Jump to content
marikos100

Διπλωμα 50 Κηβικα

Recommended Posts

Το ερωτιμα μου ειναι το εξης: εχω ενα μηχανακη 50 κηβικα δεν εχω κλειση τα 16 (13 οκτωβριου 2011 τα κλινω ομως) και τοτε θα παω για το διπλωμα τωρα το κικλοφορω λιγο εδω στην περιοχη μου να το μαθω κιολας να μαθω και τους δρομους αν και διαβαζω σηματα εχω ξεσκιστει :Π Αν με πιασουν μπατσοι τι κανω? ενοω τι θα μου κανουν? αν και με εχει πιασει μια φορα η ομαδα διας για ελενχο και με ψαροναν λεγοντας "Θα φας αυτοφορω και 1500 ευρω προστιμο" στην τελικη με αφισαν ομως λεγοντας "μη το ξανακυκλοφορεισεις" εγω ομως το ξανακυκλοφορω... αν με πιασουν και με πανε αυτοφορω και ερθουν οι γονεις μου να με βγαλουν γινετε δικαστιριο? αν ναι εχω ακουσει οτι γινετε μετα απο 1 χρονο ως τοτε εχω διπλωμα και ξεμπλεξα ισχιη?

Υππαρχει περιπτοσει φυλακης? η μονο με προστιμο την βγαζουν τα 50 κηβικα?

Τροποποιήθηκε από τον marikos100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην το ξανακυκλοφορήσεις μέχρι να βγάλεις το δίπλωμα. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μάθεις. Ολωνών το πρόβλημα είναι μην σας πιάσουν οι "μπάτσοι". Άμα τρακάρετε κανέναν δεν σας νοιάζει, μόνο την παρτάρα σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα εχει διπλωμα ο ψησε τον να σε πηγαινει σε παρκινγκ και αλλους τετοιους χωρους για να το μαθεις.

Αλλιως παρκαρισμενο μεχρι να παρεις διπλωμα.

Τροποποιήθηκε από τον yzf-r6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια δεν απαντατε σε ολα τα θεματα πρεπει να ξερετε οτι θα το ξανακυκλοφορισω γιατι ξερω να οδιγαω και τους δρομους και ολα αυτο που με κεει ειναι με την αστυνομια που ρωτισα τι γινετε... γιατι εναν φιλο μου τον επιανε σηνεχεια η αστυνομια τον αφιναν και του ελεγαν "την επομενη δεν θα στην χαρισω" και παντα του την χαριζαν...

Τροποποιήθηκε από τον marikos100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ίδια ισχύουν και εδώ. Αν οδηγείς μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα (ή χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα), οδηγείσαι σε δικαστήριο. Πιθανώς, αν την ημέρα της δικασίμου έχεις βγάλει δίπλωμα, ο δικαστής (ίσως) θα σε αθωώσει. Αν όμως δεν το κάνει, η ποινή που θα "φας" θα γραφτεί στο ποινικό μητρώο σου. Φυλακή φυσικά δεν πηγαίνεις, αφού η ποινή αυτή θα σου επιβληθεί με αναστολή (δηλ. θα ανασταλεί, υπό τον όρο στα επόμενα 3 χρόνια να μην ξανακατηγορηθείς για ποινικό αδίκημα). Ομως: αν έχει κανείς ήδη ποινή πάνω από 6 μήνες στην "πλάτη" του, τότε δεν χορηγείται αναστολή. Και πάλι όμως δεν πηγαίνει στη "στενή", αλλά μετατρέπεται η ποινή σε χρηματική προς 10 ευρώ την ημέρα και (φυσικά) πληρώνει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ποινικό μητρώο παραμένει "λερωμένο". Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο.

Τα όσα έγραψα παραπάνω για το ότι δε σε καλύπτει η ασφάλεια, ισχύουν και εδώ. Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν πληρώνει, όταν το όχημα οδηγείται από άτομο που ΔΕΝ έχει δίπλωμα. Οπότε, ο παραβάτης πληρώνει τα πάντα από την τσέπη του.

Τροποποιήθηκε από τον yzf-r6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο φιλε θα ητανε πρωτα να βγαλεις το διπλωμα και μετα να κυκλοφορησεις το μηχανακι. Χωρις διπλωμα, το να σε γραψουν ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε απασχολει, γιατι υπαρχουν και χειροτερα, οπως να γινει κανενα ατυχημα ( :lipssealed: εξω απο δω) και ακομη και να μην φταις, να βρεις εσυ τον μπελα σου, γιατι οσο να ναι ζεις και σε πολη. Τωρα για να σε γραψουνε, 1500ε η φυλακη ειναι υπερβολικο. Οταν σε γραφουνε για διπλωμα εχεις δικαστηριο (συνηθως ερχεται να πας σε 2 χρονια). Εμενα με ειχαν γραψει για διπλωμα, και θα πρεπει καποια στιγμη να παω δικαστηριο, αλλα τον επομενο μηνα κιολας ειχα βγαλει το διπλωμα, κι ετσι θα την γλιτωσω. Οποτε το να σε γραψουν απο οτι καταλαβαινεις ειναι το λιγοτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο φιλε θα ητανε πρωτα να βγαλεις το διπλωμα και μετα να κυκλοφορησεις το μηχανακι. Χωρις διπλωμα, το να σε γραψουν ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε απασχολει, γιατι υπαρχουν και χειροτερα, οπως να γινει κανενα ατυχημα ( :lipssealed: εξω απο δω) και ακομη και να μην φταις, να βρεις εσυ τον μπελα σου, γιατι οσο να ναι ζεις και σε πολη. Τωρα για να σε γραψουνε, 1500ε η φυλακη ειναι υπερβολικο. Οταν σε γραφουνε για διπλωμα εχεις δικαστηριο (αυτοφωρο,επομενη μερα δικασιμος). Εμενα με ειχαν γραψει για διπλωμα, και θα πρεπει καποια στιγμη να παω δικαστηριο, αλλα τον επομενο μηνα κιολας ειχα βγαλει το διπλωμα, κι ετσι θα την γλιτωσω. Οποτε το να σε γραψουν απο οτι καταλαβαινεις ειναι το λιγοτερο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εναν φιλο μου τον πιασανε και του κοψανε 150 ευρω προστιμω + τα 300 ευρω επειδι του πηραν το μηχανακη... πως εξηγηται αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εναν φιλο μου τον πιασανε και του κοψανε 150 ευρω προστιμω + τα 300 ευρω επειδι του πηραν το μηχανακη... πως εξηγηται αυτο?

Αυτα που εγραψα τα λεει ο κοκ.

Τωρα μπορει να ειχαν λαβει αλλες διαταγες ή τον λυπηθηκαν.

Απλα ψαξε λιγο το φορουμ και δες τι θα πληρωνεις σε περιπτωση ατυχηματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι απλα εγω ζυτισα ολες της περιπτωσεις γιατι και οι αστυνομικοι δεν τυρουν ΠΑΝΤΑ τον ΚΟΚ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα