martzHRC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 λοιπον παιδες εχω φαει ποσο καιρο ενα σκαλωμα και θελω να μ πειτε την γνωμη σας.....το cbr hanspree τα πλαστικα του πως μπορω να δω αν ειναι τα γνισια η τα μουφα πο πουλανε ebay κλπ?βοηθιστε μ αν ξερετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 εβγαινε με γνησια hanspree? αν ναι η πρεπει να προσεξεις καποιες ψιλολεπτομερειες στα γραφικα η αν το δεις απο κοντα και εχεις εμπειρο ματι θα το καταλαβεις απο την ποιοτητα τους ,τα μαμα θα ειναι πιο μαλακα και ευκαμπτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martzHRC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 ειναι πολλεσ οι διαφορεσς που εχω δει και δν ξερω τι ειναι αληθεια και τι οχι...τωρα με τα ματια που λες θα καταλαβω κατι περισσοτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 To 08 (δεν ειμαι σιγουρος για την χρονολογια) , εβγαιναν και μαμα Hanspree . Οσο για το αν δεν εισαι σιγουρος , η διαφορα απο κοντα ειναι εμφανης. Θα δεις οτι οι μπογιες δεν ειναι τοσο καλες. κοιταξε για εφαρμογες στα πλαστικα μεταξυ τους. Αλλα δεν καταλαβα, τα βρηκες καπου για να τα αγορασεις και δεν εισαι σιγουρος για την γνησιοτητα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τι είναι το 660? Κάποιο κιτ; Επίσης το Hanspree είναι κάποιο κουστούμι; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 από τον Toumpas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2011 Τι είναι το 660? Κάποιο κιτ; Επίσης το Hanspree είναι κάποιο κουστούμι; 600rr εννοει . Hannspree ειναι χορηγος σε καποια μηχανακια της χοντα. ετσι βγαλανε και κουστουμι με το διαφημιστικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες