Jump to content
galaver

Η μοδα με τα κοκκινα...!

Recommended Posts

Ειδα το βιντεακι του φιλου ( http://www.mybike.gr/topic/23345-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CF%8C%CE%BB-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1/ ) και πραγματικα μου ρθε αναγουλα μεσημεριατικα...

Εχω αρχισει να παρατηρω τελευταια ενα ρευμα οδηγων που περνανε κοκκινα φαναρια... Δεν ειναι τα φαναρια της γειτονιας μας που ξερουμε ολοι σαν την παλαμη μας, τα οποια κατα τις 2-3 πμ ειναι σαν να βγαινεις απο στενο με στοπ... Ειναι φαναρια στην καλλιροης στην βουλιαγμενης, οπου υπαρχουν οδηγοι που περνανε γκαζομενοι 1 και 2 δευτερολεπτα αφου εχει αναψει πρασινο...(της αλλης κατευθηνσης)

Πραγματικα δεν ξερω πως να αντιμετωπισω το θεμα. Καλα οταν ειμαι πρωτος σταματημενος αργω ΠΑΝΤΑ να ξεκινησω μεχρι να περασουν ολοι οι γρηγοροι ΚΑΘΕΤΑ τη Βουλιαγμενης... και ας κορναρουν οι απο πισω... Τους πατας καμια κορνα και σου κανουν και τη γωνστη χειρονομια με την παλαμη και τα δαχτυλα ορθια να κανουν στροφη 180 μοιρων ...σε φαση "τι θες"!!! Τωρα πια εχω αρχισει να κοβω αν ενα φαναρι εχει αναψει πρασινο μολις, μην πεταχτει κανενας τετοιος (πολυ εκνευριστικο αυτο το "ψιλοσταματημα"). Τελος το μεγαλο προβλημα ειναι οταν ειναι κιτρινο.. Περνας η οχι?? Χτες αποφασησα να σταματησω και ακουω εναν ανατριχιαστικο ηχο φρενων στα 10 μετρα πισω μου απο μια κοπελιτσα που το ειχε ηδη σανιδωσει για να φαει το φαναρι...

Δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι... ισως το παρατηρω τωρα που γυρησα στο δικυκλο... (με το αυτοκινητο δεν αισθανεσαι τοση ανασφαλια... ) αλλα πραγματικα τα φαναρια που περνανε με κοκκινο ειναι σιγουρα ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο αυτα στα οποια σταματανε..

Μην φαμε κανα πακετο σαν την κοπελιτσα...! και της ασφαλειες και τις αποζιμιωσεις ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ της εχω... απορω που βρισκει τη θεληση για ζωη...

Τροποποιήθηκε από τον galaver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τα πράγματα ειναι ετσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις.

μια απαντηση ειναι οτι εχουν γινει ολοι οι οδηγοί ανυπόμονοι και επειδή χάνουν πολύ χρόνο στον δρόμο με την κίνηση, σκέφτοντε πως μπορούν να γίνουν πιο έξυπνοι ρισκάροντας τα παντα, και τις ζωές των άλλων για να κερδίσουν τα δευτερόλεπτα ενός φαναριού.

συνήθως μέσα στον δρόμο το IQ των οδηγών τήνει να πέφτει κατακόρυφα.

ακόμα και σε μένα και σε σένα έχει συμβεί αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μόλις γύρισα σπίτι τρελαμένος από ένα αρχ_δι με Burgman 400. Είμαι πρώτος στο φανάρι,έρχεται από πίσω αέρα πατέρα με περνάει,συνεχίζει και λέω << πού θα σταματήσει ο μ@λ@κ@ς ? >>

Στέκεται ακριβώς στη μέση της διασταύρωσης, ενώ γύρω του περνάνε στρίβουν κλπ διάφορα αυτοκίνητα ( με κίνδυνο να τον κάνουν αλοιφή ) και μόλις βρήκε ευκαιρία τσούπ έστριψε αριστερά.

Και όλα αυτά χωρίς κράνος φυσικά.

Υ.Γ.

Άν τον κοπανούσε κανείς,πίστεψε με δεν θα τον λυπόμουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πηρες λιγο βαρια το θεμα ή ειναι ιδεα μου?

κοιτα ευτυχως ή δυστυχως αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του μοτοσυκλετισμου,εισαι ακαλυπτος απο παντου αλλα το ρισκο το ξερεις και το παιρνεις με το που πατησεις την μιζα,να βαλεις μυαλο σε ολους τους ασυνειδητους και κουλους οδηγους που κυκλοφορουν εκει εξω,αποκλειεται οσες φορες και να τσακωθεις,οποτε κανεις εσυ πισω σταματας ενα βημα πιο πισω απο τους γρηγορους που πεταγονται παντα πρωτοι στα φαναρια και την βγαζεις αλωβητος σε τυχον στραβη που θα τυχει.

γενικως παντα τους καλοκαιρινους μηνες που η πολη ψιλοαδειαζει και η ζεστη βαραει κοκκινα,υπαρχει μια εξαρση στην μαλακια,το χειμωνα θα ξαναστρωσει η κατασταση don`t worry :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα δε καταλαβαινω γιατι το ολο θεμα με την Ελλαδα και τα κοκκινα φαναρια. Μπορω να αναφερω τουλαχιστον 4-5 χωρες πιο ανεπτυγμενες απο εμας που γινεται το ιδιο και χειροτερα. Πχ Αιγυπτος, Λιβυη, Τουρκια, Aλγερια, Μαροκκο κλπ κλπ

Περαν πλακας ειμαστε στον πατο του βαρελιου, σε οτι αφορα την οδηγικη παιδεια. Προχτες, εφτανα σε ενα φαναρι για να στριψω αριστερα και να μπω σε δρομο τεραστιας κυκλοφοριας, οχι απλα κυκλοφοριας. Φτανω με καμια 50χλμ προς το φαναρι και το βλεπω πορτοκαλι. Φρεναρω αφου βλεπω οτι δε προλαβαινω να περασω και σταματαω. Φυσικα μετα μισο δευτερολεπτο, ακουω φρεναρισμα απο πισω, κοιταω καθρεφτη και αφου βλεπω οτι σταματαει ασφαλως χωρις να εχει πιθανοτητα να με κοπανησει, κουναω το κεφαλι. Ερχεται λοιπον η δεσποινις/κιουρια δε ξερω τι ηταν και μου λεει 'περνα χρυσε μου, πορτοκαλι ηταν το φαναρι'. Λεω και εγω 'αγαπητη κυρια, οπως πιθανοτατα διαβασατε στον ΚΟΚ, οταν βλεπουμε πορτοκαλι και ιδιως οταν ειμαστε πολυ μακρυα, φρεναρουμε, δε γκαζωνουμε, διαφωνειτε?' και αφου ετοιμαζω το καλαθι με τα γαμωσταυρα που θα κατεβασω μιας και περιμενα τη γνωστη απαντηση τυπου 'συ τι σαι ρε, τροχονομος που θα μας μαθεις τον ΚΟΚ', μου πεταει το 'ναι συγνωμη, εχεις δικιο, εκανα βλακεια'.

Λετε να εμαθε το μαθημα της και δε θα το ξανακανει? Μακαρι αλλα δε το πιστευω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου πεταει το 'ναι συγνωμη, εχεις δικιο, εκανα βλακεια'.

Λετε να εμαθε το μαθημα της και δε θα το ξανακανει? Μακαρι αλλα δε το πιστευω

υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα,σου ειπε και συγνωμη φαινομενο πολυ σπανιο για τα οδηγικα μας δεδομενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα πια εχω αρχισει να κοβω αν ενα φαναρι εχει αναψει πρασινο μολις, μην πεταχτει κανενας τετοιος (πολυ εκνευριστικο αυτο το "ψιλοσταματημα").

Πάντα αυτό!!! Εντάξει αφήνεις λίγο γκαζάκι τσεκάρεις να δεις αν έρχεται κανας γλήγορος και περνάς, δεν χρειάζεται να κόψεις και τρελά. Καλύτερος λίγος τέτοιος εκνευρισμός (για την ασφάλειά σου πρόκειται στο κάτω κάτω) παρά στενές επαφές τρίτου τύπου. Το ίδιο και σε στενάκια.

Τελος το μεγαλο προβλημα ειναι οταν ειναι κιτρινο.. Περνας η οχι??

Πάω πάντα πιο γρήγορα από την κίνηση για να αποφεύγω τέτοιες καταστάσεις. Και πάντα το νου σου στους καθρέφτες να ξέρεις τι γίνεται πίσω σου. Επίσης προσπάθησε να μην σταματάς στην μέση του δρόμου ή της λωρίδας σου αν είναι δυνατόν αλλά κάπου κοντά στις άκρες. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον midnek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και όλα αυτά χωρίς κράνος φυσικά.

Υ.Γ.

Άν τον κοπανούσε κανείς,πίστεψε με δεν θα τον λυπόμουν.

Και εγω το ιδιο,ειδικα τωρα που εχει και πολλες ζεστες το κρανος τους ειναι περιττο....:kaaaala: και οχι μονο αυτο ,εχουν μαζι τους και κοπελιτσες,παιδακια,3καβαλο......οτι ναναι...Αλλα δεν υπαρχει κρατος να τους μαζεψει της μηχανες οπως παλια οποιος δεν φορουσε κρανος.Ετσι μεσα σε μια εβδομαδα δεν υπηρχε κανενας που να μην φοραει κρανος ...τους ποναγε οταν της εβλεπαν επανω στον γερανο της αστυνομιας..

Τροποποιήθηκε από τον vagelisv

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως αυτο με τα κοκκινα φαναρια (χεχε) εχει αυξιθει απο την εποχη που ανεβηκε η τιμη της βενζινης.Αυτο σε συνδιασμο με τον αθλιο και αντιοικονιμικο προγραμματισμο των φαναριων που ειναι σχεδιασμενα να μπλοκαρουν την κινηση οσο το δυνατον ποιο πολυ ολοι περνανε αερα πατερα για να μη χρειστει να περιμενουν κ να πρεπει να ξαναξεκινησουν αρα να καψουν βενζινη..

Ε ειναι κ η αμορφωσια και τριτοκοσμικοτητα που υπαρχει γενικα .. εε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος δεν θελει φαναρια να παει με το ΜΕΤΡΟ και ας περπατησει λιγο, ακομα και αν εχει μηχανη... Αν δεν του αρεσει τιποτα απο ολα αυτα να παει να γαμηθει...

Εχουμε γεμισει "αναπηρους", sony και καλα πρεπει να ειναι σε καποιο οχημα κατα την μετακινηση τους...

Τροποποιήθηκε από τον sakis_mar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν απο μια εβδομαδα σε κεντρικο δρομο της Καλαματας και ενω πηγαιναμε με το παπι του κολλητου,μας παιρναει καγκουρας με μαλλι τερμα πανω και γυαλι καγκουρια με καθαρο κανει εντο στο φαναρι(ηταν κοκκινο) και μολις ακουμπαει ο πισω τροχος κατω φευγει(με κοκκινο) αριστερα με παντες..... :mB_faskelo:

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραβιασεις κοκκινου σηματοδοτη με την δικη μου ματια κανουν οι εξης(κυριως) με σειρα προτεραιοτητας:

1)ντελιβεραδες .Στην περιπτωση αυτη απλα δεν υπαρχει ο ΚΟΚ κατα την διαρκεια της εργασιας τους.

2)scotterαδες μεγαλων κυβικων (t-max, exciting 500 , burgman κλπ)παντα χωρις κρανος με γυαλι και παντοφλα.

3)παπουδες με 0 οδηγικη παιδεια , με χρεπια παπια η 50αρια scooter χωρις κρανος βεβαιως και αυτοι.

4)ποζεραδες χωρις κρανος και αυτοι με γυμνα(κατα προτιμηση Ζ1000 - TDM900)αυτοι κανουν και burn out οταν φευγουν.

Ολως περιεργως αυτοι με SS ειναι σωστοι αν και το κρανος ειναι συνηθως στον αγκωνα.

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραβιασεις κοκκινου σηματοδοτη με την δικη μου ματια κανουν οι εξης(κυριως) με σειρα προτεραιοτητας:

1)ντελιβεραδες .Στην περιπτωση αυτη απλα δεν υπαρχει ο ΚΟΚ κατα την διαρκεια της εργασιας τους.

2)scotterαδες μεγαλων κυβικων (t-max, exciting 500 , burgman κλπ)παντα χωρις κρανος με γυαλι και παντοφλα.

3)παπουδες με 0 οδηγικη παιδεια , με χρεπια παπια η 50αρια scooter χωρις κρανος βεβαιως και αυτοι.

4)ποζεραδες χωρις κρανος και αυτοι με γυμνα(κατα προτιμηση Ζ1000 - TDM900)αυτοι κανουν και burn out οταν φευγουν.

Ολως περιεργως αυτοι με SS ειναι σωστοι αν και το κρανος ειναι συνηθως στον αγκωνα.

δηλαδη αυτοι που εχουν fazer τα κανουν ολα σωστα θες να μας πεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη αυτοι που εχουν fazer τα κανουν ολα σωστα θες να μας πεις...

Οχι βεβαια.Αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες? :pray:

Εσυ σε ποια κατηγορια βαζεις το εαυτο σου μεσα?

(μαλλον εχεις την μυγα πανω σου) :shit:

Τροποποιήθηκε από τον agnostos_xxx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H πιο σωστη σκεψη ειναι του ''Φασαρια''.

Καβαλας μοτο?Θα φας τον καθε μαλακα στην μαπα.

Και για να λεω του στραβου το δικιο καθε μερα πηγαινε-ελα στην δουλεια=52 χλμ,μονο μηχανακια βλεπω να κανουν μαλακιες με σημαιοφορους κατι ΧΤΧ,κατι μοταρντ στυλ κτλ.Οι κουτακηδες βοηθανε στην διυθηση,αλλα το θεμα ειναι κατι παρταλια που σου κανουν σινιαλο να παρεις τον πουλο στα δεξια για να περασουν αυτοι...........με μοτο φυσικα :rolleyes::kaaaala:

Γιουνανισταν κατασταση και στα φορουμ ολοι ειμαστε κυριλεδες............... :smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα