galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 Καλησπερα παιδια! Οπως ευστοχα περιγραφει καποιος απο ενα φορουμ... "The stock mirrors on the Street (although extremely functional) are hideous as all get out! Does anyone have any good pics of aftermarket mirrors (like Rizoma, etc)? Why couldn't Triumph put some straight angle (bars)mirrors on this thing (like Rizoma does), instead of the multi-angle bar monstrosity that comes on them?" Εχει κανεις καμια προταση για after-market καθρεπτες?? Θελω να ειναι λειτουργικοι (φυσικα δεν περιμενω να ειναι οπως οι μαμα που ειναι σαν να τους εχουν παρει απο νταλικα!), γιατι ...τους χρησιμοποιω!. Να μην ειναι μονο για ομορφια γιατι αλλιως να τους βγαλω τελειως παρα να δινω λεφτα! Οι bar-end δεν μου αρεσουν καθολου (παροτι κανουν τη μηχανη να μοιαζει με ...ταυρι) και εχω διαβασει οτι δονουνται!! Εχω λοιπον εντοπισει κατι rizoma τους οποιους μπορω να παρω και σχετικα φτηνα απο το dikyklo που τα φερνει στην Ελλαδα, αλλα παλι καπου διαβασα οτι ειναι μονο για το θεαθειναι και δεν βλεπεις χριστο.. Οι circuit 743 συγκεκριμενα.. Εχει κανεις αποψη πανω στο θεμα?? Μετα τσεκαρα κατι lightech οι οποιοι ειναι σχετικα ακριβοι και δεν εχω ιδεα τι παιζει με δ'αυτους (πολυ κακο το site!!) Τελος λεω να παιξω σε μια "φτηνη" λυση ---> Εχει ψωνησει κανεις απο το εν λογω site? Ξερετε την ποιοτητα των προιοντων?? Ειναι λιγο dodgy το γεγονος οτι δεν χρεωνει Μεταφορικα!! Καμια αλλη ιδεα?? thanx για το χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) αυτούς που έχεις στο ink τους έχω και εγώ αλλα στο κατάμαυρο με ποιο σαγρέ επιφάνεια πισω απο τον καθρέπτη. πιστεψε με και εγώ για μια δυο μερες δεν εβλεπα πολλά πράγματα αλλα προσαρμόστηκε το ματι μου και έβλεπα ότι χρειαζόμουν να δω. απο κει και περα δεν σε ενοχλούν καθόλου. είναι πρακτικοί. απλα στο συγκεκριμένο μοντέλο που ειναι κόπια των tomok rizoma θα πρέπει οταν τους προσαρμόσεις την πρώτη φορά να βάλεις σε όλα τα σπειρώματα και κολλα σπειρωμάτων γιατί εχουν ο καθενας απο τρεις βίδες. επομένως ολο και καποια θα ξεβιδοθεί στον δρόμο απο τον αέρα. παντως οι συγκεκριμενοι ομορφαίνουν πολύ οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2011 από τον Athan 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) thanx φιλε μου πολυ κατατοπιστικος... Κανουν σχεδον το 1/3 των χρηματων σε σχεση με τους rizoma (βαζοντας και την εκπτωση που θα κανουν), και ελπιζω οτι βλεπεις τα ιδια... Και εγω για τους μαυρους παω εν το μεταξυ αν παρω αυτους... Μια ερωτηση μονο. Τους ψωνησες απο το http://www.rideitmoto.com/ ?Ειχες κανα προβλημα? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2011 από τον galaver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 τους ειχα παρει απο ebay απο μια αλλη εταιρεία cnc manufacturers. θα κοιτάξω να δω αν εχω σωσει το link. καπου στα 115€ μαζί με μεταφορικα μου ειχε παει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-MT-01-Black-CNC-Mirrors-MT-01-Logo-/110654349906?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item19c3836252 απο εδώ τους πηρα. σε 5-6 μερες ειχαν φτάσει σπιτι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!! Μαλλον σε αυτους θα κατληξω γιατι (τα περισσοτερα) reviews που διαβαζω λενε καλα λογια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 Καλησπερα παιδια! Οπως ευστοχα περιγραφει καποιος απο ενα φορουμ... "The stock mirrors on the Street (although extremely functional) are hideous as all get out! Does anyone have any good pics of aftermarket mirrors (like Rizoma, etc)? Why couldn't Triumph put some straight angle (bars)mirrors on this thing (like Rizoma does), instead of the multi-angle bar monstrosity that comes on them?" Εχει κανεις καμια προταση για after-market καθρεπτες?? Θελω να ειναι λειτουργικοι (φυσικα δεν περιμενω να ειναι οπως οι μαμα που ειναι σαν να τους εχουν παρει απο νταλικα!), γιατι ...τους χρησιμοποιω!. Να μην ειναι μονο για ομορφια γιατι αλλιως να τους βγαλω τελειως παρα να δινω λεφτα! Οι bar-end δεν μου αρεσουν καθολου (παροτι κανουν τη μηχανη να μοιαζει με ...ταυρι) και εχω διαβασει οτι δονουνται!! Εχω λοιπον εντοπισει κατι rizoma τους οποιους μπορω να παρω και σχετικα φτηνα απο το dikyklo που τα φερνει στην Ελλαδα, αλλα παλι καπου διαβασα οτι ειναι μονο για το θεαθειναι και δεν βλεπεις χριστο.. Οι circuit 743 συγκεκριμενα.. Εχει κανεις αποψη πανω στο θεμα?? Μετα τσεκαρα κατι lightech οι οποιοι ειναι σχετικα ακριβοι και δεν εχω ιδεα τι παιζει με δ'αυτους (πολυ κακο το site!!) Τελος λεω να παιξω σε μια "φτηνη" λυση ---> Εχει ψωνησει κανεις απο το εν λογω site? Ξερετε την ποιοτητα των προιοντων?? Ειναι λιγο dodgy το γεγονος οτι δεν χρεωνει Μεταφορικα!! Καμια αλλη ιδεα?? thanx για το χρονο τους εχει βαλει ενας φιλος μου και ειναι πολυ καλοι και μικροι και ομορφοι! αλλα τους πειρε απο ebay! ψαξε και εκει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
galaver 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια... Ψωνησα τα καθρεπτονια εκανα και την πρωτη βολτα σημερα με αυτα... και θα κανω μερικες παρατηρησεις αν υπαρξει αλλος επιδοξος αγοραστης... 1. Τα πηρα απο Χονκ Κονγκ.. μεσω e-bay.. Καπου 60-70 ευρω... Ηρθαν ΑΜΕΣΩΣ χωρις μεταφορικα!!! Αν ενδιαφερθει κανεις ας μου πει να του στειλω πληροφοριες! 2. Επαιξε προβλημα με τις βιδες... Στο μηχανακι μου (αλλα απ'οτι διαβασα και στο διαδυκτιο σε μερικα Ζ 750 στην αριστερα πλευρα δεν καθεται η βιδα καθοτι θελει 1 εκατοστο περιπου μικροτερη... Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα. (ειμαι και σε νησι για διακοπες). Τελικα πηγα σε ενα μηχανουργιο και φαλτσεταρε αυτη που ηδη ειχα και τελικα κουμπωσε τελεια... 3. Ειναι απομιμα ριζομα στεγνα... Αν αυτοι που πηρα ειναι τοσο ομορφοι δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι οι ριζομα... Αλλα αλο 60 ευρω και αλλο 280!!! Παντως ειναι ΑΠΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ!!! 4. Στην αρχη τους εβαλα παραληλα με τα γκριπ και ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΧΡΙΣΤΟ (μονο τον αγκωνα μου). Τελικα με μια μικρη γωνια βλεπω σωστα οτι χρειαζομαι. (Φυσικα οχι οσο με τους μαμα)! all-in-all Ευχαριστημενος... Μενει να δουμε αν θα κρατησουν με τις βιδες καθοτι δεν εκανα τη μοντα με την κολα που εκανε πιο πανω ο athan. PS. Θα βαλω καμια Φωτο αυριο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AYTOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Για ρίξτε και μια ματιά εδώ. http://www.wemoto.com/products/accessories Εγώ έμεινα ευχαριστημένος (και από την τιμή) Τώρα βέβαια δεν έχει τους φθηνούς αλλά ψάξτε το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες