mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Γεια σας ρε τσακαλια.Για αλλη μια φορα θελω τη βοηθεια σας.Εχει ερθει ο καιρος για την αλλαγη των λαδιων στην εμπρος αναρτηση της μηχανη μου (Yamaha Fazer FZS 600 03') και ηθελα να σας ρωτησω τι ιξωδες πρεπει να παρω?Επισης το ιξωδες για την εμπρος αναρτηση ειναι το ιδιο σε ολες της μηχανες-παπακια?Ρωταω γιατι πρεπει να τα αλλαξω και στο παπι μου (suzuki fx 125),οποτε αν κανουν και για το fx διπλο το κερδος. Σας ευχαριστω προκαταβολικα ολους. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Θα βαλεις αυτο που λεει ο κατασκευαστης, εκτος αν νομιζεις ή νιωθεις οτι το μπροστινο δουλευει πολυ αποτομα (βυθισμα και επαναφορα) στα φρενα και στις ανωμαλιες. Σε τετοια περιπτωση θα δοκιμασεις αναλογως 2,5W εως 5W παραπανω (πχ αν παιρνει 5W πας σε 7,5 ή 10W). Αν σε ικανοποιει η λειτουργια της βαλε το ιδιο. Εγω παντως δε του ειχα αλλαξει ιξωδες, μια χαρα ηταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες