οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 το μπλε μικρό big 10 σκέφτομαι να το φτιάξω και να το κυκλοφορώ ποιο μικρό ; όλα πρέπει !!! στην αποθήκη σου έχεις ζωντανό, ενα μικρό κομμάτι ιστορίας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Όλα πρέπει να φτιαχτούν και να λειτουργούν ! Πολύ ωραία όλα ! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 ευχαριστώ παίδες, έτσι που πάει η βενζίνη με βλέπω να τα φτιάχνω και να γίνονται ανάρπαστα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Που το πετυχες αυτο το Legnano? Εισαγωγεας ηταν ενας γειτονας μου και με εψηνε το 1984 να το αγορασω,αντι να αγορασω 6βολτο παπι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billismatador 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 http://img41.imageshack.us/img41/1623/p6050017.jpg http://img42.imageshack.us/img42/7171/p5290004.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2011 Που το πετυχες αυτο το Legnano? Εισαγωγεας ηταν ενας γειτονας μου και με εψηνε το 1984 να το αγορασω,αντι να αγορασω 6βολτο παπι. έχω 2 τέτοια, αυτό που βλέπεις και ένα μονόσελο το οποίο είναι και το πρώτο "εργαλείο" μου εν ονόματι "βρωμόγκαζο" ο πατέρας μου παλιά πουλούσε μηχανάκια και αυτά του έμειναν. είχαμε κι άλλα αλλά τα έδωσε :( και να σκεφτείτε ότι αυτό το κροσάκι το είχα βάλει στο μάτι απο μαθητής και δε με άφηνε να το πάρω για να μην πάθω τίποτα κλπ... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Santaros21 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Ο σύνδεσμός μου Na kai emena to mikro m... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Nα και εμενα 2 φωτο,μιας και καταφερα και πατησα το ποδι μου... Με την ευκαιρια του μπανιου που της εκανα και του λαδωματος τραβηξα και 2 κλικ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον Konangera Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpidiRacer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Πολυμορφικο το φορουμ μας και με πανεμορφα μοτορια. Ιδικα το ενα fazerακι με τις χρυσες λεπτομεριες ειναι κουκλα Να και μια δικια μου. Ξερω ξερω, την εχετε ξαναδει Mε το συμπάθειο κιόλας καρδιά έπαθα μεσημεριάτικα.Θα σου ζητήσω μια χάρη μέσω ΡΜ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Το μωράκι μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Το μωράκι μου :worshippy: :worshippy: Κουκλι!!!!! Απο τα ελαχιστα Χονδα που αξιζουν μια θεση στο πανθεον των καλυτερων μοτοσυκλετων ever!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) :wub: η ιδεα στην εξατμιση (μαυρα καλυματα) ειναι αψογη (το ειχα κανει και εγω) ειπα οτι :wub: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) :wub: η ιδεα στην εξατμιση (μαυρα καλυματα) ειναι αψογη (το ειχα κανει και εγω) ειπα οτι :wub: Ηταν απο τις πρωτες αλλαγες που εκανα μολις την πηρα. Δεν μπορεσα να καταλαβω ποτε γιατι δεν το ειχαν μαυρο απο το εργοστασιο... Θα ηθελα να βαψω οτι ασημι εχει σε μαυρο αλλα δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια στα πατηρακια του συνοδυγου....Απο την αλλη λες να ειμαι υπερβολικος αν τα κανω ολα μαυρα? Παντως τα ΦΖ1 toy 10 και του 11 τα εχουν μαυρα.Αργουν λιγο εκει στην Iwata αλλα τελικα την κανουν την δουλεια! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Nα και εμενα 2 φωτο,μιας και καταφερα και πατησα το ποδι μου... Με την ευκαιρια του μπανιου που της εκανα και του λαδωματος τραβηξα και 2 κλικ... ωραιο ωραιο..αλλα για να πω την κακια μου η ζελατινα μπροστα με χαλαει λιγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaMiKaZe 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ε να βαλω κι εγω το τερατακι μου Προχειρες Φωτογραφιες μεχρι να βρω ενα καλο τοπιο.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον KaMiKaZe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 :worshippy: :worshippy: Κουκλι!!!!! Απο τα ελαχιστα Χονδα που αξιζουν μια θεση στο πανθεον των καλυτερων μοτοσυκλετων ever!!! ΕΙΔΙΚΑ σε αυτο το χρωμα Ηταν απο τις πρωτες αλλαγες που εκανα μολις την πηρα. Δεν μπορεσα να καταλαβω ποτε γιατι δεν το ειχαν μαυρο απο το εργοστασιο... Θα ηθελα να βαψω οτι ασημι εχει σε μαυρο αλλα δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια στα πατηρακια του συνοδυγου....Απο την αλλη λες να ειμαι υπερβολικος αν τα κανω ολα μαυρα? Παντως τα ΦΖ1 toy 10 και του 11 τα εχουν μαυρα.Αργουν λιγο εκει στην Iwata αλλα τελικα την κανουν την δουλεια! ηλεκτροστατικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Mε το συμπάθειο κιόλας καρδιά έπαθα μεσημεριάτικα.Θα σου ζητήσω μια χάρη μέσω ΡΜ.... Θα δω τι μπορω να κανω AKA SONIC !!! Τα λαγουδακια περιμενουμε ωρεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 Ε να βαλω κι εγω το τερατακι μου Προχειρες Φωτογραφιες μεχρι να βρω ενα καλο τοπιο.. Γνωμη μου, δεν του πανε οι νικελ εξατμισεις(βασικα το κανουν φτηνιαρικο) Θα σου προτεινα να τις περασεις αμοβολη ή να τις περασεις βουρτσα μονος σου για να γινουν οπως το ψαλιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 .......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 .......... Βαγγελα !!! Μια σταμπα στο ντεποζιτο ρε Αν αγορασω καμια μερα κανενα μηχανακι και ειναι βουτιγμενο στην βρωμα, σε αυτο τον ανθρωπο θα το δωσω να το κανει πενα Γυρισες ρε παλουκαρι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 ΧαχαΧ, την ιδια ατακα ηθελα να πω Πες μου που το πλενεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βαγγελα !!! Μια σταμπα στο ντεποζιτο ρε Αν αγορασω καμια μερα κανενα μηχανακι και ειναι βουτιγμενο στην βρωμα, σε αυτο τον ανθρωπο θα το δωσω να το κανει πενα Γυρισες ρε παλουκαρι ? που που ρεε εχει σταμπα? Στεφανακο γυρισα σημερα ,και ξαναφευγω αυριο,θα τα πουμε συντομα,εχω πλουσιο υλικο!!!!!!! ΑFTER μονος μου το γυαλιζω,ξερει πολυ καλα ο αλαρμιος ,για εμενα το πλυσιμο και το γυαλισμα ειναι ιεροτελεστια:D ... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2011 από τον vagelisv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2011 ωραιο ωραιο..αλλα για να πω την κακια μου η ζελατινα μπροστα με χαλαει λιγο... Αλεξ η ζελατινα και τα καγκελακια ειναι γιατι εχω κανονισει εξορμηση. μετα καθονται στην αποθηκη...χεχεχεεχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες