djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Επειδή σας εχω μάθει αρκετο καιρώ τώρα στο φορουμ,ειπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να με κράξετε ΞΑΝΑ και να με γεμήσετε με - οπως τότε που εκανα το θεμα που ηθελα να παρω NSR 250,απλα με μια διαφορα οτι τωρα πηρα RS 250 αντί για NSR... Αντε αντε κράξτε! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 περιμενε μεχρι αυριο που θα εχω και αλλα - για να στα βαλω.γιατι τωρα ξεμεινα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 djnoizeteck Ασε τα κραξιματα κ βαλε φωτο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Γιατί να σε κράξουμε; δεν έχεις δίπλωμα για το μηχανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Κρά,κρά,κρά. Γιατί - ? Καλορίζικο. Κουκλί το Rs. Έχει ένα δίπλα στο σπίτι μου και το γουστάρω πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 djnoizeteck Ασε τα κραξιματα κ βαλε φωτο! Ορίστε μαν! Περιμενω και σε 2 μερες να μου ερθουν με ΚΤΕΛ οτι μανίσιο εχει αλλαχτει απο το μηχανακι,φέιρινκ,καντραν,μασκα μπροστα κτλπ! Κρά,κρά,κρά. Γιατί - ? Καλορίζικο. Κουκλί το Rs. Έχει ένα δίπλα στο σπίτι μου και το γουστάρω πολύ. Ξερω τι λεω....γιατι ειχα κανει ενα θεμα οτι ηθελα να παρω nsr 250 και επειδη ειμαι 17 με γεμισαν με - και αντι να μου πουν γνωμη για το μηχανακι που ζητουσα το μονο που λεγαν ηταν ''50αρι και πολυ σου ειναι''! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Ξερω τι λεω....γιατι ειχα κανει ενα θεμα οτι ηθελα να παρω nsr 250 και επειδη ειμαι 17 με γεμισαν με - και αντι να μου πουν γνωμη για το μηχανακι που ζητουσα το μονο που λεγαν ηταν ''50αρι και πολυ σου ειναι''! σε πειραζει η αληθεια; 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Καλοριζικο! Μολις το τελειωσεις θα εχεις το εργαλειο κ θα το χαιρεσαι ακομη περισσοτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Καλοριζικο! Μολις το τελειωσεις θα εχεις το εργαλειο κ θα το χαιρεσαι ακομη περισσοτερο. Να'σαι καλα! Ναι σιγα σιγα ξεκιναμε την ανακατασκευή! Το θεμα ειναι τα λευτα :whistling: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Καλοριζικο φιλε! Κι εγω σκευτομουνα RGV, NSR, TZR και RS, αλλα λεω με τοση βενζινα που πινουνε, καλυτερα να παρω απευθειας 600αρι. Σε Ζηλευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Ε ρε φίλε αν είσαι 17 και κυκλοφορείς ανασφάλιστος και χωρίς δίπλωμα είσαι δημόσιος κίνδυνος!!! Απορώ με την ανευθυνότητα ορισμένων γονέων ρε γμτ... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Ε ρε φίλε αν είσαι 17 και κυκλοφορείς ανασφάλιστος και χωρίς δίπλωμα είσαι δημόσιος κίνδυνος!!! Απορώ με την ανευθυνότητα ορισμένων γονέων ρε γμτ... Και που ξερεις οτι δεν ξερω να οδηγαω καλυτερα απο καποιον που εχει διπλομα? Καλοριζικο φιλε! Κι εγω σκευτομουνα RGV, NSR, TZR και RS, αλλα λεω με τοση βενζινα που πινουνε, καλυτερα να παρω απευθειας 600αρι. Σε Ζηλευω Εσυ με ζηλευεις με το 250αρι? Εγω σε ζηλευω με το 600αρι :P :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Και που ξερεις οτι δεν ξερω να οδηγαω καλυτερα απο καποιον που εχει διπλομα? και τι μας νοιαζει αυτο ρε φιλε?! εσυ και ο kostaskk ναουμε..δεν βαζετε μυαλο τι σημασια εχει και να εισαι ο ροσσι που λεει ο λογος αμα τρακαρεις που θα τρακαρεις και χτυπησεις θα φας μια πο*τσα που θα σου μπει απο πισω και θα βγει απο τα αυτια.σορρυ κιολας αλλα δεν μπορω με αυτα που διαβαζω... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 και τι μας νοιαζει αυτο ρε φιλε?! εσυ και ο kostaskk ναουμε..δεν βαζετε μυαλο τι σημασια εχει και να εισαι ο ροσσι που λεει ο λογος αμα τρακαρεις που θα τρακαρεις και χτυπησεις θα φας μια πο*τσα που θα σου μπει απο πισω και θα βγει απο τα αυτια.σορρυ κιολας αλλα δεν μπορω με αυτα που διαβαζω... Εγω σε λεω το αλλο. Αν σε αφηναν οι γονεις σου σε 2 χρονια( επειδη βλεπω εισαι 15) να παρεις ενα 250αρι,και ειχες τα λευτα,πιστευεις οτι θα καθοσουν με τον μπομπο και θα ελεγες,οχι δεν θα παρω για να ειμαι νομιμος? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Φιλε ειδικα το συγκεκριμενο κλεινει σπιτια.Δεν λεω οτι δεν εισαι καλος οδηγος αλλα στα 17 ουτε ο ροσσι ειχε την ωριμοτητα και τα χερια για τετοια μηχανη.παει σαν 600 και δεν εχει τις προδιαγραφες ασφαλειας που εχουν τα σημερινα 600 .απλα ελπιζω να μην σου τιχει και παντα ορθιος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Και που ξερεις οτι δεν ξερω να οδηγαω καλυτερα απο καποιον που εχει διπλομα? Τι σημασία έχει το πόσο καλά οδηγάς ρε φίλε;;; Ατυχήματα δεν προξενούν ή παθαίνουν μόνο αυτοί που δεν ξέρουν να οδηγούν. Αλλά από την ερώτησή σου και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς τι μυαλά έχεις... Και είναι κρίμα!!! Να σου δώσω ένα άλλοθι την ηλικία, οι γονείς σου απορώ πως πήραν την απόφαση να κάνουν τέτοιο πράγμα! Αυτοί τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν περισσότερο μυαλό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ger4ki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) παει για παντως καλοριζικο και παντα ορθιος. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ και εσυ θα φταις,μ καλυτερα που ο μπομπακια ειναι νομιμος γιατι εχει και το κεφαλι του ησυχο ενω εσυ και οσοι αλλοι σκεφτονται ετσι μονο σωστο δεν ειναι. Φιλικα Σωτηρης :popcorn: Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2011 από τον ger4ki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Φιλε ειδικα το συγκεκριμενο κλεινει σπιτια.Δεν λεω οτι δεν εισαι καλος οδηγος αλλα στα 17 ουτε ο ροσσι ειχε την ωριμοτητα και τα χερια για τετοια μηχανη.παει σαν 600 και δεν εχει τις προδιαγραφες ασφαλειας που εχουν τα σημερινα 600 .απλα ελπιζω να μην σου τιχει και παντα ορθιος Το ελπιζω κι εγω,το συγικριμενο ομως εχει μπροστινο συστημα απο gsxr 1000 k7 επομενος απο φρενα ειμαι οτι πρεπει! Τι σημασία έχει το πόσο καλά οδηγάς ρε φίλε;;; Ατυχήματα δεν προξενούν ή παθαίνουν μόνο αυτοί που δεν ξέρουν να οδηγούν. Αλλά από την ερώτησή σου και μόνο αντιλαμβάνεται κανείς τι μυαλά έχεις... Και είναι κρίμα!!! Να σου δώσω ένα άλλοθι την ηλικία, οι γονείς σου απορώ πως πήραν την απόφαση να κάνουν τέτοιο πράγμα! Αυτοί τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν περισσότερο μυαλό!!! Εχει γινει ατύχιμα ρε φιλε ενας φιλος χωρις διπλωμα τρακαρε και απλα ηρθε ο πατερας του και ειπε οτι οδηγουσε αυτος και ολα καθαρα.... Δεν σας καταλαβαινω ορες ορες πραγματικα! Τι στο διαολο σας νοιαζει τι κανω εγω στην ηλικια που ειμαι! Δηλαδη οταν βγαλω το διπλομα σε 1 χρονο ακριβος απο τωρα τι θα αλλαξει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Ο καθενας σε αυτη τη ζωη κανει αυτο που θελει και θα πρεπει να υποστει τις συνεπειες των πραξεων του.Το κακο ειναι οταν την πληρωνουν αυτοι που δεν φταινε.Ασ ελπισουμε να μην συμβει κατι σε αυτην την περιπτωση.Τσαμπα σπαταλατε το σαλιο σας λεγοντας οτι δεν ειναι σωστο που την πηρε εφοσον δεν προκειτε να την δωσει πισω.Οποτε ευχηθειτε να μην συνβει τιποτα και παντα κρανος Επεισης και που θα βγαλεις διπλωμα σε ενα χρονο παλι δεν σε καλυπτει γιατι ειναι πανο απο 34 αλογα το 250 ρσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Επεισης και που θα βγαλεις διπλωμα σε ενα χρονο παλι δεν σε καλυπτει γιατι ειναι πανο απο 34 αλογα το 250 ρσ Δεν γραφει kW στην αδεια,κανείς δεν θα δώσει σημασία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Το ελπιζω κι εγω,το συγικριμενο ομως εχει μπροστινο συστημα απο gsxr 1000 k7 επομενος απο φρενα ειμαι οτι πρεπει! Εχει γινει ατύχιμα ρε φιλε ενας φιλος χωρις διπλωμα τρακαρε και απλα ηρθε ο πατερας του και ειπε οτι οδηγουσε αυτος και ολα καθαρα.... Δεν σας καταλαβαινω ορες ορες πραγματικα! Τι στο διαολο σας νοιαζει τι κανω εγω στην ηλικια που ειμαι! Δηλαδη οταν βγαλω το διπλομα σε 1 χρονο ακριβος απο τωρα τι θα αλλαξει? Ούτε σε ένα χρόνο θα είσαι νόμιμος! Και όταν οδηγάς στους ίδιους δρόμους που οδηγάμε και οι υπόλοιποι εννοείτε πως μας νοιάζει! Τα ανασφάλιστα οχήματα είναι μάστιγα! Ντροπή! Όπως και να έχει σου εύχομαι ολόψυχα να μην έχεις κανένα ατύχημα και η ελαφρομυαλιά σου να μην έχει δυσμενείς επιπτώσεις!!! Πάντα κράνος τουλάχιστον! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 καλοριζικο και καλα ανοιγματα με το εργαλειο για πες μας καταναλωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 Δεν γραφει kW στην αδεια,κανείς δεν θα δώσει σημασία.... Η ασφαλιστική θα δώσει.... ειδικά σε περίπτωση ατυχήματος!!! πίστεψέ με! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djnoizeteck 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 καλοριζικο και καλα ανοιγματα με το εργαλειο για πες μας καταναλωση μην το συζητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 μην το συζητας... ωχ τοσο χαλια ε τουλαχιστον εχει μπολικα αλογα και τα αλογα θελουν σανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες