Jump to content
Sign in to follow this  
Frenzy

Sym Jet 4 50cc

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιάαα!

Πριν ένα μήνα σχεδόν, πήρα το διπλωματάκι μου για 50cc (Είμαι 16) και αυτόν το καιρό ψάχνομαι για μηχανάκι, σκούτερ κυρίως.

Χθες βρήκα τυχαία ένα πολύ ωραίο (κατά την δική μου γνώμη) μηχανάκι.

Είναι το Sym Jet 4 50. Μου φαίνεται πολύ καλό, είναι τετράχρονο και η τιμή του λογική!

Αν το πάρω, θα τ πάρω σε μαύρο.

Σας παρακαλώ ρίξτε μια ματιά εδώ και πείτε μου τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στα 50cc τα τετράχρονα είναι πεθαμένα γιατί δεν ψάχνεις για δίχρονα?

Ξέρω πολλά τετράχρονα 50άρια (πχ του πατέρα μου) που εδώ και χρόνια δεν έχουν πάθει το παραμικρό και πηγαίνουν τέλεια. Οπότε δε με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό. Γνώμη σου βέβαια! :)

Τέσπα, εγώ ζήτησα την άποψη σας για το μηχανάκι, για το πως σας φαίνεται!

Αν γίνεται ας μου απαντήσει κάποιος με σαφήνεια!

Θέλω πολλές γνώμες.

Περιμένω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν σου λέει πεθαμένα εννοεί οτι πάνε υπερβολικά αργά και όχι ότι παρουσιάζουν προβλήματα.. Αν σε ενδιαφέρει πάντως να μην τρώς μούτζες ( :_boredom:) στην εκκίνηση στα φανάρια κοίτα για δίχρονο scooter.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιάαα!

Πριν ένα μήνα σχεδόν, πήρα το διπλωματάκι μου για 50cc (Είμαι 16) και αυτόν το καιρό ψάχνομαι για μηχανάκι, σκούτερ κυρίως.

Είναι το Sym Jet 4 50. Μου φαίνεται πολύ καλό, είναι τετράχρονο και η τιμή του λογική!

εμφανισιακα ειναι οντος ομορφο...

αλα 50cc 4χρονο...και scouter...

60 τελικες...πολυ σκατα εκιννησεις...και για 2καβαλο ουτε να το σκεφτεις!!!

τωρα το συγκεκριμενο δεν ξερω αν εμφανιζει προβληματα κτλπ...αλα sym ειναι...δεν λεω οτι η sym ειναι καμια yamaha...αλα ενας φιλος μου εχει ενα sym 200ari.

και δεν εχει βγαλει ουτε 1 προβλημα.και εχει 20k χιλιομετρα ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραιο ειναι χτυπατο και μην το σκεφτεσε αν σου αρεσει,εγω εχω οδηγησει το mio και μια χαρα πηγαινε(για 50κκ παντα).οσο για το διχρονο...για εμενα η χειροτερη επιλογη,αντι για 60 για παραδειγμα θα πηγαινει 80,θα καιει τα κερατα του,θα βρωμαει....γενικα αυτοι ειναι πιο παλιας εποχης κινητηρες και εχυον πολλα μειονεκτηματα στην καθημερινη χρηση

Τροποποιήθηκε από τον noname

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιάαα!

καλησπέρα φιλε Frenzy κοίτα τετράχρονο και 50 ΚΑΙ σκούτερ δεν νομίζω να πηγαίνει κοίτα τώρα είσαι ενθουσιασμένος και σου αρέσει αλλα σε λίγο καιρο αφού θα το έχεις πάρει θα το βαρεθείς γιατί δεν θα πηγαίνει βήμα πάρε ένα παπί 50ri τουλάχιστον άμα θες τετράχρονο εγώ έχω 100ri και το μηχανάκι το έχω 1 μηνα και θέλω μεγαλύτερο σκέψου το λιγάκι

άσε που δεν θα μπορείς να πάρεις και γκόμενα από πίσω,θα σε σμπροχνι στην ανηφόρα!! :frusty: :frusty: :frusty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βημα ειναι..με τελικη 60κμ εγω προσωπικα,αν το ειχα θα το ειχα βαρεθει στα πρωτα 10 λεπτα.ενα καλο διχρονο 50αρι και οχι σκουτερ μπορει να βγαλει τελικη και 100 χμ.τα γκαζια πληρονονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο 50αρι που βγαζει 100 οπως λες ειναι το gilera runner που με τα λεφτα που κανει παιρνεις 125 τετραχρονο!και για ποση ωρα μπορεις να πας 100 με το το διχρονο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μονο 50αρι που βγαζει 100 οπως λες ειναι το gilera runner που με τα λεφτα που κανει παιρνεις 125 τετραχρονο!και για ποση ωρα μπορεις να πας 100 με το το διχρονο?

φιλε πάρε ένα παπί να το ευχαριστηθείς εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 2.400 για ένα 50ρι !! και να μου τα δίνανε να το αγόραζα πάλι δεν θα το αγόραζα ούτε αυτό που θέλεις αξίζει τα λεφτά του πάρε ένα παπί που είναι οικονομικό από όλες τις πλευρές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλητερα να ψαχτεις περισσοτερο..100 βγαζει και το aprilia rs και το aprilia sx..υπαρχουν και τα αντοιστιχα derbi που ειναι πολυ καλα..καθος και αλλες λιγοτερο γνωστες εταιριες.υπαρχουν και καμια 20αρια μηχανακια 20ετοιας που ποιανουν τοσα..διχρονα ολα και πολλα ψιλοφτερα αλλα και λιγα street.με τερμα γκαζι πας ανετα και πανω απο μιση ωρα συνεχομενα.τουλαχιστον μπορεις και τα ποιανεις με το τετραχρονο ουτε στον υπνο σου δεν θα τα βλεπεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλητερα να ψαχτεις περισσοτερο..100 βγαζει και το aprilia rs και το aprilia sx..υπαρχουν και τα αντοιστιχα derbi που ειναι πολυ καλα..καθος και αλλες λιγοτερο γνωστες εταιριες.υπαρχουν και καμια 20αρια μηχανακια 20ετοιας που ποιανουν τοσα..διχρονα ολα και πολλα ψιλοφτερα αλλα και λιγα street.με τερμα γκαζι πας ανετα και πανω απο μιση ωρα συνεχομενα.τουλαχιστον μπορεις και τα ποιανεις με το τετραχρονο ουτε στον υπνο σου δεν θα τα βλεπεις.

αμα το αφησεις μιση ωρα τερμα θα το παρεις στο χερι το πιστονι....ναι καλα λες για τα απριλια,αλλα δεν ειναι σκοοτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nomizo pos einai kali epilogi ... poloi gnostoi m exoun 50aria tetraxrona kai malista sym kai einai euxaristimenoi... vevaia den einai san ta 100aria alla opos kai na to kaneis 50aria einai!! episis exo papi kai den nomizo oti einai kai polu voliko... to scooter einai polu pio voliko gia metakiniseis pou mporeis na kaneis me 50ari dld mesa stin poli kai ante ligo pio ekso!! auta .............. den ksero an sumfonite

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα