Jump to content
djnoizeteck

Πήρα RS 250!

Recommended Posts

@paitos αυτο που δειχνεις με το νο 34 ειναι RGV 250 με μοτερ απο RG 500.Πατεντα δηλαδη.Υπαρχει φωτο χωρις φερινγκ που φαινεται.

Αν μιλαμε για αγωνιστικα οκ, και NSR 500 εβγαινε αλλα δεν κυκλοφορουν στο δρομο αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπερα,

Ειμαι 17 ανασφαλιστος και χωρις διπλωμα, οδηγαω μια Hayabusa 1300cc supercharged με turbo, nitro και rocket launcher σε batmobile-φαση. Εχει γινει ειδικη μετατροπη για να χωρανε και οι 2 τουρμπινες που πηρα απο ενα Concord οπως επισης και λαστιχα απο τρακτερ.

Εχω χερι καλυτερο απο τον Rossi, τοσο στην οδηγηση οσο και στο handjob. Μου αρεσει να γκαζωνω και να αφηνω τις γκομενες με το στομα ανοιχτο. Θεωρω οτι η μηχανη ειναι πρωτα απο ολα μια μουν*παγιδα, και για αυτο ειμαι γαματος με το 250αρι 2τ και χωρις διπλωμα.

Και στην τελικη, ειμαι οδηγαρα, γαμαω και δερνω και ποιος θα νοιαστει αν τρακαρω και δεν ειμαι ασφαλισμενος? Θα ερθει ο μπαμπας μου και θα κανει δηλωση αυτος.

Επισης να μην ξεχασω, στα 6 μου χρονια πηρα μια R6 και στα 21 (αν ζω μεχρι τοτε φυσικα) το βλεπω για διαστημοπλοιο.

παλι δεν θα κοιμηθω :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώρραιο το μηχανάκι αλλα η γκρίνια που θα ακούς απο τα γκομενάκια δεν περιγράφεται... "Μυρίζουν τα ρούχα μου" ...."Χαλάει τα μαλλιά μου"...."Πετάει νερα μου έκανε τα παπούτσια χάλια"..."Τα γράσα μου λέρωσαν τα μπούτια"..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια γκομενάκια ρε

Για rs250 λέμε

Βάλε ένα μονόσελο και τέλος. Είναι μηχανάκι για έναν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Ειμαι 17 ανασφαλιστος και χωρις διπλωμα, οδηγαω μια Hayabusa 1300cc supercharged με turbo, nitro και rocket launcher σε batmobile-φαση. Εχει γινει ειδικη μετατροπη για να χωρανε και οι 2 τουρμπινες που πηρα απο ενα Concord οπως επισης και λαστιχα απο τρακτερ.

Εχω χερι καλυτερο απο τον Rossi, τοσο στην οδηγηση οσο και στο handjob. Μου αρεσει να γκαζωνω και να αφηνω τις γκομενες με το στομα ανοιχτο. Θεωρω οτι η μηχανη ειναι πρωτα απο ολα μια μουν*παγιδα, και για αυτο ειμαι γαματος με το 250αρι 2τ και χωρις διπλωμα.

Και στην τελικη, ειμαι οδηγαρα, γαμαω και δερνω και ποιος θα νοιαστει αν τρακαρω και δεν ειμαι ασφαλισμενος? Θα ερθει ο μπαμπας μου και θα κανει δηλωση αυτος.

Επισης να μην ξεχασω, στα 6 μου χρονια πηρα μια R6 και στα 21 (αν ζω μεχρι τοτε φυσικα) το βλεπω για διαστημοπλοιο.

Χαχαχαχαχαχα πεθαίνωωωωω XD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά επειδή βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί γνώστες της νομοθεσίας σε αυτό το θέμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Αν βάλω μοτέρ 125κ.εκ στο 50αρι Daytona μου(κουμπώνει χωρίς μετατροπές) θα μπορέσω να το δηλώσω ώστε να έχω άδεια κυκλοφορίας που θα λέει ότι το μηχανάκι είναι 125κ.εκ,να βγάλω δίπλωμα και να το ασφαλήσω κιόλας?Εγώ ευτυχώς είμαι 20 χρονών και μου τα επιτρέπει όλα αυτά η ηλικία μου.

Κανεις που γνωριζει παιδια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα μιλήσω σε περίπτωση ατυχήματος τι γίνεται, στα έχουν πει όλα. Δυστυχώς δεν τα καταλαβαίνεις και νομίζεις πως άμα έρθει ο πατέρας σου να κάνει δήλωση εσύ καθάρισες. Ειδικά σε περίπτωση τραυματισμού ή (χτύπα ξύλο) τίποτα χειρότερο. Δεν είναι έτσι. Άμα ήταν όλοι θα ακολουθούσαμε το παράδειγμα σου! :what:

Θα σου πω ένα πράγμα μόνο. Προσωπική μου εμπειρία. Τώρα είμαι 18. Σε λίγες μέρες βγάζω δίπλωμα. Οι γονείς μου δεν θέλουν να ακούν για μηχανή. Συγκεκριμένα, πέρυσι είχα τα λεφτά να πάρω 400cc. Δεν πήρα όμως. Και όχι γιατί φοβόμουν τους γονείς μου. Μπορούσα να το κρύψω πολύ καλά και μιας που οι γονείς μου δεν ήξεραν από μηχανές κάποια στιγμή να τους το παρουσιάσω. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Γιατί όσο το σκεφτόμουν παραπάνω μάθαινα τι θα μπορούσε να γίνει. Και χέσε εμένα, οι γονείς μου τι φταίνε; Να πληρώνουν χωρίς σταματημό. Χωρίς να έχουν και χρήματα. Θα πρέπει να δανείζονται για να τον πληρώνουν τον άλλον. Άμα (χτύπα ξύλο) από δικιά μου καύλα προκαλούσα ατύχημα και μάλιστα να πέθαινα; Τι θα γινόταν; Ο άλλος τι έφταιγε;

Ακούω πολλές φορές να λένε :

" Μα ούτε ο άλλος έχει δίπλωμα και δεν έπαθε τίποτα, γιατί να πάθω εγώ. Αφού ξέρω να οδηγάω"

Η απάντηση μου. " Και; Επειδή αυτός δεν έπαθε κάτι δεν θα πάθεις και εσύ; "

Και βασικά ρε φίλε εκτός το δίπλωμα, την ασφάλεια κτλ. Πήγες και πήρες ένα 250 δίχρονο μηχανάκι την ώρα που η βενζίνη κοντεύει τα 1.7 ευρό/λίτρο ; Είναι δυνατόν ;

Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί θα σε ζήλευαν αν το έχεις ΜΟΝΟ για πίστα. Να ξέρεις ότι θα πουλήσεις πολύ περισσότερη "μαγκιά".

Υ.Γ. Φίλε μου ολόψυχα σου εύχομαι να μην σου συμβεί ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και να συνεχίζεις να μας γράφεις εδώ συνέχεια. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς, έχει ξαναγίνει η συζήτηση.

Ο νόμος ορίζει ότι επιτρέπεται αλλαγή με κινητήρα με ίδιου κυβισμού ή μεγαλύτερου μέχρι 10%.

Από το 50cc στα 125cc είναι 150% πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορείς, έχει ξαναγίνει η συζήτηση.

Ο νόμος ορίζει ότι επιτρέπεται αλλαγή με κινητήρα με ίδιου κυβισμού ή μεγαλύτερου μέχρι 10%.

Από το 50cc στα 125cc είναι 150% πάνω.

Τι μ@λακιες ειναι αυτες..Αυτος ο νομος..Τελοσπαντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτός όλων των άλλων κουφών που διαβάζουμε σε αυτό το θρεντ, έχει γίνει στα on-off :whistling: :whistling: :serenade::offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα