DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Όσο έψαχνα στο forum βρήκα αρκετές παρόμοιες με τη δική μου περιπτώσεις, αλλά δεν καλύφθηκα εντελώς... Είμαι αρχάριος μοτοσυκλετιστής, πρόσφατα διπλωματούχος, με εμπειρία σε πάπιες κι ένα FMX φίλου.Δεν κρατιέμαι να αποκτήσω το πρώτο μου δίτροχο και θα ζητήσω τις γνώμες σας. 1.75 ύψος, 70 κιλά με το ζόρι. Ποτέ δεν ήμουν της ροπής και του γκαζιού. Ούτε των ss - δε μου αρέσουν και τα Νaked. Η χρήση της μηχανής που θέλω είναι: 100% άσφαλτο - 0% χώμα. ε, αν προκύψει μηχανη που πατάει και λίγο στρωτό χώμα, δε θα πω όχι. Με εμδιαφέρει όμως η άσφαλτος. 100% επαρχία, μιας και ζω σε κωμόπολη, 0% σε πόλη - κίνηση. Αρκετά ταξίδια, μιας και είμαι ταξιδιάρης τύπος, δηλ. να την καβαλήσω ξαφνικά και να κάνω π.χ. 300 χλμ. Να σημειώσω ότι είμαι 2 χρόνια ποδηλάτης δρόμου και ξέρω πως είναι να μην ταξιδεύω αναπαυτικά (αν αυτό έχει κάποια σχέση). Έχω 4000 Ε ζεστά, ίσως μαζέψω άλλα 1000 αλλά ούτε ευρόπουλο παραπάνω, γιατί δεν είμαστε για τέτοια.. Επομένως κατά πάσα πιθανότητα μεταχείρω (στην τιμή περιλαμβάνεται και η αγορά εξοπλισμού, κράνος υπάρχει) Τώρα θα σας πω πως μου φάνηκε η FMX, για να κατατοπιστείτε λίγο: Ελαφριά, εύχρηστη, ευέλικτη, αργή, λίγο ψηλή αλλά κανένα πρόβλημα, κουραστική μετά από 1 ώρα, κρανδασμοί - στενή σέλα, μου ζέσταινε λιγάκι τα πόδια, απάλευτος ο αέρας μετά τα 100χλμ/ώ (μη μου την προτείνετε ) Μου άρεσε η Versys και το CBF, αλλά μην περιοριστούμε μόνο σε αυτά. Ρίχτε προτάσεις κι αν υπάρχει συγκεκριμένη μηχανή, ρίχτε την.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2011 από τον DGe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Suzuki Bandit 650 F Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2011 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Σύμφωνα με όσα διάβασα, αρκετά βαριά για την πείρα μου και τα κιλά μου, τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panoc 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 yamaha TDM ομορφο,δυνατο,παει και στο χωμα αμα χρειαστει,ταξιδακι ευκολα,και ειναι και γρηγορο.. και με τα λευτα που εισαι διατεθημενος να δωσεις εισαι και κομπλε..βρισκεις σε πολλη καλη κατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 για καινούργιο οδηγό θα σου πρότεινα το cb500, er500 ή ακόμη και το er6f ποιό καινούργιο και καλύτερη κάλυψη απο τον αέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Σύμφωνα με όσα διάβασα, αρκετά βαριά για την πείρα μου και τα κιλά μου, τι λετε? Για την πείρα σου το συζητάμε. Για βάρος και κιλά-ύψος όχι.Μια χαρά είσαι! Άλλη επιλογή (χαμηλότερου κόστους) : Transalp 650. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Αν εξαιρέσεις το θέμα του αρχάριου μου μυρίζει αφρικάνα... Η κανα TDM δε μου έρχεται κάτι άλλο :\ Για την πείρα σου το συζητάμε. Για βάρος και κιλά-ύψος όχι.Μια χαρά είσαι! Άλλη επιλογή (χαμηλότερου κόστους) : Transalp 650. Και το τρανσαλπάκι πολύ καλή επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 συζητιοτανρ προσφατα σε αλλο θεμα... ( ) Kawasaki KLR 650... Για μενα η τιμη της (καινουρια για παλαιοτερο μοντελο) ( http://www.mrbike.gr/website/teleitaia-Nea/Kawasaki-KLR-650-%E2%80%93-se-timi-%E2%82%AC4.590.html ) απλα δεν υπαρχει... Ειναι μηχανη που κανει πολλα απο αυτα που ζητας ΤΕΛΕΙΑ στα λεφτα που θες... αλλα δεν ειναι η μηχανη που θα αραζεις να πινεις τον καφε σου και θα λιωνεις βλεποντας την Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Όσο έψαχνα στο forum βρήκα αρκετές παρόμοιες με τη δική μου περιπτώσεις, αλλά δεν καλύφθηκα εντελώς... Είμαι αρχάριος μοτοσυκλετιστής, πρόσφατα διπλωματούχος, με εμπειρία σε πάπιες κι ένα FMX φίλου.Δεν κρατιέμαι να αποκτήσω το πρώτο μου δίτροχο και θα ζητήσω τις γνώμες σας. 1.75 ύψος, 70 κιλά με το ζόρι. Ποτέ δεν ήμουν της ροπής και του γκαζιού. Ούτε των ss - δε μου αρέσουν και τα Νaked. Η χρήση της μηχανής που θέλω είναι: 100% άσφαλτο - 0% χώμα. ε, αν προκύψει μηχανη που πατάει και λίγο στρωτό χώμα, δε θα πω όχι. Με εμδιαφέρει όμως η άσφαλτος. 100% επαρχία, μιας και ζω σε κωμόπολη, 0% σε πόλη - κίνηση. Αρκετά ταξίδια, μιας και είμαι ταξιδιάρης τύπος, δηλ. να την καβαλήσω ξαφνικά και να κάνω π.χ. 300 χλμ. Να σημειώσω ότι είμαι 2 χρόνια ποδηλάτης δρόμου και ξέρω πως είναι να μην ταξιδεύω αναπαυτικά (αν αυτό έχει κάποια σχέση). Έχω 4000 Ε ζεστά, ίσως μαζέψω άλλα 1000 αλλά ούτε ευρόπουλο παραπάνω, γιατί δεν είμαστε για τέτοια.. Επομένως κατά πάσα πιθανότητα μεταχείρω (στην τιμή περιλαμβάνεται και η αγορά εξοπλισμού, κράνος υπάρχει) Τώρα θα σας πω πως μου φάνηκε η FMX, για να κατατοπιστείτε λίγο: Ελαφριά, εύχρηστη, ευέλικτη, αργή, λίγο ψηλή αλλά κανένα πρόβλημα, κουραστική μετά από 1 ώρα, κρανδασμοί - στενή σέλα, μου ζέσταινε λιγάκι τα πόδια, απάλευτος ο αέρας μετά τα 100χλμ/ώ (μη μου την προτείνετε ) Μου άρεσε η Versys και το CBF, αλλά μην περιοριστούμε μόνο σε αυτά. Ρίχτε προτάσεις κι αν υπάρχει συγκεκριμένη μηχανή, ρίχτε την.. Με βάση τις προδιαγραφές σου, μπορείς να πας σε Kawasaki ER-6F 650cc, περίπου 65 ίπποι στον τροχό, ροπάτο από χαμηλά, αξιόπιστο και πολύ εύκολο για νέο αναβάτη (λόγω χαμηλού βάρους, εύκολου ζυγίσματος, καρατιμόνας και ροπάτου μοτέρ). Υπάρχει και η γυμνή ER-6N αλλά προτείνω την F γιατί μπορείς να κάνεις τα πάντα (ακόμα και τον βατό χωματόδρομο), είτε μόνος είτε με συνοδηγό (άνετη θέση πίσω). Αν θέλει λάστιχα (αν έχει πχ τα μαμά λάστιχα πέταξέ τα) βάλε ένα σετάκι Bridgestone BT-016, κάνε ένα τυπικό (και οικονομικό) service και είσαι άρχοντας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έχουμε και λέμε: Suzuki Bandit 650 F : Μου αρέσει, τη φοβάμαι στο κουμάντο, αλλά υπάρχει σε καλές τιμές.. Σεβαστή επιλογή, δεν περπατάει στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατι?? yamaha TDM : Όμορφη, μάλλον καίει πολύ, ξέρω γω? er6f: Όμορφο, μου αρέσεi Transalp: Πολύ καλά, αν έβρισκα την τελευταία >08',την χτυπάω, αλλά είναι τσιμπημένη η τελευταία. Παλαιότερα μοντέλα είναι συνήθως φορτωμένα με χλμ και δεν ξερω αν ειναι καλό αυτό. KLR500: Κολλάω στην εμφάνιση (γούστα είναι αυτά)... Παιδιά, μη βαράτε, ε? Όλα αυτά τα εργαλεία είναι στο μενού, απλά δημιουργώ προβληματισμούς. Για να καταλήξω κάπου. Versys και CBF? Ti λεν αυτά? Τώρα που ξαναβλέπω το ER6F-κουκλί.. πολύ όμορφο! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2011 από τον DGe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) [/colorΈχουμε και λέμε: Suzuki Bandit 650 F : Μου αρέσει, τη φοβάμαι στο κουμάντο, αλλά υπάρχει σε καλές τιμές.. Σεβαστή επιλογή, δεν περπατάει στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατι?? Γιατί δεν εξιτάρει τους Ελληνάρες (αν δεν είναι RR δεν...λέει) και γιατί προτιμούν on-off. yamaha TDM : Όμορφη, μάλλον καίει πολύ, ξέρω γω?Δεν καίει ιδιαίτερα,εντάξει είναι και 900cc.. er6f: Όμορφο, μου αρέσεi Μια χαρά. Transalp: Πολύ καλά, αν έβρισκα την τελευταία >08',την χτυπάω, αλλά είναι τσιμπημένη η τελευταία. Παλαιότερα μοντέλα είναι συνήθως φορτωμένα με χλμ και δεν ξερω αν ειναι καλό αυτό. Μην τα φοβάσαι τα χιλιόμετρα.Μιλάμε για αύθραστη μοτοσυκλέτα.. KLR500: Κολλάω στην εμφάνιση (γούστα είναι αυτά)... Παιδιά, μη βαράτε, ε? Όλα αυτά τα εργαλεία είναι στο μενού, απλά δημιουργώ προβληματισμούς. Για να καταλήξω κάπου. Versys και CBF? Ti λεν αυτά? Το CBF είναι πολύ φιλικό,ροπάτο και αξιόπιστο.Καλή επικογή και παίρνει και φόρτωμα.Versys,δεν μου αρέσει και δεν γράφω :D ,καλό είναι πάντως! Τώρα που ξαναβλέπω το ER6F-κουκλί.. πολύ όμορφο! Όντως! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2011 από τον Stomu Yamashta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StavrosV650 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Καλές μοτοσυκλέτες και οι 2 και είναι ότι πρέπει για αρχάριο. Δεν ξέρω ποια να σου προτείνω ως καλύτερη, οδηγησέ τες και όποια σ'αρέσει εσένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 - Το TDM για εμενα ειναι πολυ αγριο για την εμπειρια σου(μας)... ( ΠΑντα βεβαια πιστευω πως αυτο ειναι αναλογα με τον ανθρωπο αλλα μιλαω σε γενικες γραμμες) - Μετα λες οτι δεν σου πολυαρεσουν τα γυμνα... Το cb και to ΕR ειναι γυμνα... Απ' οτι ακουγεται δεν ειναι και τα πλεον ταξιδιαρικα. (Εγω γυμνο εχω αλλα το μεγαλυτερο που εχω παει ειναι 50 χλμ κατα τη διαρκεια του στρωσιματος). Για μενα και τα δυο ειναι πανεμορφα... Τα CB (παντα για 600αρια μιλαμε) ειναι... οπλο. Εχει 100 αλογετα και ειναι τετρακυλινδρο Που σημαινει οτι καιει και στις ψηλες στροφες ειναι πυραυλος. Το ΕR πρεπει να ειναι πιο ηπιο/οικονομικο. Αν αντεχεις του αεριδες κοιτα το (καλο ειναι να βγει και καποιος που το εχει να πει παραπανω) -Το Versys απο αυτα που εχουν αναφερθει ειναι πιστευω το μοτερ που σου ταιριαζει πιο πολυ απο την περιγραφη που εδωσες. Υπαρχουν θεματακια στο mybike για το μηχανακι αν ψαξεις. Καποιος χρηστης ειχε κανει καπου ενα κατατοπιστικοτατο review αλλα δεν θυμαμαι το τοπικ. Για μενα εισαι μεταξυ αυτου του transalp και (surprise surprise) του v-storm... Εμφανησιακα μ'αρεσει μονο το versys. -Το KLR ειναι πολυ απλο μηχανακι.. κανει ΚΑΙ για το ΧΩΜΑ, απλα το ανεφερα γιατι η τιμη του σε σχεση με αυτα που προσφερει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ειναι ακρως δελεαστικη... -Παντως θα δωσω τη συμβουλη που μου δωσανε σε αυτο εδω το site την ακολουθησα και τελικα ειναι αυτο που πρεπει να κανεις... Βρες 3-4 μηχανακια που γουσταρεις ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ τα... Θα καταλαβεις πολλα εστω και με μια δεκαλεπτη βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 Για το Versys ψήνομαι περισσότερο, έχω ξεσκονίσει το forum για το μοτερ αυτό, μένει να το καβαλήσω για να δω και αν βολεύει το ύψος, γιατί ξέρω ότι έχει ψηλή σέλα, και να κάτσω να δω αν κουμπώνω καλά. Ένα ακόμη που θα δοκιμάσω είναι το Bandit, γιατί μου αρέσει αρκετά. Σίγουρα θα δοκιμάσω το er6f. Πριν μάθω να οδηγώ ανέβηκα στην V-Strom του θείου μου και μου είπε ότι φαίνομαι σαν να σκαρφαλώνω πάνω της ! Αποτρεπτικό σχόλιο. Την έβγανα από το μυαλό μου! Πάντως μέχρι να τα βρω για να τα δοκιμάσω, θα ήθελα να συνεχίσετε να με προβληματίζετε με γνώμες, κι αν 'εχετε υπόψη καμμια ευκαιρία συγκεκριμένη, στείλτε pm.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2011 A, αυτή που ξέχασα να πω και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα, και πολύ όμορφη είναι η xj6 diversion...(?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2011 Εγώ πάντως θα προτείνω την Honda CBF 600 N. Προσωπική επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2011 Για το kawasaki Versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 Eίδατε? Τελικά αναθεωρώ τις απόψεις μου. Μιλώντας για την αγορά μηχανής με γνωστούς, μου γεννήθηκε η εξής απορία: Αφού είμαι ταξιδιάρης τύπος, γιατί να πρέπει να κολλάω όταν σε κάποιο ταξίδι ξαφνικά βρω χωματόδρομο? Τι θα κάνω? Έχω 6 χρόνια τώρα ένα Αudi A3.. Δε δίστασα ποτέ, όταν τελείωνε ο δρόμος, να μπω σε χώμα, πολλές φορές και σε πετρώδες έδαφος, επειδή για μενα το ταξίδι είναι πρόκληση και θέλω να βλέπω τι έχει πίσω από τη στροφή.. Όμως όποτε το έκανα, κάθε πέτρα που ανέβαινε το αυτ/το πονούσε η καρδιά μου. Έτσι αποφάσισα εκ νέου να πάρω ένα μηχανάκι με χρήση ας πούμε 70%ασφ, 30%χώμα!! μη βαράτε, πρώτη μηχανή θα είναι, ανάμεικτα τα συναισθήματα.. (υπόψιν ότι ανέβηκα σε diversion και er6f χτες, και μου φάνηκε πολύ επιθετική η στάση, δεν ήταν αυτό που θέλω) Με τα πολλά, έχω γνωστό που πουλάει μια transalp 05 υπερπροσεγμένη, 29000χλμ σε πολύ δελεαστική τιμή (3200). Δεν έκατσα πάνω όμως, αλλά σίγουρα θέλω πιο όρθια στάση από diversion. Η ερώτηση είναι τώρα η εξής: 68 κιλά, 1,75, ελάχιστη εμπειρία.... Θα μπορέσω? Αξίζει η αγορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2011 τα μηχανάκια all around street & on/off μεσαίας κατηγορίας περνούν όλα από το χωματόδρομο δεν θα κομπίάσουν να το ξέρεις αυτό Αυτά που κάνουν σοβαρό off είναι μόνο τα enduro και κάποια εξειδικευμένα on/off Για να μη μπερδέυσαι & μιας που σου αρέσει και εφόσον έχεις το χρήμα πήγαινε για versys Αιτιολογία: το versys θα σου μάθει ευκολότερα τον χώρο της μοτοσυκλέτας από το CBF λόγο βάρους και δικύλινδρου που για την περίπτωση σου είναι μεγάλο advantage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2011 καβα βερσις μακραν το ομορφοτερο μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DGe 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Έκλεισε: transalp 05' 19000 χλμ, την πήρα από γνωστό που χρειαζόταν χρήματα. 3000 Ε ντούκου... Τη μηχανή την ξέρω από την πρώτη ημέρα.. Ο ιδιοκτήτης οικογενειάρχης, την πήγαινε σα βασίλισσα. Την έκανα μια βόλτα, αν και άπειρος, δε μου φάνηκε δύσκολο.. Περίεργο όμως συναίσθημα να πουλάει κάποιος τη μηχανή που αγαπάει... - "Θα περνάς από το σπίτι καμια φορά να τη βλεπω, έ?" (μου λέει) - "Θα σου την αφήνω στο σπίτι για καμια βόλτα", του είπα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimkorinthos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Καλορίζικη φίλε μου και πάντα όρθιος. Και μην ξεχάσεις ΚΡΑΝΟΣ-ΜΠΟΥΦΑΝ-ΓΑΝΤΙΑ. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2011 Έκλεισε: transalp 05' 19000 χλμ, την πήρα από γνωστό που χρειαζόταν χρήματα. 3000 Ε ντούκου... Τη μηχανή την ξέρω από την πρώτη ημέρα.. Ο ιδιοκτήτης οικογενειάρχης, την πήγαινε σα βασίλισσα. Την έκανα μια βόλτα, αν και άπειρος, δε μου φάνηκε δύσκολο.. Περίεργο όμως συναίσθημα να πουλάει κάποιος τη μηχανή που αγαπάει... - "Θα περνάς από το σπίτι καμια φορά να τη βλεπω, έ?" (μου λέει) - "Θα σου την αφήνω στο σπίτι για καμια βόλτα", του είπα... Καλορίζικη, καλοτάξιδη!! Είναι πολύ σημαντικό που ξέρεις το μηχανάκι και τον ιδιοκτήτη. Για καθαρά τυπικούς λόγους: Άλλαξε λάδια και φίλτρο λαδιού και κάνε ένα φύσημα στο φίλτρο αέρα.Ρίξε μια ματιά σε τακάκια και την αλυσίδα (αν θέλει τέντωμα, γρασάρισμα).Έναν γενικό έλεγχο σε ρουλεμάν (ιδιαίτερα στον λαιμό και τροχούς)Δες στα λάστιχα την χρονολογία κατασκευής: ψάξε περιμετρικά (και στα δύο λάστιχα) την λέξη DOT που συνοδεύεται από 4 αριθμούς. Αν πχ λέει 2309 σημαίνει πως κατασκευάστηκε την 23η βδομάδα του 2009. Αν τα λάστιχα είναι πάνω από 2-2.5 ετών, τα αλλάζεις...χθες!! Λάδια και φίλτρα σε οποιοδήποτε συνεργείο. Τακάκια, ρουλεμάν, αλυσίδα, λάστιχα στον λαστιχά σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2011 το ER6 κι απο μενα... μηχανακι με λιγα λεφτα και πολλες δυνατοτητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2011 Καλορίζικο φίλε και δεν θα το μετανοιώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες