Jump to content
Sign in to follow this  
kifinas567

Crypton t110

Recommended Posts

Καλησπερα , οσοι το εχετε παρακαλω πειτε μου εντηπωσεις γιατι σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω και ενω εχω κανει καπoια ποστ με ερωτησεις ,δεν εχω παρει απαντηση :P

αξιζει τα λευτα του?τελικες?καταναλωση?αξιοπιστια οσον αφορα την ανθεκτικοτητα.

ευχαριστω :help::what::_hi:

Τροποποιήθηκε από τον kifinas567

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σου το πω συνοπτικα φιλε μου!

Πλεονεκτιματα : Χαμηλη καταναλοση αν και ειναι καρμπ και οχι Injection οπως το Χ, Αξιοπιστια κινητηρα Yamaha ( δεν προκειτε να πατας συνεργια αν κανεις απλα την δουλεια σου και δεν το εχεις στον κοφτη ολη μερα και το κανεις βιδες.. ) Σχετικα ανετο στην οδηγηση.

Μειονεκτιματα : Τα πλαστικα ειναι πολυ φθηνιαρικα (τριζουν απο τον 1ο-2ο μηνα αγορας..) Τα φρενα δεν ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να κανει η Yamaha.

Τελικη γυρο στα 90 +/- 10 αναλογα με το βαρος του οδηγου , τον καιρο και την κατασταση του οδοστροματος.

Το αν αξιζει τα λευτα του μπορεις να το κρινεις! Για 1600(?) ευρω μου φαινετε καλη λυση!

Αυτα μπορω να σου πω για το συγκεκριμενο, ελπιζω να βοηθησα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αν και για 110 κιβικα μου φαινονται λιγα τα 90 :P..εσυ θα μου προτεινες το ιννοβα? πραγματικα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να αγορασω.. με βλεπω με καμια ninja στο τελος xD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,αν και για 110 κιβικα μου φαινονται λιγα τα 90 :P..εσυ θα μου προτεινες το ιννοβα? πραγματικα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να αγορασω.. με βλεπω με καμια ninja στο τελος xD

εγω φιλε θα σου προτεινα το ιννοβα μ φερνει πολι κινεζικο κ επισης ειν ι σινεννοση οτι κρυπτον εμεινε για παραδειγμα ο κινιτηρας ειν τ crypton r :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα