Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2006 έχουμε δοκιμάσει.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν ανεβαινε στα 200 με τίποτα.Ρε τι μάζεμα , τι από δω , τι από κει , τίποτα. 190+ και τέλος.Πάντος στην πόλη δεν το έχω δοκιμάσει να σας πω. <{POST_SNAPBACK}> το γκάζι δεν είναι το παν σ'αυτή τη κατηγορία. Άλλα πράγματα πληρώνεις Κωστή. Εγώ που το έκανα βόλτα 2-3 φορές κατέβηκα φτιαγμένος. Απόλυτο μηχάνημα οδήγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2006 Αυτη πως σου φαίνεται?Για βάλε τον εαυτό σου πάνω Κωστα............ http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/d/...00GT_WALL02.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2006 Είναι πανέμορφο!! Να πάτε για test ride, εάν δεν έχετε πάει ακόμα. Ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2006 Αυτη πως σου φαίνεται?Για βάλε τον εαυτό σου πάνω Κωστα............ http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/d/...00GT_WALL02.jpg <{POST_SNAPBACK}> Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η ΚΑΙ BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2006 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ 1150 ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΑ 10 ΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙ. ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΒΓΕΝΕ 80ΕΥΡΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ Η ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2006 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΤΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ 1150 ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΝΑ 10 ΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΡΥΘΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑΚΙ. ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΙΣ ΜΟΥ ΕΒΓΕΝΕ 80ΕΥΡΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΖΕ Η ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ. <{POST_SNAPBACK}> ...Μια χαρα τα λες ,και δεν θα διαφωνησω σε τιποτα!!! Αααααααααλλο BMW,και αλλο αντιπροσωπεια!!!!('Η λες ν'αρχισουμε να μιλαμε για αντιπροσωπους??? :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες