ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Φίλοι μου, δίλλημα μεγάλο !!! ninja 250r μεταχειρισμένη ή duke 200 ολοκαίνουρια ??? Επιτέλους μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω... duke 200 και με πας βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Φίλοι μου, δίλλημα μεγάλο !!! ninja 250r μεταχειρισμένη ή duke 200 ολοκαίνουρια ??? Επιτέλους μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα και θέλω να με βοηθήσετε να διαλέξω... Δούκα αν το θές για τη πόλη, νίντζα για παραέξω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Δούκα αν το θές για τη πόλη, νίντζα για παραέξω. Αυτό ακριβώς Το δούκα θα τον ευχαριστηθείς πιο πολύ αλλά αν θες να πηγαίνεις εκτός πόλης μεσαίες - μεγάλες βόλτες άντε και καμια εθνική το γυμνό θα σε κουράσει . The choice is yours B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VodkaGR 103 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ελπιζω να ξερεις οτι στα 18 σου δεν θα παρεις Α1 ,και ουτε μηχανη 125+ κυβικα πλεον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Ελπιζω να ξερεις οτι στα 18 σου δεν θα παρεις Α1 ,και ουτε μηχανη 125+ κυβικα πλεον μόλις απέκτησα α1 δίπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Ελπιζω να ξερεις οτι στα 18 σου δεν θα παρεις Α1 ,και ουτε μηχανη 125+ κυβικα πλεον Τι εννοείς??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Τι εννοείς??? Εννοεί οτι με τα νέα διπλώματα οι 18 χρόνων οδηγούν μέχρι 125κυβικά, οι 20+ μέχρι 47άλογα και 24+ απεριόριστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Ααααα... Όχι ευτυχώς έδωσα την τελευταία μέρα του παλιού συστήματος. Αλλά, αυτό που λέτε μ' ενδιαφέρει γιατί αν έπαιρνα καινούρια την duke 200 θα το έκανα με την προοπτική να την πάρει ο αδερφός μου όταν γίνει 18. Το δικό μου δίπλωμα στα 21 μου γίνεται απεριορίστων, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ααααα... Όχι ευτυχώς έδωσα την τελευταία μέρα του παλιού συστήματος. Αλλά, αυτό που λέτε μ' ενδιαφέρει γιατί αν έπαιρνα καινούρια την duke 200 θα το έκανα με την προοπτική να την πάρει ο αδερφός μου όταν γίνει 18. Το δικό μου δίπλωμα στα 21 μου γίνεται απεριορίστων, έτσι? Πλέον θα πρέπει να γίνει 20 για να οδηγεί πάνω απο 125 κυβικά. Το δικό σου δίπλωμα γίνεται απεριόριστο όταν θα έχεις συμπληρώσει 2 χρόνια απο τότε που το πήρες(Edit: και είσαι και άνω των 21 όπως είπες). Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, Ελλάδα είμαστε ποτέ δε ξέρεις. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον Τζόνης Στραβόξυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Κατάλαβα... Ευχαριστώ τζόνη για τις απαντήσεις σου. Για virago 250 μεταχειρισμένη, τι γνώμη έχετε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Α! Επίσης vulcan 400 ή steed 400 μεταχειρισμένα? Ήταν ιδέες του δασκάλου οδήγησης. Μου είπε η vulcan με καλύπτει με Α1 δίπλωμα για την steed δεν ήταν σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Α! Επίσης vulcan 400 ή steed 400 μεταχειρισμένα? Ήταν ιδέες του δασκάλου οδήγησης. Μου είπε η vulcan με καλύπτει με Α1 δίπλωμα για την steed δεν ήταν σίγουρος. Το Vulcan δε καλύπτεται απο το μικρό Α (μέχρι 25kw) αν έχει όντως 45 άλογα. Το steed καλύπτεται, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mybike.gr...onda-steed-400/ Για το vulcan μπορείς να κάνεις το δίπλωμά σου Α2 αν θές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
unknown46 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Ευχαριστώ. Το vulcan πάντως το πήρε γνωστός μου στα 32 άλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες