Jump to content

Recommended Posts

Σε γνωστο καταστημα στη καλιρροης μου ειχαν πει οτι η Did δεν φτιαχνει γραναζια της τα φτιαχνει η Jt. To transalp μαμα τι αλυσιδα εχει; απλη;

σαφως κ δεν παραγει γραναζια Δημητρη,αλλωστε επητηδες το γραψα κ πιο πανω αλυσιδα DID κ γρανζια JT.

η λεγομενη μαμα διοτι την κατασκευαζει αλλη εταιρεια κ η Χοντα βαζει το σακουλακι ειναι η RK525 Oring

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μας κοροιδευουν ρε φουστη μου. αυτα τα βρισκεις απο επισημες πηγες ; δηλαδη ας πουμε η χοντα δινει στη δημοσιοτητα πχ ποια εταιρια της φτιαχνει το καθε ανταλακτικο στο τρανσαλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας κοροιδευουν ρε φουστη μου. αυτα τα βρισκεις απο επισημες πηγες ; δηλαδη ας πουμε η χοντα δινει στη δημοσιοτητα πχ ποια εταιρια της φτιαχνει το καθε ανταλακτικο στο τρανσαλπ;

γιατι σε κοροιδευουν ρε Δημητρη?που σου ειπαν

ψεματα?

αντι να καθεσαι να ρωτας κ να παιρνεις απαντησεις γιαλαντζι κοιτα τι γραφει το καθε ανταλακτικο πανω..

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ακριβεια παλιοτερα μας κοροιδευαν. τωρα η αντιπροσωπια της χοντα εχει ριξει τις τιμες γιατι δεν βαζει κανενας γνησια ανταλακτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστηχως ετσι ειναι,το 2011 εβαλα τα λεγομενα ''γνησια'' με 215 ευρω κ χθες που ρωτησα ειχαν 180... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστηχως ετσι ειναι,το 2011 εβαλα τα λεγομενα ''γνησια'' με 215 ευρω κ χθες που ρωτησα ειχαν 180... :(

εγω με ενα search βρηκα τα γνησια αλυσιδογραναζα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο 142 ευρω.

τσεκαρε και κατι εδω ... http://makinaparts.com/honda/195-40540my5g31-honda-chain-525x120-oring-alisida-kinisis.html

Γνήσια αλυσίδα Honda αυτολιπαινόμενη O'ring. Παράγεται από την D.I.D και κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. οποτε για να το λεει η did της φτιαχνει τις αλυσιδες στο τρανσαλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω με ενα search βρηκα τα γνησια αλυσιδογραναζα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο 142 ευρω.

τσεκαρε και κατι εδω ... http://makinaparts.c...da-kinisis.html

Γνήσια αλυσίδα Honda αυτολιπαινόμενη O'ring. Παράγεται από την D.I.D και κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. οποτε για να το λεει η did της φτιαχνει τις αλυσιδες στο τρανσαλπ

Δημητρη οι τιμες που βλεπεις ειναι χωρις τοποθετηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει εμενα 20 ευρω μου ειχε παρει τοποθετηση στο cbf. το αλλο το ειδες did και καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει εμενα 20 ευρω μου ειχε παρει τοποθετηση στο cbf. το αλλο το ειδες did και καλα.

ναι μπορει εκεινη την εποχη η κ ταυτοχρονα η Χοντα να παιρνει για λογαριασμο της ανταλλακτικα απο πολλες/διαφορετικες εταιριες.

(αντε να δουμε ποτε θα παρουμε κανενα αξονατο μηχανακι να ηρεμησουμε οι ανθρωποι.... :secret: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα αξονατο μονο το τ50 της Γιαμάπα ξερω. Τσεκαρε εδω ισχυει αυτο που λες...

http://www.lingshondaparts.com/honda_motorcycle_parts_selection_pfk.php?block_01=13MCBYI1&block_02=F__2100&block_03=7220

κοιτα κατω τη λιστα τον αριθμο 1 δινει 2 επιλογες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω λογο να σου λεω αερολογιες ρε.αμα κατι δεν το γνωριζω σωπαινω.

by the way ξερω κ αλλα μηχανακια Γιαπαμα με αξονα... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

by the way ξερω κ αλλα μηχανακια Γιαπαμα με αξονα... :secret:

Ας κρατήσουμε το θέμα καθαρό παρακαλώ!! Δεν μπορεί να βάλει κάνα διακόπτη κάνας συντονιστής???

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο Κρητικέ αφιερωμένο<br><a data-cke-saved-href="
href="
class="bbc_url" title="Εξωτερικός σύνδεσμος" rel="nofollow external">https://www.youtube....h?v=abXbTCeSADc</a><br>χαχα<br>

Προδότης??? Που 'σαι Χασοδίκη να ακούσεις!!!

υ.γ Λόου μπαπ θεωρείται αυτή η μουσική?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας κρατήσουμε το θέμα καθαρό παρακαλώ!! Δεν μπορεί να βάλει κάνα διακόπτη κάνας συντονιστής???

:tooth:

τι θε να κανω ρε κοπελι...αφου τον ξερεις τον Δημητρη αμα αρχισει να ρωταει....αστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρατωντας σημειωσεις κ στοιχεια/στατιστικα λοιπον η ΤΑ εφτασε τα 50.000χιλ.

ευκολο νουμερο ομολογουμενως για ενα κινητηρα με γνωστη αξιοπιστια.καμια ζημια,κανενα απροοπτο.με την σωστη συντηρηση γυρνας το κλειδι κ φευγεις τωρα για την αλλη ακρη της γης.

δεν εχω κατι νεο να πω αφου εχουμε αναφερθει τοσες φορες σε αυτο το μοντελο.

απλα θα σημειωσω οτι δικαιωσε ακομα μια φορα την επιλογη μου καθως στην προσφατη βολτα μας μεσα σε μια ημερα,σε 500χιλ καταφερε με δυο ατομα

1. να κανει μερικα χιλιομετρα χωμα δικαβαλη με μπαγκαζιερα αξιοπρεπως!
  2. να παει ανετα με 130 πορεια στην εθνικη
  3. κ να συμπεριφερθει τιμια -για τα δεδομενα- στις τοσο απαιτητικες στροφες του Παρνωνα..

πιθανον στο 3 βοηθησαν κ οι νεες αναρτησεις που πραγματικα δειχουν οτι αξιζαν την δαπανη αυτη.

τι αλλο να ζητησει ενας συνειδητοποιημενος χρηστης...?

μα να φτασει...

στα 100.000.... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

56.000Km πλεον κ εγινε ενα ακομα μεγαλο σερβις.

κανενα προβλημα,καμια ζημια,μονο τα γνωστα αναλωσιμα,εργασιες καθαρισμου,ρυθμισεις κτλ.

επισης εγινε εκτενης ηλεκτρολογικος ελεγχος σε πηνια,ανορθωτες,κτλ κ ολα ηταν σε ακρως σωστες κ λειτουργικες καταστασεις.

-ενας ακροδεκτης γειωσης βρεθηκε λασκα..αγνωστη η αιτια,ισως απο το εργοστασιο,ισως με τους κραδσμους...ισως...ισως..

προκαλουσε ομως μια μικρη πτωση τασης (~0,5 volt) στο κυκλωμα κ μολις σφιχτηκε οι τιμες ηταν κ παλι σωστες.

-επισης ενα σωληνακι στην τροφοδοσια ειχε αποκτηση μια ανεπαισθητη σχισμη κ προκαλουσε καποια σκασιματα οταν ηταν κρυο,το αλλαξαμε ολα οκ.

με την ευκαιρια αλλαχθηκαν κ ολα τα λαμπακια των οργανων,ειναι απλα πυρακτωσεως κ πριν κανενα μηνα 2-3 καηκαν..δλδ στις 55.000 περιπου.

καμια εννοια,καμια σκοτουρα,απολυτη αξιοπιστια κ ησυχο κεφαλι,με την σωστη κ προληπτικη συντηρηση μπορεις ανα πασα ωρα να ξεκινησεις για την αλλη ακρη του κοσμου.αυτο ειναι το ΤΑ650...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

58.000χιλ πλεον με την γνωστη αξιοπιστια να με συντροφευει κ να κανει ξενοιαστη την καθε μου μετακινηση,

απο τις καθημερινες διαδρομες για την εργασια αλλα κ οποιο ταξιδι προκυψει...

σαφως λογω οικογενειας τα χιλ εχουν μειωθει ετησιως αλλα εξακολουθουν να ειναι ηρεμα,απολαυστικα,σιγουρα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα