Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αγορασα προσφατα ενα καινουριο μηχανακι και ειχε και καποια δωρα μεταξυ των οποιων και ενα κρανος,αρα ως νεος αναβατης λεω δεν θα χρειαστω αλλο κρανος.Πριν παω ομως ειχα ριξει μια ματια στον σχετικο οδηγο που που εχουμε στο forum.Ελεγε οτι πρεπει να μην ειναι πολυ σφιχτο εκτος απ'τα μαξιλαρακια στο μαγουλα αλλα να εφαρμοζει καλα.Τελος παντον παω εκει περα μου δινουν ενα ΜΤ(αν εχετε ακουστα ,αν και δεν περιμενα κατι καλυτερο)το δοκιμαζω ολα οκ,τωρα που το ξανακοιταζω ομως εχει μπολικο κενο αναμεσα στο επιρινιο και στο προσοπο δηλαδη χψραει να μπει το χερι μου μεσα.Φταει το μεγεθος η κοψια του κρανους? -Ευχαριστω προκαταβολικα! Ξεχασα να σας πς οτι ενα πενινταρακι οδηγω αρα δεν θα εχω θεμα με μεγαλες ταχυτητες και τετοια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2011 από τον Van_219 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Πώ πω ρε φίλε, αυτό το 'ω' στον τίτλο με σκότωσε....... Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, καλό είναι να υπάρχει ένα κενό στο μουσούδι, εξαρτάται κιόλας από το κόψιμο του κράνους.......και το δικό μου έτσι είναι. Αφού λες πως στα υπόλοιπα σημεία είναι εντάξει, τότε ok. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Ναι μπορεί να εξαρτάται ΚΑΙ καθαρά από το κράνος εκτός από το να το πήρες λάθος νούμερο! Συνήθως τα κράνη που δίνουν με την αγορά νέας μηχανής και ειδικά μικρού κυβισμού είναι μάρκα με καψες! Πέρα από αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι η κυβισμός δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στην αγορά ΚΑΛΟΎ κράνους!Το ίδιο πέσιμο θα κάνεις και θα χτυπήσεις στο πεζοδρόμιο με 1000άρα και ένα καλό κράνος και με 30χλμ/ώρα και το ίδιο ακριβώς πέσιμο θα κάνεις με το 50άρι με ένα κακό κράνος με 30χλμ/ώρα!Όπως βλέπεις ίδιες ταχύτητες αλλά πιθανόν διαφορετικά αποτελέσματα ανάμεσα σε ένα "καλό" και σε ένα "κακό" κράνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Ναι μπορεί να εξαρτάται ΚΑΙ καθαρά από το κράνος εκτός από το να το πήρες λάθος νούμερο! Συνήθως τα κράνη που δίνουν με την αγορά νέας μηχανής και ειδικά μικρού κυβισμού είναι μάρκα με καψες! Πέρα από αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι η κυβισμός δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στην αγορά ΚΑΛΟΎ κράνους!Το ίδιο πέσιμο θα κάνεις και θα χτυπήσεις στο πεζοδρόμιο με 1000άρα και ένα καλό κράνος και με 30χλμ/ώρα και το ίδιο ακριβώς πέσιμο θα κάνεις με το 50άρι με ένα κακό κράνος με 30χλμ/ώρα!Όπως βλέπεις ίδιες ταχύτητες αλλά πιθανόν διαφορετικά αποτελέσματα ανάμεσα σε ένα "καλό" και σε ένα "κακό" κράνος! Καταλαβαινω απολυτα τι λες απλα το ανεφερα για θεματα αεροδυναμηκης αλλο να τρεχει με 30χαω και αλλο με 130χαω αν με εννοεις. Πώ πω ρε φίλε, αυτό το 'ω' στον τίτλο με σκότωσε....... Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, καλό είναι να υπάρχει ένα κενό στο μουσούδι, εξαρτάται κιόλας από το κόψιμο του κράνους.......και το δικό μου έτσι είναι. Αφού λες πως στα υπόλοιπα σημεία είναι εντάξει, τότε ok. Καλα ρε φηλαι αστο και'συ να παιρασυ ντουκου δεν εγεινε και τπτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsoulinos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Πιστευω οτι ειναι θεμα κρανους..Και στο δικο μου εχω μεγαλο κενο εκει αλλα εφαρμοζει τελεια στο κεφαλι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες