Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Πάμε πάλι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Να και το δικό μου εργαλείο. 11 και σήμερα Uploaded with ImageShack.us Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον TheSainOne Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 δεν ξερω γιατι δεν με αφινη δεν επιτρεπετε λεει οι επεκταση αρχειων εικονας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 δεν ξερω γιατι δεν με αφινη δεν επιτρεπετε λεει οι επεκταση αρχειων εικονας Το ίδιο μου έκανε και εμένα πριν λίγο. Την μίκρυνα κιάλλο και μου την πήρε. Μάλλον τυχαίο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Η κατάληξη των εικόνων πρέπει να είναι αποκλειστικά σε .jpg ή .gif ή .png Aν είναι .jpg/ ή .jpg/aaa2 κτλ, δεν την δέχεται Δηλαδή η διεύθυνση της φωτογραφίας που έβαλα εγώ στην αρχή και φαίνεται κανονικά έχει διεύθυνση: http://img858.imageshack.us/img858/16/img9555.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) χμμ και γιατι απλα βγαζει post image? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον eidikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 χμμ και γιατι απλα βγαζει post image? Μερικές διευθύνσεις οι οποίες ξεκινούν με αριθμούς μετά το http:// όπως εδώ: http://img858.imageshack.us/img858/16/img9555.jpg βγάζει posted image. Η φωτό πρέπει να είναι όπως έγραψα παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ο σύνδεσμός μου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Βγαίνει το νιντζα σε μπλε; :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 μπλε ιλεκτρικ παρακαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 μπλε ιλεκτρικ παρακαλω... Βγαίνει το νίντζα σε μπλέ ηλεκτρίκ; :S XD Θα πήγαινε με το κράνος μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πως φαίνεται ο Hondaκιας!!! .....ο poser-ας honda-κιας..... βαζουμε μεγαααααλη φωτο να φαινονται οοοοολα μας τα μηχανακια...... α ρε ποτανα κρισηηηηηηη..... :greece: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Η μικρη μου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 eidike... η σωστή διεύθυνση της φωτογραφίας σου είναι αυτή : http://img580.imageshack.us/img580/381/22893222433267634001255.jpg Αν την κάνεις copy και την ποστάρεις θα δεις ότι θα βγει κανονικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) ALx :ok: THANKS!!! ( σαν να μην εγινε ποτε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον eidikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 AXL :ok: THANKS!!! δεν ειναι ο axl.... ειναι ο slash..... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Ελα και η επόμενη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 τα αγαπημένα μου topic ποζεριά full :P ορίστε το δικό μου καγκουρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 τα αγαπημένα μου topic ποζεριά full :P ορίστε το δικό μου καγκουρό ε αυτο δεν ειναι δικαιο... πινει red bull(αυτο που δινει φτερα ντε...) :uglystupid2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) suzuki DR350 S 1993 :D . ακομα συμμαζεύεται Τροποποιήθηκε Αύγουστος 5 , 2011 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Η μικρη μου... Πραγματικά, ό,τι και να πω θα είναι λίγο... Είχες καταπληκτική τη V-Strom (να ξέρεις ότι ζηλεύω πολύ τον jumaru..) αλλά είναι και η μπέμπα σου πεντάμορφη! Λοιπόν, να σου φέρω τη δικιά μου να στην αφήσω μια βδομάδα να της κάνεις τα δικά σου? Αφού έχεις βρει πλέον τη συνταγή..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 χμμ την εχω βαλει 600χ450 και παλι δεν εμφανιζεται και τελειωνει σε jpg και οχι jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2011 Πραγματικά, ό,τι και να πω θα είναι λίγο... Είχες καταπληκτική τη V-Strom (να ξέρεις ότι ζηλεύω πολύ τον jumaru..) αλλά είναι και η μπέμπα σου πεντάμορφη! Σε ευχαριστω φιλε...μερακι ειναι,όποτε και οταν τις δωσω δεν με νοιαζει,με νοιαζει ομως να τις φτιαχνω οσο μπορω...Κι εγω χαρηκα που πηγε η Vstrom σε καλα χερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες