sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 για σας μπορειτε να μου δωσετε μερικες συμβουλες για το τι βουφαν ειναι καλο μεχρι 100-150 αν σας ειναι ευκολο να ειναι απο ελληνικο site οπως πχ το στελπετ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Καλό μπουφάν με τόσα χρήματα μόνο καλοκαιρινό φίλε μου θα βρεις και συνήθως όχι από ελληνικό κατάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 απλως δεν εχω παρει τιποτα απο εξω και εχω φοβους :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Κ κανα bering μπορει να βρεις με τοσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 καλο ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 κατι τετοιο εννοω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Καλό μπουφάν με τόσα χρήματα μόνο καλοκαιρινό φίλε μου θα βρεις και συνήθως όχι από ελληνικό κατάστημα. Εγώ πάντως είχα πάρει από την αποθήκη το dainese barcelona σε αυτά τα λεφτά. Απλά είχα δώσει και κάποια επιπλέον για προστασία πλάτης, αλλά φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τα bering. Όπως είπα όμως και στο άλλο thread που υπάρχει, για καλοκαίρι δεν παλεύεται ακόμα και χωρίς την επένδυση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 τι διαφορα εχει το κανονικο απο το καλοκαιρινο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 απλως δεν εχω παρει τιποτα απο εξω και εχω φοβους :/ Να σου φύγουν άμεσα!!! Οι περισσότεροι εδώ μέσα κυρίως από έξω ψωνίζουμε. Θα πηγαίνεις στα ελληνικά, θα δοκιμάζεις μέγεθος και μάρκα και θα το αγοράζεις από έξω που είναι πραγματικοί επαγγελματίες! Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις! αλλά είναι ελάχιστες... και σίγουρα ελλάδα δεν θα βρεις τίποτα αξιόλογο με τέτοια τιμή! τι διαφορα εχει το κανονικο απο το καλοκαιρινο? Το καλοκαιρινό είναι διάτρητο για να μπαίνει από παντού ο αέρας και δεν φοριέται όταν έχει έστω και λίγη ψύχρα, ή το βράδυ γιατί είναι σα να φοράς κοντομάνικο από άποψη ζέστης. Το κανονικό έχει θερμική επένδυση και συνήθως είναι και αδιάβροχο και μπορείς να το φοράς από φθινόπωρο έως άνοιξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 οκ ευχαριστω παρα πολυ παιδια :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 Εγώ πάντως πριν 1 εβδομάδα πήρα αυτό: http://www.toofast.gr/showprod.php?id=276 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 http://www.automotoracing.com/men-motorcycle-clothing/jackets-men-motorcycle/rev-it-apollo-black-red-jacket.html 160 euro εγω μαλλον θα το τσιμπισω καθως χρειαζομαι ενα χειμερινο μπουφαν αφου το dainese που εχω ειναι τρια νουμερα μεγαλυτερο πλεον :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sobed 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) αδυνατησες? μπραβο φιλε μου! ωραιο το μπουφαν Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2011 από τον sobed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες