Jump to content
Laziali

Honda V4

Recommended Posts

Εντελώς άκυρα μου ήρθε στο μυαλό όταν ήμουν για μπάνιο η μηχανή που είχα δει πριν 2 χρόνια νομίζω στο μότο (ως project). Ορίστε η κυρία :

honda-v4-concept.jpg

10156_91008103026_6.jpg

HondaV4_4.jpg

Ξέρει κανείς τι παίζει μαυτή;

Τροποποιήθηκε από τον Laziali

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

honda-vfr-1200f-7.jpg

Μάλλον στο concept bike που παραθέτεις φίλε μου βασίστηκε το VFR 1200 που κυκλοφόρησε από την Honda ως ο αντικαταστατης του VFR 800.

Μοιάζουν αρκετά απ όσο βλέπω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον στο concept bike που παραθέτεις φίλε μου βασίστηκε το VFR 1200 που κυκλοφόρησε από την Honda ως ο αντικαταστατης του VFR 800.

Μοιάζουν αρκετά απ όσο βλέπω.

Και γώ αυτό πιστεύω,άλλωστε αν ρωτήσεις τον θείο γκούγκλι για το v4 σου βγάζει και vfr,αλλά αναρωτιέμαι,αυτό το μπάτμομπίλ το δίτροχο τι να γίνεται;

Α και μια ερώτηση,που μου ήρθε από την πρώτη στιγμή που το είδα πριν κάτι χρόνια: πώς κινείται αυτό το πλάσμα;Ρόδες απ'ότι βλέπω δεν διαθέτει. (Σόρρυ αν ρώτησα παπαριά :cry2: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γώ αυτό πιστεύω,άλλωστε αν ρωτήσεις τον θείο γκούγκλι για το v4 σου βγάζει και vfr,αλλά αναρωτιέμαι,αυτό το μπάτμομπίλ το δίτροχο τι να γίνεται;

Α και μια ερώτηση,που μου ήρθε από την πρώτη στιγμή που το είδα πριν κάτι χρόνια: πώς κινείται αυτό το πλάσμα;Ρόδες απ'ότι βλέπω δεν διαθέτει. (Σόρρυ αν ρώτησα παπαριά :cry2: )

Aυτο που βλεπεις ειναι μια μεγαλη μακετα, ενα τρισδιαστατο σχεδιο. Δε χρειαζεται να κινειται. Ειναι μονο για εκθεσεις ωστε να δει η χοντα τις αντιδρασεις του κοινου στο περιεργο σχεδιο της, αλλα και να τον κανει να το συνηθιζει κιολας. Ειναι το προσχεδιο του vfr1200 ή και αλλων παραπλησιων μοντελων οταν και αν βγουνε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο που βλεπεις ειναι μια μεγαλη μακετα, ενα τρισδιαστατο σχεδιο. Δε χρειαζεται να κινειται. Ειναι μονο για εκθεσεις ωστε να δει η χοντα τις αντιδρασεις του κοινου στο περιεργο σχεδιο της, αλλα και να τον κανει να το συνηθιζει κιολας. Ειναι το προσχεδιο του vfr1200 ή και αλλων παραπλησιων μοντελων οταν και αν βγουνε

Σευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση,δεν το είχα υπ'όψιν,συγγνώμμη για την ηλίθια ερώτηση ε; :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα