sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 για σας αγορασα αυτο το modem-router http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-R... γιατι εσπασα αυτο που μου ειχαν δωσει απο την οτε το θεμα ειναι πως κανω την εγκατασταση αλλα στο τελευταιο βημα μου λεει σφαλμα μηπως ξερετε τι συμβαινει? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anubis 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 για σας αγορασα αυτο το modem-router http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-R... γιατι εσπασα αυτο που μου ειχαν δωσει απο την οτε το θεμα ειναι πως κανω την εγκατασταση αλλα στο τελευταιο βημα μου λεει σφαλμα μηπως ξερετε τι συμβαινει? :/ Bad Request βγαζει στο σαιτ που δινεις.δεν εχεις αντιγραψει σωστα το λινκ.τι ακριβως σου γραφει στο σφαλμα και για ποιο ρουτερ μιλαμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2011 Πες μας πιο ειναι να σε βοηθησουμε κυριε μηχανοβιε:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 συντροχοι σας ευχαριστω αλλα βρηκα την λυση! επρεπε στο username να βαλω απο διπλα @otenet.gr thanks για το ενδιαφερον! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 τελικα αλλο ενα προβλημα μπηκε στον διαβα μου! το ρουτερ λειτουργει μια χαρα και μπαινει στο ιντερνετ στο iphone-ipad-htc magic και στον υπολογιστη του αδερφου μου στον δικο μου υπολογιστη στον οποιο εκανα και την εγκατασταση μου γραφει επικυρωση υπογραφης και δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ ενω σε αλλες συσκευες λειτουργει μια χαρα τι λετε να φταιει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 Win 7 εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 xp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 για δοκίμασε να βγάλεις τον κωδικό από το wireless να δεις αν μπαίνει μου μυρίζει wpa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2011 βρηκα την λυση εβγαλα το ονομα που ειχα βαλει για ssid και εβαλα αυτο που ειχε εξ αρχης και μου μπηκε... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες