης, όμως εννοούσα τον ποδόμοχλο ταχυτήτων.) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 από τον Ίκαρος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 περαστικά φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Δεν πειραζει, εμεις να ειμαστε καλα... αφου δεν χτυπησες εσυ ολα ειναι οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Περαστικα.Προσοχη και ποτε ξανα.Στα παπαρια σου τα σιδερα,και μην αυτοχαρακτηριζεσαι.Μπορει να κατσει στον καθενα,σε ανυποπτο χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Την γλύτωσες από τα χειρότερα αλλά δεν την γλυτώνεις μου φαίνεται από τα πειράγματα του φίλου σου από εδώ και πέρα. Περαστικά και αγύριστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Costas B 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) Περαστικα και αγυριστα και μην στεναχωριεσε για τα σιδερα ξαναφτιαχνουν, εσυ αφου εισαι καλα ολα Ο.Κ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 από τον Costas B Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Αφου εισαι καλα και εχεις και μυαλο απο οτι φενεται τοτε εισαι μια χαρα ! Αλλοι θα λεγαν για τους μαλακες που φρεναραν μπροστα και τους εριξαν ! Μαγκας και +1 απο μενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Αφου εσυ εισαι καλα μικρη η ζημεια!! Ολα τα αλλα θα ξαναγινουν. Εχε υποψην σου παντως, πως οταν ακολουθεις φιλικο αυτοκινητο, πρεπει να εισαι διπλα υποψιασμενος, γιατι οντως οι αποστασεις ασφαλειας πανε περιπατο, και ειναι κ οι μονες φορες που θα ακολουθεις αυτοκινητο για τοση πολη ωρα απο τοσο κοντα. ΣΥν του οτι ηταν και τζιπ, και δεν ειχες ορατοτητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Άμα δεν χτύπησες εσύ τότε μην νευριάζεις. Τα μηχανάκια, μέταλα είναι και πλαστικά. Αυτά φτιάχνουν. Το ανθρώπινο σώμα δεν φτιάχνει έτσι εύκολα. Περαστικά, ελπίζω να μην χτύπησες και όσο για το μοτόρι ελπίζω γρήγορα να είναι έτοιμο για δράση.;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Αυτές οι στραβές φάσεις είναι άστα να πάνε, το καλό είναι ότι εσύ είσαι οκ και οι ζημιές μικρές απ'ότι φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Παλι καλα που οι ζημιες ηταν μονο αυτες γιατι με τζιπ εαν τρακαρει μια μηχανη απο τυχη θα εχει μονο αυτες τις λιγες ζημιες,"τυχερος" πανω στην ατυχια σου λοιπον αγαπητε φιλε,συμβαινουν αυτα βεβαια μην στενοχωριεσαι τα σιδερα φτιαχνονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris1234 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 πρώτη και τελευταία αγορίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Ευχαριστώ παιδιά για την συμπαράσταση! Όντως, μέταλα και σίδερα τα πετάμε και παίρνουμε άλλα! Είμαι μία μέρα χωρίς μηχανή (δεν την μετακινώ αν δεν την πάω πρώτα για τσεκαπ στο συνεργείο) και βλέπω τα πρώτα σημάδια της εξάρτησης, βόλτα γιόκ σήμερα. Κατέβηκα κάτω, ίσιωσα τα κομμάτια του σπασμένου "φτερού" και της έκανα ένα μπάνιο. Να είστε όλοι καλά και μακριά τα ατυχήματα απο εμάς!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Περαστικά φίλε και προσοχή παντού και πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2011 Περαστικά και αγύριστα!μην στεναχωριέσαι εσύ να είσαι καλά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2011 Η μηχανή δεν τελικά είναι οκ! όμως.. 140 το φτερό.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες