Jump to content
Sign in to follow this  
stas

Μπιελα

Recommended Posts

Παιδια επαθα ζημια με το μηχανκι ο μιχανικοσ μου πε καπω στα 300 εβρο.μηπως με κοροιδευει τοσο πολυ κανει η μπιελα και τα τσιμουχακια? του πα πως θα προσπαθησω να βρω πιο φτηνα να του να φερω

Τροποποιήθηκε από τον stas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε κοροιδευει.παρα πολλα λεφτα για αλλαγη μπιελας μονο.με 370 εγω αλλαξα πιστονι μπιελα εκανα ρεκτιφιε τον κυλινδρο αλλαξα δισκους συμπλεκτη μιζα φυγοκεντρικο συμπλεκτη ρουλεμαν στροφαλου κ πιστονιου λυσιμο καθαρισμα και επαναδεσιμο ολου του μοτερ ολου ομως μεχρι κ την τελευταια βιδα αλλαγη εκκεντροφορου και βαλβιδων και μετα τα 1000 πρωτα χλμ δωρεαν ρυθμισμα και αλλαγη λαδιων.

ελευθερη αγορα εχουμε οποτε ψαξε να βρεις καποιον που να ζηταει λιγοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αλλαγη μπιελας πιστονιου βαλβιδων μαζι με ολα τα παρελκομενα στο παπι στον δαβανοπουλο μου ζηταν 300-350 ευρω αυτο πως σας φενεται φθηνο ακριβο τι λετε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα κανονισαμε 130 ευρο η εργασια την μπιελα τσιμουχακια κ.τ.λ τα περνω εγω(40 ευρω μου βγικανε) και πειρα τον στροφαλο να παω να μου περασουνε την μπιελα) σηνολο καπου στα 200 θα μου βγει!! του κατεβασα ενα κοσαρικο απο την εργασια που μου ζητουσε 150 και

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αλλαγη μπιελας πιστονιου βαλβιδων μαζι με ολα τα παρελκομενα στο παπι στον δαβανοπουλο μου ζηταν 300-350 ευρω αυτο πως σας φενεται φθηνο ακριβο τι λετε

σώπα.άκου φθηνό.ζήτα την διεύθυνση του μηχανικού να πηγαίνεις εκεί εσύ αφού σου είναι τόσο φθηνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια αλλη ερωτισει μετα απο την αλλαγη μπιελας και των ρουλεμαν στροφαλου χρειαζεται στροσιμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα κανονισαμε 130 ευρο η εργασια την μπιελα τσιμουχακια κ.τ.λ τα περνω εγω(40 ευρω μου βγικανε) και πειρα τον στροφαλο να παω να μου περασουνε την μπιελα) σηνολο καπου στα 200 θα μου βγει!! του κατεβασα ενα κοσαρικο απο την εργασια που μου ζητουσε 150 και

Καλά ρε πούστη,πάμε καλά? Όπως είσαι άλλαξε μάστορα...

Εντάξει θελει λύσιμο ολο το μοτερ αλλα οχι κι ετσι....

150e θα μου πάρει ο δικός μου για αλλαγή πιστονιου,κυλινδρου,μπιελας,ρουλεμαν,φλάντζες-orings ζουάν κτλπ σε όλο το μοτέρ και για ολικό ρύθμισμα στο RS που είναι και η 2πλάσια δουλειά απο το δικό σου επειδή είναι 2κύλινδρο και παλι μου φαίνονται πολλά αυτα τα λευτά για εργατικά μονο.... Το πολυ ενα 50αρικο πρέπει να σου πάρει για την μπιέλα μονο αφου θα του τα πάς και στο χέρι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να κανα αλλη επιλογη δεν υπηρχε μου κολλησε σε τουριστικη περιοχη που ειναι δυσκολο εστω και να βρεις μηχανικο..με βρικε στν ανανγκη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα