Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εντελώς άκυρα μου ήρθε στο μυαλό όταν ήμουν για μπάνιο η μηχανή που είχα δει πριν 2 χρόνια νομίζω στο μότο (ως project). Ορίστε η κυρία : Ξέρει κανείς τι παίζει μαυτή; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2011 από τον Laziali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Μάλλον στο concept bike που παραθέτεις φίλε μου βασίστηκε το VFR 1200 που κυκλοφόρησε από την Honda ως ο αντικαταστατης του VFR 800. Μοιάζουν αρκετά απ όσο βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Μάλλον στο concept bike που παραθέτεις φίλε μου βασίστηκε το VFR 1200 που κυκλοφόρησε από την Honda ως ο αντικαταστατης του VFR 800. Μοιάζουν αρκετά απ όσο βλέπω. Και γώ αυτό πιστεύω,άλλωστε αν ρωτήσεις τον θείο γκούγκλι για το v4 σου βγάζει και vfr,αλλά αναρωτιέμαι,αυτό το μπάτμομπίλ το δίτροχο τι να γίνεται; Α και μια ερώτηση,που μου ήρθε από την πρώτη στιγμή που το είδα πριν κάτι χρόνια: πώς κινείται αυτό το πλάσμα;Ρόδες απ'ότι βλέπω δεν διαθέτει. (Σόρρυ αν ρώτησα παπαριά ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Και γώ αυτό πιστεύω,άλλωστε αν ρωτήσεις τον θείο γκούγκλι για το v4 σου βγάζει και vfr,αλλά αναρωτιέμαι,αυτό το μπάτμομπίλ το δίτροχο τι να γίνεται; Α και μια ερώτηση,που μου ήρθε από την πρώτη στιγμή που το είδα πριν κάτι χρόνια: πώς κινείται αυτό το πλάσμα;Ρόδες απ'ότι βλέπω δεν διαθέτει. (Σόρρυ αν ρώτησα παπαριά ) Aυτο που βλεπεις ειναι μια μεγαλη μακετα, ενα τρισδιαστατο σχεδιο. Δε χρειαζεται να κινειται. Ειναι μονο για εκθεσεις ωστε να δει η χοντα τις αντιδρασεις του κοινου στο περιεργο σχεδιο της, αλλα και να τον κανει να το συνηθιζει κιολας. Ειναι το προσχεδιο του vfr1200 ή και αλλων παραπλησιων μοντελων οταν και αν βγουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laziali 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Aυτο που βλεπεις ειναι μια μεγαλη μακετα, ενα τρισδιαστατο σχεδιο. Δε χρειαζεται να κινειται. Ειναι μονο για εκθεσεις ωστε να δει η χοντα τις αντιδρασεις του κοινου στο περιεργο σχεδιο της, αλλα και να τον κανει να το συνηθιζει κιολας. Ειναι το προσχεδιο του vfr1200 ή και αλλων παραπλησιων μοντελων οταν και αν βγουνε Σευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση,δεν το είχα υπ'όψιν,συγγνώμμη για την ηλίθια ερώτηση ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες