pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Γεια σας παιδια εχω ενα Innova i και αφου αποφασησα να μην το πειραξω εσωτερικα λεω να του αλλαξω γραναζια....ενα παιδι μου ειπε οτι εχει βαλει 13-38 αυτα γ@μ@νε το μηχανακι?εξηγηστε μου αν μπορω να βαλω τετοια και αν βαλω τι αλλο προβλημα μπορω να αντιμετωπισω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Snake-eyes 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 λοιπον αδερφε το γραναζομα στο μηχανακι σου μπορει να σου προσφερει ή επιταχυνση ή τελικη ταχυτητα.. το γραναζομα που εχει απο το εργοστασιο ειναι το πιο σωστο για αυτο το μοτερ ετσι οπως ειναι... δεν ειναι χαζοι οι σχισοματιδες! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 λοιπον αδερφε το γραναζομα στο μηχανακι σου μπορει να σου προσφερει ή επιταχυνση ή τελικη ταχυτητα.. το γραναζομα που εχει απο το εργοστασιο ειναι το πιο σωστο για αυτο το μοτερ ετσι οπως ειναι... δεν ειναι χαζοι οι σχισοματιδες! ;) ναι λογικο ειναι μα θελω να δω διαφορα....θελω να εχω καλυτερη επιταχυνση εσυ τι μου πρωτεινεισ να βαλω?Καταλαβαινεις βαρεθηκα λιγο την μονοτονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Αμα βαρέθηκες τη μονοτονία η λύση είνα μία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Αμα βαρέθηκες τη μονοτονία η λύση είνα μία! ανταλαγη με sv 650; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pateris99 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2011 Αμα βαρέθηκες τη μονοτονία η λύση είνα μία! Δηλαδη ποια ειναι αυτη η λυση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες