mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 Στις 5 Αυγουστου θα παμε με την κοπελα μου στη Φολεγανδρο για 6 μερες,αλλα θελω τη γνωμη σας στο θεμα Μηχανη ...Εχω ενα Μουλτιστραντα 1000 ξηροκαμπανο και σκεφτομουν να νοικιασω καποιο σκουτερ στο νησι για θεμα ευκολιας...Με τα πολλα ψαχνω μεσω ιντερνετ για σκουτερ στη Φολεγανδρο και παιρνω τηλ και το μονο που βρηκα ηταν σκουτερ 150αρι και μου το εδιναν 31 ευρω την ημερα !!!!Παν καλα !!!????!!!Το εισητηριο για τη δικια μου ειναι μονο 25 ευρω να την παω στο νησι,μαλλον ετσι λεω να κανω ...Τις γνωμες σας παιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Στις 5 Αυγουστου θα παμε με την κοπελα μου στη Φολεγανδρο για 6 μερες,αλλα θελω τη γνωμη σας στο θεμα Μηχανη ...Εχω ενα Μουλτιστραντα 1000 ξηροκαμπανο και σκεφτομουν να νοικιασω καποιο σκουτερ στο νησι για θεμα ευκολιας...Με τα πολλα ψαχνω μεσω ιντερνετ για σκουτερ στη Φολεγανδρο και παιρνω τηλ και το μονο που βρηκα ηταν σκουτερ 150αρι και μου το εδιναν 31 ευρω την ημερα !!!!Παν καλα !!!????!!!Το εισητηριο για τη δικια μου ειναι μονο 25 ευρω να την παω στο νησι,μαλλον ετσι λεω να κανω ...Τις γνωμες σας παιδια... πρωτα απο με το καλο να πατε. επειτα την λυση (κατα το ημιση) την εδωσες μονος σου.νοικιασε οπως σωστα ειπες ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!νοικιασε απο εδω με λιογτερα λεφτα.. το Δουκατι δεν λεει για εκει διοτι: -πολυ μικρο οδικο δυκτιο (12 χιλ απο ακρη σε ακρη) -χωμα κ πετρες στους δρομους για τις καλες/απομακρυσμενες παραλιες.το ΤΑ περυσι που πηγα το λυπηθηκα...κ δεν το κατεβασα... -η χωρα μεσα εχει σοκακια κ δεν υπαρχει λογος να πατας τους πεζους..χε,χε κατα τ'αλλα ειανι ενα υπεροχο κ γραφικο νησακι που θα το φχαριστηθειτε!!! πιες ρακομελα αβερτα κ παρε παστελια,εχουν παραδοση κ στα δυο! δες φωτο Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2011 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Φίλε TRANTEN να σου κάνω μια ερώτηση: Εγώ θα πάρω το 50αρι. Παίζει πολύ ανηφόρα που θα με δυσκολέψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Φίλε TRANTEN να σου κάνω μια ερώτηση: Εγώ θα πάρω το 50αρι. Παίζει πολύ ανηφόρα που θα με δυσκολέψει? στο κυριως ασφαλτινο οδικο δυκτιο δεν θα εχεις θεμα,υπαρχουν ανηφοριες αλλα μικρης κλισης. κ φορτωμενος να εισαι εαν το μοτορι σου δεν εχει κανενα προβλημα τοτε θ'ανεβεις παντου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλό καλοκαίρι! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση,να σαι καλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Spam: τα ίδια μου ζητάνε σχεδόν και για Χίο, ενώ το TDM το πηγαινοφέρνω με 50 ευρώ.... :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2011 Ωχ καταλαβα! Και ελεγα να νοικιασω κανενα ΧΤ στα κυθηρα που θα παω.. Αλλα αν εχει 30 το σκουτερ φαντασου το ΧΤ . Θα παω με το δικο μου και οτι γινει. Θα προσαρμοστουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες