Jump to content
Akis94

Μηχανή για Α1

Recommended Posts

Φίλοι μου, δίλλημα μεγάλο !!! ninja 250r μεταχειρισμένη ή duke 200 ολοκαίνουρια ??? Επιτέλους μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω... :_boredom:

duke 200 και με πας βολτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλοι μου, δίλλημα μεγάλο !!! ninja 250r μεταχειρισμένη ή duke 200 ολοκαίνουρια ??? Επιτέλους μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω... :_boredom:

Δούκα αν το θές για τη πόλη, νίντζα για παραέξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δούκα αν το θές για τη πόλη, νίντζα για παραέξω.

Αυτό ακριβώς :_thumbsup:

Το δούκα θα τον ευχαριστηθείς πιο πολύ αλλά αν θες να πηγαίνεις εκτός πόλης μεσαίες - μεγάλες βόλτες άντε και καμια εθνική το γυμνό θα σε κουράσει .

The choice is yours B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να ξερεις οτι στα 18 σου δεν θα παρεις Α1 ,και ουτε μηχανη 125+ κυβικα πλεον

μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω να ξερεις οτι στα 18 σου δεν θα παρεις Α1 ,και ουτε μηχανη 125+ κυβικα πλεον

Τι εννοείς???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοείς???

Εννοεί οτι με τα νέα διπλώματα οι 18 χρόνων οδηγούν μέχρι 125κυβικά, οι 20+ μέχρι 47άλογα και 24+ απεριόριστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααα... Όχι ευτυχώς έδωσα την τελευταία μέρα του παλιού συστήματος. Αλλά, αυτό που λέτε μ' ενδιαφέρει γιατί αν έπαιρνα καινούρια την duke 200 θα το έκανα με την προοπτική να την πάρει ο αδερφός μου όταν γίνει 18. Το δικό μου δίπλωμα στα 21 μου γίνεται απεριορίστων, έτσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααα... Όχι ευτυχώς έδωσα την τελευταία μέρα του παλιού συστήματος. Αλλά, αυτό που λέτε μ' ενδιαφέρει γιατί αν έπαιρνα καινούρια την duke 200 θα το έκανα με την προοπτική να την πάρει ο αδερφός μου όταν γίνει 18. Το δικό μου δίπλωμα στα 21 μου γίνεται απεριορίστων, έτσι?

Πλέον θα πρέπει να γίνει 20 για να οδηγεί πάνω απο 125 κυβικά. Το δικό σου δίπλωμα γίνεται απεριόριστο όταν θα έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια απο τότε που το πήρες(Edit: και είσαι και άνω των 21 όπως είπες). Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, Ελλάδα είμαστε ποτέ δε ξέρεις.

Τροποποιήθηκε από τον Τζόνης Στραβόξυλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβα... :kaaaala: Ευχαριστώ τζόνη για τις απαντήσεις σου. Για virago 250 μεταχειρισμένη, τι γνώμη έχετε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α! Επίσης vulcan 400 ή steed 400 μεταχειρισμένα? Ήταν ιδέες του δασκάλου οδήγησης. Μου είπε η vulcan με καλύπτει με Α1 δίπλωμα για την steed δεν ήταν σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α! Επίσης vulcan 400 ή steed 400 μεταχειρισμένα? Ήταν ιδέες του δασκάλου οδήγησης. Μου είπε η vulcan με καλύπτει με Α1 δίπλωμα για την steed δεν ήταν σίγουρος.

Το Vulcan δε καλύπτεται απο το μικρό Α (μέχρι 25kw) αν έχει όντως 45 άλογα. Το steed καλύπτεται, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mybike.gr...onda-steed-400/

Για το vulcan μπορείς να κάνεις το δίπλωμά σου Α2 αν θές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα