kifinas567 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα , οσοι το εχετε παρακαλω πειτε μου εντηπωσεις γιατι σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω και ενω εχω κανει καπoια ποστ με ερωτησεις ,δεν εχω παρει απαντηση :P αξιζει τα λευτα του?τελικες?καταναλωση?αξιοπιστια οσον αφορα την ανθεκτικοτητα. ευχαριστω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2011 από τον kifinas567 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 Θα σου το πω συνοπτικα φιλε μου! Πλεονεκτιματα : Χαμηλη καταναλοση αν και ειναι καρμπ και οχι Injection οπως το Χ, Αξιοπιστια κινητηρα Yamaha ( δεν προκειτε να πατας συνεργια αν κανεις απλα την δουλεια σου και δεν το εχεις στον κοφτη ολη μερα και το κανεις βιδες.. ) Σχετικα ανετο στην οδηγηση. Μειονεκτιματα : Τα πλαστικα ειναι πολυ φθηνιαρικα (τριζουν απο τον 1ο-2ο μηνα αγορας..) Τα φρενα δεν ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να κανει η Yamaha. Τελικη γυρο στα 90 +/- 10 αναλογα με το βαρος του οδηγου , τον καιρο και την κατασταση του οδοστροματος. Το αν αξιζει τα λευτα του μπορεις να το κρινεις! Για 1600(?) ευρω μου φαινετε καλη λυση! Αυτα μπορω να σου πω για το συγκεκριμενο, ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kifinas567 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αν και για 110 κιβικα μου φαινονται λιγα τα 90 :P..εσυ θα μου προτεινες το ιννοβα? πραγματικα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να αγορασω.. με βλεπω με καμια ninja στο τελος xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αν και για 110 κιβικα μου φαινονται λιγα τα 90 :P..εσυ θα μου προτεινες το ιννοβα? πραγματικα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να αγορασω.. με βλεπω με καμια ninja στο τελος xD εγω φιλε θα σου προτεινα το ιννοβα μ φερνει πολι κινεζικο κ επισης ειν ι σινεννοση οτι κρυπτον εμεινε για παραδειγμα ο κινιτηρας ειν τ crypton r :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2011 το εχει φιλος και ειναι πολυ καλο παρτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες