Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Γεια σας,ειμαι μολις εκανα εγγραφη στο φορουμ. Ειμαι 17 χρονων και ψαχνω για παπι 50cc. Δεν γνωριζω σχεδον τιποτα απο μηχανες(απλα για να ξερετε). Καταρχην θελω να ειναι ωραιο στην εμφανιση και δυναμικο και φυσικα οχι μαρκα με εκαψες. Δεν θελω να ξεπερναει τα 1300-1400 ευρο και να ειναι καινουργιο(πιθανον θα το αγορασω με δοσεις). Μου αρεσει αρκετα το dayton sprinter 50. Τι γνωμη εχετε για αυτο ή εχετε να προτεινετε και αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν εγινα κουραστικος. Καλως σας βρηκα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Για αρχή, μου φαίνεται καλό το daytona. Αλλα δεν θα ηταν καλύτερο να πας να κάνεις καποια μαθηματα πρωτα? Με αλλο παπι παντα. Γιατι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά στο στρώσημο, αφου θα ειναι καινουριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Για αρχή, μου φαίνεται καλό το daytona. Αλλα δεν θα ηταν καλύτερο να πας να κάνεις καποια μαθηματα πρωτα? Με αλλο παπι παντα. Γιατι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά στο στρώσημο, αφου θα ειναι καινουριο Γεια σου φιλε μου, Εχω οδηγησει πολλες φορες ενα παλιοοοοοο Glx ενος θειου μου. Δεν λεω οτι ειμαι ετοιμος αλλα ξερω βασικα πραγματα και δεν σκοπευω να αγορασω και να βγω στους δρομους κατευθιαν. Το θελω τπ κεφαλι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Δεν ειπα αυτο ;) Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως εισαι πιο ετοιμος και καλυτερος απο πολλους που οδηγουν στον δρομο! Τοσα βλεπουμε καθε μερα ;) Παρε αλλες λιγες φορες το glx του θειου και σκιστο :P , και μετα απλα ρωτα τον μηχανικο για το στρωσιμο και τι πρεπει να κανεις, και εισαι JET!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 σιγα ρε παιδια...ενα 50αρι θα οδηγησει...οχι μια r6.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2011 από τον RedLight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 σιγα ρε παιδια...ενα 50αρι θα οδηγησει...οχι μια r6.... Φιλε μου γεια σου, οτι και να οδηγας ειναι επικυνδινο φταις δεν φταις. Γι αυτο καλυτερα να ξερεις καποια πραγματα. Και για να μην ξεφευγω απο το θεμα. ΑΝ εχετε κατι καλο να προτεινετε πειτε μου. >Επεισης θα ηθελα να ξερω αν τα 50αρια τραβανε καθολου ή σερνονται εντελως? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Όπως έχει συνηθησει κανεις. Εγω τωρα που εχω το modenas και καμια φορα παρω το 4T scooter της μανας μου, μου φαινονται λιγα τα cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Όπως έχει συνηθησει κανεις. Εγω τωρα που εχω το modenas και καμια φορα παρω το 4T scooter της μανας μου, μου φαινονται λιγα τα cc Αυτο απο οτι ειδα ειναι ανω των 50cc. Σε 50 ψαχνω. Στην περιπτωση που παρω Sprinter(για παραδειγμα) και το πραγκειλω 72 κυβικα ποσο πιστευετε οτι μπορει να κοστισει επιπλεον και θα τραβαει καλυτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Αυτο απο οτι ειδα ειναι ανω των 50cc Ποιο? :P Στην περιπτωση που παρω Sprinter(για παραδειγμα) και το πραγκειλω 72 κυβικα ποσο πιστευετε οτι μπορει να κοστισει επιπλεον και θα τραβαει καλυτερα? Το Daytona Sprinter βγαίνει 50cc και 125cc, αν εννοεις αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Φιλε μου γεια σου, οτι και να οδηγας ειναι επικυνδινο φταις δεν φταις. Γι αυτο καλυτερα να ξερεις καποια πραγματα. Και για να μην ξεφευγω απο το θεμα. ΑΝ εχετε κατι καλο να προτεινετε πειτε μου. >Επεισης θα ηθελα να ξερω αν τα 50αρια τραβανε καθολου ή σερνονται εντελως? ετσι ειναι οι δυο ροδες....αμα φοβασαι πεφτεις και κοιμασαι...σορρυ αλλα ετσι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Ποιο? :P To modenas Που εχεις(ωραιο παντος) Το Daytona Sprinter βγαίνει 50cc και 125cc, αν εννοεις αυτο. Αν το παω σε μηχανικο για παραδειγμα και το κανω 73αρι ενοοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλό είναι.... ευχαριστω ;) αμα το κανεις 73 πχ θα δωσεις "πολλα" λεφτα, και δεν θα δεις μεγαλη διαφορά, η αληθεια ειναι Επισης ενα μικρο note: Το sprinter οπως ξερεις είναι το ιδιο περιπου με το dinamik και αμα αποφασισεις να το παρεις και βάλεις μπροστα φτερο με το dinamik θα ειναι κουκλι! ;) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2011 από τον RedLight Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 (τροποποιήθηκε) ειναι αργο οπως και να το κανεις σκεψου οτι και να θες δεν υπαρχει πιο αργο οχημα στην αγορα απο τετραχρονο πενινταρι αλλα με ενα ατομο παλεβεται. αμα παρεις δευτερο στις ευθειες παλι παλεβεται αλλα αν ανεβεις καμια δυσκολη ανηφορα ανετα πινεις ενα καφε μεχρι να την ανεβει. κατα τα αλλα ειναι εμφανισιακα ωραιο, εμπιστο και στιβαρο μηχανακι με ΦΡΕΝΑΡΕΣ που ανετα στεκονταν και σε κανονικη μηχανη. το εχω σκισει εχει τραβιξει τα παντα(τετρακαβαλα και τρικαβαλα, ταξιδακια με φιλους μεχρι την παραλια και διαφοροι αλλα) και ακομα ειναι τζιτζιλονι. μην μπλεξεις 72cc και μετατροπες του κολου γιατι ειναι τσαμπα λεφτα, δεν εχει και πολυ διαφορα, και ειναι πολυ πιθανο να σου μεινει στο χερι(το εκανε φιλος μου και του κολησε). οταν γινεις 18 που θα οδηγας και πιο καλα και θα εισαι και νομιμος βαλτου ενα 125αρι μοτερ και θα πηγαινεις σαν ανθρωπος. αυτα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2011 από τον xampa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bαγγος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2011 Eιναι ωραιο το Sprinter Και προς τα εκει με βλεπω και εμενα. Ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες