Jump to content
Ninjaki250r

Το ΠΗΡΑ !!!!

Recommended Posts

καποιοι ξερατε οτι θα παιρνα το sxv 5.5.Οταν ηρθε η ωρα να διαλεξω τα βαλα ολα κατω και ειδα τι με συμφερει.Καταλαβα οτι αν επαιρνα το sxv μετα απο λιγο καιρο θα :wallbash: . Εδωσα την ninja 250 kai 600e και πηρα το Er6n mod 2008 με 20000 κμ.Δεν καιει σχεδον τπτ και εχει καλο γκαζι.ειμαι πολυ ευχαριστημενος.οποιος ξερει πως ανεβαζω photos ασ μου πει να ανεβασω καμια!!! gg :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Mε γεια φιλε, καλοβολτο και καλοστριφτο! Καλη επιλογη δες και αυτο το φαναρι βεβαια :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε γεια φιλε, καλοβολτο και καλοστριφτο! Καλη επιλογη δες και αυτο το φαναρι βεβαια :whistling:

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ φαναρι σε φχαριστω φιλε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο,καλοταξιδο και παντα ορθιος.Πηρες μια μηχανη που αν εχεις ορεξη την κανεις οτι θες.Πολυ παιχνιδιαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο ρε παιχτη και να προσεχεις.

τις φωτο ανεβασε τες σε ενα σαιτ φωτογραφιων π.χ. εδω

και μετα κανε αντιγραφη απο το σαιτ που τις ανεβασες το direct link και ποσταρε το εδω ανοιγοντας το εικονιδιο που λεει ¨εισαγωγη εικονας¨

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κααλοριζικο, καλοταξιδο, αγρατζουνιστο και παντα ορθιοι :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο, καλες βολτες και παντα ορθιος...Το θυμαμαι το θεμα σου για το sxv και νομιζω οτι εκανες πολυ καλη επιλογη... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο συντροχε...!!! Να το προσεχεις για να σε προσεχει!!!

Τι χρωμα ειναι? Δωσε Φωτο στο λαο...Λεω να ανοιξω ενα θεματακι μονο για er6n,μαζευτηκαμε αρκετοι πλεον!!

αθηνα μενεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawa ειχες,Kawa πηρες,Kawa εχεις για dream bike.........μπραβο νεε μου,εισαι σε καλο δρομο. :closedeyes:

Καλοριζικο. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα γυρισα απο βολτα . πορτοκαλι ειναι το μωρο.με γραψανε πρωτη βολτα επειδη δεν προλαβα να βγαλω ασφαλεια.με γραψαν μετα απο 2 ωρες που την πηρα.λαθος μου που την οδηγησα εστω και 10 χιλιομετρα αλλα θα την σβησω νο προμπλεμ.κατα τα λλα Γ@μ@ει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα γυρισα απο βολτα . πορτοκαλι ειναι το μωρο.με γραψανε πρωτη βολτα επειδη δεν προλαβα να βγαλω ασφαλεια.με γραψαν μετα απο 2 ωρες που την πηρα.λαθος μου που την οδηγησα εστω και 10 χιλιομετρα αλλα θα την σβησω νο προμπλεμ.κατα τα λλα Γ@μ@ει.

haha τρελέ !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προλαβαν και σε σταματησαν??????? :surrender:

πορτοκαλι ειναι το μωρο

Δεν ειμαι πια μονος...πλεον υπαρχει και αλλος γνωστος διτροχος πορτοκαλης.... :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα