kifinas567 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα παιδες, ειδα μια εξατμηση που μου αρεσε , σαυτο το βιντεο .(5:05) ειναι πολυ γαματη :P οπως και η μοτοσπορτ... αλλα εχω ενα θεματακι με τις εξατμησεις.(δεν ξερω πια ακουγεται πιο καλα) πειτε μου καμια δυο καλες σε ηχο να ψαξω στο youtube . thanks! ΥΓ: φαινεται και στο πρωτο πρωτο κοπροσκυλο :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2011 από τον kifinas567 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kifinas567 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) αντε ρε παιδια, πως λεγεται?... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2011 από τον kifinas567 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Μια υποψια πως ειναι η level αλλα μονο για διχρονα...Παντα με επιφυλαξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaros4 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Καλησπερα παιδες, ειδα μια εξατμηση που μου αρεσε , σαυτο το βιντεο .(5:05) ειναι πολυ γαματη :P οπως και η μοτοσπορτ... αλλα εχω ενα θεματακι με τις εξατμησεις.(δεν ξερω πια ακουγεται πιο καλα) πειτε μου καμια δυο καλες σε ηχο να ψαξω στο youtube . thanks! ΥΓ: φαινεται και στο πρωτο πρωτο κοπροσκυλο :P οχι εξατμησεις στ dinamic κανει καλιτερι δουλεια η μανισια και κ δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα με αλλες παρα μονο ηχο κ ομορφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) Είναι νομίζω η Mk! Τα καρακιτσαριά κάνουν παρέλαση... Πως γίνεται ένα τόσο όμορφο μηχανάκι να το κάνουν έτσι? Ήθελα να ΄ξερα τι κατεβάζει η κούτρα τους και πάνε και τα βάφουν τόσο απαίσια χρώματα...η αισθητική και η καλαισθησία στα πιτσιρίκια είναι επιεικώς απαράδεκτη... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2011 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2011 Καλησπερα παιδες, ειδα μια εξατμηση που μου αρεσε , σαυτο το βιντεο .(5:05) ειναι πολυ γαματη :P οπως και η μοτοσπορτ... αλλα εχω ενα θεματακι με τις εξατμησεις.(δεν ξερω πια ακουγεται πιο καλα) πειτε μου καμια δυο καλες σε ηχο να ψαξω στο youtube . thanks! ΥΓ: φαινεται και στο πρωτο πρωτο κοπροσκυλο :P kita3e autiin ine pl orea!!! http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_565&products_id=1075 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 Βασικά, το παιδί λέει για dinamik που είναι 2χρονο. Φίλε η εξάτμιση που μπορεί να είναι και καμιά πατέντα κανενός κάγκουρα,γιατί δύσκολα να έχει το 2χρονο τόσο μεγάλο τελικό με τόσο μεγάλη τρύπα οπως η motorsport... Protech βάλε,είναι η καλύτερη σε όλα για το συγικριμένο μηχανάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinoszetakiac 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) protech βάλε φίλε μου ή vampire ή αν έχεις λεφτά βάλε fmf!!είναι οι καλύτερες σε όλα!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2011 από τον konstantinoszetakiac Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drane 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου μην βαλεις εξατμιση σε διναμικ μαμα ολες οι ταχιτιτες 8α σ κρεμανε 8ελεις σιγουρα ενα καρμπιλατερ για να βαλεις εξατμιση τσαμπα λευτα θα δοσεις....αα κ αυτη η εξατμιση ειναι protech me Mk τελικο λογικα.... :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2011 από τον drane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες