fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 ενδιαφερον φαινονται, giorgosxristou ριξε εντυπωσεις μολις τα πατησεις καλα,για να δουμε τι λενε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Τελικά μου το επιβεβαίωσαν από τον Περιστερά. Το λάστιχο βγαίνει και για μπροστινό τροχό με διαστάσεις 110/80 R19" και δείκτη V. Η τιμή καταλόγου είναι στα 330€. Απλά δεν είναι ακόμα ετοιμοπαράδοτα. (σε καμιά 10ριά μέρες θα είναι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Ο Ελληνικός κατάλογος δεν το δίνει καθόλου, ΕΔΩ (πάτα το ΔΕΊΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΈΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ κάτω απο το πινακάκι) Ο Γαλλικός και ο αγγλικός το δίνουν μόνο για πίσω, ΕΔΩ (πάτα το VIEW ALL AVAILABLE SIZES κάτω απο το ίδιο πινακάκι) Οπότε ή οι κατάλογοί τους δεν είναι ενημερωμένοι, ή κάνει λάθος ο Περιστέρας. Κράτα μας ενήμερους. Τελικά μου το επιβεβαίωσαν από τον Περιστερά. Το λάστιχο βγαίνει και για μπροστινό τροχό με διαστάσεις 110/80 R19" και δείκτη V. Η τιμή καταλόγου είναι στα 330€. Απλά δεν είναι ακόμα ετοιμοπαράδοτα. (σε καμιά 10ριά μέρες θα είναι) Όταν πας να το δείς, τσεκάρισε πως είναι μπροστινό και όχι πίσω. Δεν αποκλείεται η Μισελέν να μην έχει ενημερώσει τους πινακές της, όπως δεν αποκλείεται και ο Περιστέρας να είδε απλά την διάσταση και να μην πρόσεξε πως είναι πισινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Μίλησε με την Michelin λέμε. Του το επιβεβαίωσαν κι από κει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 OK, πιθανόν να βγήκε πρόσφατα η διάσταση και να μην έχουν προλάβει να ενημερώσουν τους πίνακές τους. Τα σκέφτεσαι απλά ή το πήρες απόφαση. Θέλουμε ενημέρωση γιατί και εγώ τα καλοβλέπω..............."Εσωτερική πληροφόρηση": Το μπροστινό παρουσιάστηκε αυτόν τον μήνα και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα απο τον επόμενο. Παίζει δηλαδή να είσαι και η πρώτη ΜπέΜπα που θα το φορέσει εν Ελλάδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Α μπα... δεν είμαι ακόμα για λάστιχα, αλλά ψάχνομαι για την επόμενη αλλαγή. Αν μου τελειώσει το πίσω Dunlop όπως το λέω, το μπροστά είναι ακόμα σχεδόν καινούριο. Θα το βάλω να το πουλήσω σε μια τιμούλα χαμηλή το μπροστινό και θα πάω για καινούριο ζευγάρι διαφορετικής μάρκας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosxristou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) λοιπόν κύριοι...η κοπέλα μου φοράει τα καινούρια τις papa..και τις πάνε χάρμα...το λοιπόν!Από τα πρώτα καταρχήν μετρα κατάλαβα διαφορα στην κύλιση τις μηχανής ,είπαμε ότι φορούσα PR1 για αρκετά χρονια επόμενος λογικό ήταν να δω διαφορα,η πρώτη εντύπωση που μου εδωσαν είναι ότι η μηχανή υπακούει επικίνδυνα πολύ!δηλαδή μου άφησαν μια εντύπωση ότι σαν να μου λέγαν"φίλος πατάω πολύ καλά κάτω ,προχωρα σε θέλει όλη χωρα"το νιώθεις ότι έχει πολύ καλή συμπεριφορά στον δρόμο,στο χανιά ρέθυμνο που δεν ξέρω τον δρόμο με δυσκόλεψαν με την προβλεψιμότητα τους,καταρχήν με το παραμικρό μπορείς να πλαγιάσεις και να αλλάξεις πορεία ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!ενώ με το προηγούμενο που χε φάει τα ψωμιά του αισθανόμουν τον φόβο μιας ανυπεράσπιστης κουριουλας ανάμεσα σε 10 μούτσους...δηλαδή έτρεμε το φιλοκαρδι μου οποτε πλάγιαζα λίγο,τώρα απλά φοβόμουν επειδή δεν τα χα συνηθίσει και επειδή έδειχναν πολύ σιγουριά στον δρόμο!στο ρέθυμνο ηράκλειο που τον ξέρω καλά τον δρόμο λόγο γκομενικον κατακτήσεων επί σειρά ετών και τον έχω φάει στην μάπα τον κολοδρομο, άρχισα να παίζω λίγο,να διευκρινίσω ότι δεν είμαι τον extreme fast διαδρομων και για τα δικά μου δεδομένα μου φτάνει και με το παραπάνω το πως πάω και ποσο πλαγιάζω την μηχανή,αλλα πλέον αφού χα πάρει κάπως τον αέρα τις μηχανής έμπαινα λίγο στις στροφές,ούτε μια στιγμή δεν με προβλημάτισε το "θα μπω αλλα από που θα βγω"η μηχανή πλάγιαζε εύκολα,πλοβλεψιμα και πλέον χωρίς φόβο,πραγματικά σαν τρένο,ένιωθες ότι το λάστιχο έχει ζεσταθεί και ότι μπορείς να περιμένεις από αυτό αποτέλεσμα,στις ευθείες στο Γάζι απο πανω την άνοιξα για κάποια στιγμή μέχρι τα 170-180 το μηχανάκι πήγαινε πολύ όμορφα!δηλαδή επίπεδο κύλισης πολύ καλο....τώρα θα μου πεις ευθείες είναι...αλλα με το προηγούμενο λάστιχο δεν το λέγα αυτό, τελικές εντυπωσεις....άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω !ορίστε και μερικές φωτό. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2011 από τον giorgosxristou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Πάντως το πίσω φαίνεται πολύ ψαρωτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 κατσε γιατι μπερδευτηκα αυτα ειναι τα pr2 ή τα pr3??? τον λασπωτηρα γιατι τον κουρεψες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Τα Pilot Road 3 είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Πολύ design το πίσω λάστιχο Όντως ψαρωτικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Πολύ design το πίσω λάστιχο Όντως ψαρωτικό Εμένα πάλι το design δεν μ αρέσει καθόλου! Τα βρίσκω κακάσχημα!!! Αλλά το θέμα είναι να κάνουν τη δουλειά τους κι όχι να φαίνονται όμορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosxristou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 όπως είπα την δουλειά τους την κάνουν και με το παραπάνω!!γυρνώντας από δουλειά στην εθνική κάναμε παιχνιδάκια,είναι άπαιχτο το λάστιχο ,δεν μπορώ να πιστέψω τέοια συμπεριφορά,την ξανά άνοιξα την μηχανή στα 180....καμια μα καμια σχέση με πριν!καμια!το μηχανάκι πάει τρένο,διαβάζει το οδόστρωμα,συμπεριφερετε σωστά και πάνω από όλα νιώθεις ασφάλεια!βεβαια δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνω πλακο---νι επειδή έβαλα λάστιχα αλλα για πολύ λιγοτερα φαντάσου πως θα νιώθεις,γενικά είμαι ένας οδηγός μέσου ορου ταχύτητας 120-130km/η εκεί που με παίρνει,στην πόλη μέσα δεν το δοκίμασα ,εννοώντας πόλη την άσφαλτο γυαλί ,μονο σε ένα σημείο όπου άνοιξα το γκάζι και πέταξε κόλο αλλα και πάλι έφυγε γλυκα ,όχι ασυμμάζευτα,στο νερό δεν ξέρω ,αλλα η michelin γενικά με το νερό τα έχει καλά!δεν νομίζω να με απογοητεύσουν στο νερό.αυτά τα λίγα. p.s κάτι διάβασα για το κερί στα λάστιχα για συντήρηση που έχουν από το εργοστάσιο,ρώτησα τον μηχανικό εκεί και μου λέει πως είναι μαλακίες,δεν βάζουν τίποτα στα λάστιχα,το μονο που μου πε είναι μην το πας για ξύσιμο τον αυτιών σου....άσε να πατήσει λίγο η γόμα και μετά όλα ok,όντως δεν μου γλιστρούσε το μηχανάκι με το που βγήκα στον δρόμο,δεν με προβλημάτισε σε αυτό το σημειο.με κάθε επιφύλαξη βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Ο μηχανικός σου δεν τα ξέρει καλά τα γράμματα. Για να βγαίνει εύκολα το λάστιχο από το καλούπι του, το καλούπι στρώνεται (ψεκάζεται) εσωτερικά με ειδικό αντικολλητικό που δημιουργεί ένα "φιλμ". (Παλιά ήταν ειδική πούδρα και έτσι έχει επικρατήσει αυτός ο όρος). Βγαίνοντας το λάστιχο από το καλούπι, το φιλμ αυτό μένει πάνω στο λάστιχο ώστε να μην του επιτρέπει να στεγνώνει απο τον αέρα (και άρα να αρχίσει η διαδικασία της γήρανσης) για όσο καιρό είναι αποθηκευμένο. Καλό λοιπόν είναι τα πρώτα χιλιόμετρα να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης προσεκτικό έλεγχο γιατί στα πρώτα 200-300 χλμ θα βγούν οι πιθανές κατασκευαστικές ατέλειες (όπως εδώ), καθώς και τυχόν λάθη στην τοποθέτηση. Καθημερινό οπτικό έλεγχο λοιπόν και πιέσεις κάθε δυό - τρεις μέρες. Καλοπάτητα λοιπόν και περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Οπότε η τοποθέτηση των PR3 στο Vstrom δίνει δίκιο στον Περιστερά που μου είπε ότι το λάστιχο βγαίνει και σε αυτές τις διαστάσεις Σε τι τιμή τα έβαλες Γιώργο? ΥΓ: Ο Παναγιώτης έχει δίκιο σε αυτό που λέει περί φιλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgosxristou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Εγώ συμφώνησα με τον μηχανικό επειδή όπως είπα δεν είδα παράξενη συμπεριφορά,τώρα μου φαίνεται πιο ψαγμένη η δικια σας,σημασία έχει τα πρώτα χιλιόμετρα βάση λογικής να πας πολύ normal ώστε να δεις τι σου γίνετε ,τέλος πάντων σημασία έχει πως όλα καλά,τα λάστιχα τα βάλλα 280 euro,αν θέλετε σας δίνω όνομα για όσους είναι από κρήτη,αρκετά συνεργάσιμο προσωπικό και μου πε πως άμα θέλω μου τα στέλνει με κτελ ktlp,όπως επίσης άτυπα θα αφαιρέσει ένα 10ρίκο αφού δεν θα κάνει αυτός την τοποθέτηση, Καλό λοιπόν είναι τα πρώτα χιλιόμετρα να είμαστε προσεκτικοί. Επίσης προσεκτικό έλεγχο γιατί στα πρώτα 200-300 χλμ θα βγούν οι πιθανές κατασκευαστικές ατέλειες (όπως εδώ), καθώς και τυχόν λάθη στην τοποθέτηση. Καθημερινό οπτικό έλεγχο λοιπόν και πιέσεις κάθε δυό - τρεις μέρες. αυτό δεν το cha...σπουδαιολογήσει,όντως άμα το καλοσκεφτείς...Ευχαριστώ,θα τους κάνω ένα τσεκάρισμα πριν την πάρω για τα τυπικά του θέματος,από πίεση ξέχασα να ρώτησε,33 μπροστά 36 πίσω? καλο μεσημέρι σε όλους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Mάλιστα... εμένα μου είπαν για 330€ τιμή καταλόγου. Άρα πάντα κατεβαίνουν κάνα 50άρικο κάτω απ όσο θυμάμαι. Και με τα Tourance EXP που είχαν τιμή καταλόγου 310€ τα έδιναν 250€. Oπότε ΟΚ... δεν είναι απαγορευτική η τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες