Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Λοιπόν... αποφάσισα!!! Θέλω MIA μηχανή... με τις αναρτήσεις του 990ΚΤΜ... και κινητήρα boxer 900cc (μου φτάνει τόσο) (μακάρι να τον έφτιαχναν) Κατανάλωση BWM F800GS ... Ηλεκτρικά MotoGp (ABS, traction control, antispin... ) Αξιοπιστία Mercedes... Και όλα αυτά σε ένα υπέροχο βαλιντσάκι... και τιμή μεταχειρισμένου scooter!!! ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Η μοτοσυκλέτα που θα ήθελες, το ξέρεις πως δεν υπάρχει. Triumph 800 XC θα έπαιρνα στη θέση σου. Είναι ο καλύτερος "συμβιβασμός". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Η μοτοσυκλέτα που θα ήθελες, το ξέρεις πως δεν υπάρχει. Triumph 800 XC θα έπαιρνα στη θέση σου. Είναι ο καλύτερος "συμβιβασμός". Υπολογίσιμο... όταν το πήρα για τεστ-ντραϊβ αμέσως με εντυπωσίασε η γραμμικότητα του κινητήρα, η άνεση στην σέλα, αλήτικη συμπεριφορά σου βγάζει αμέσως... με χάλασε ότι η οδηγική στάση που παραμπέπει σε πιο street touring φάση, ο κινητήρας που σχεδόν ακουμπούσα στον αστράγαλο και μου φάνηκε αμέσως ότι δεν είναι on-off (ενώ σίγουρα είναι...) αλλά αυτήν την ιδέα μου έδωσε... Μάλλον η βασιλική οδηγική στάση του DAKAR με έχει κακομάθει... Σε γενικές γραμμές όμως δεν με χάλασε καθόλου... Δεν ξέρω Thanks πάντως... Υ.Γ. ξέρω ότι δεν υπάρχει η μηχανή που περιγράφω... αλλά δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mackan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 XT1200Z SUPER TENERE http://www.yamaha-motor.gr/gr/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.aspx Mono 15 xhnes..... mauto pas kai afganistan : )~ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) XT1200Z SUPER TENERE http://www.yamaha-mo...per-tenere.aspx Mono 15 xhnes..... mauto pas kai afganistan : )~ ... με τριβάλιτσο, καρίνα, κάγκελα, τανκμπαγκ κτλ... ξέρεις πόσα βγαίνει??? Αξεσουαρ??? σήμα, ασφάλεια, κατανάλωση??? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2011 από τον Agra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 ξεχασες τον σωφερ και τον αραπη που κανει αερα στα αξεσουαρ. :2funny: black humor Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 ξεχασες τον σωφερ και τον αραπη που κανει αερα στα αξεσουαρ. :2funny: black humor ο σωφέρ σπρώχνει όταν μένεις από βενζίνη ή κουβαλάει τα "αξεσουαρ" ??? :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ελα Κωστη....πες αληθεια.... αφου θα κρατησεις το DAKAR τι μας πιλατευεις τοσο καιρο??? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Ελα Κωστη....πες αληθεια.... αφου θα κρατησεις το DAKAR τι μας πιλατευεις τοσο καιρο??? Μακάρι να παίζαν τα φράγκα να το κρατήσω... μαζί και το καινούργιο... το σκέφτηκα όμως!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2011 Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει το TRIUMPH 800 XC να μας πει καμιά γνώμη??? Πάει τόσο καλά στην ψηφοφορία που είναι κρίμα να μης μας λέει κανείς εντυπώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 -Τελικά θα το κρατήσω το Dakarάκι μου... ..και ότι λεφτά είχα μαζέψει για προκαταβολή καινούργιου.... θα πέσουν πάνω του!!! Thanks πάντως όλους για την βοήθεια... Υ.Γ. όταν τελειώσει θα ανεβάσω και καμμιά φώτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Ποιά βοήθεια ? για να να το κρατήσεις δεν το έβαλες στην αρχή στις επιλογές. Μαρέσει που λες αγορά τώρα κιόλας ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2011 Ποιά βοήθεια ? για να να το κρατήσεις δεν το έβαλες στην αρχή στις επιλογές. Μαρέσει που λες αγορά τώρα κιόλας ... Χεχε... όταν το έβαλα με είχαν πάρει τηλ. 5 υποψήφιοι αγοραστές για το DAKAR... λίγο η απόσταση λίγο η αφραγκία του κόσμου γενικά δεν πουλήθηκε... Το γουστάρω έτσι κι αλλιώς το DAKAR και είχα σκεφτεί να το κρατήσω ΜΑΖΙ με το καινούργιο... που εποχές για ανοίγματα "οικονομικά"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 -Τελικά θα το κρατήσω το Dakarάκι μου... ..και ότι λεφτά είχα μαζέψει για προκαταβολή καινούργιου.... θα πέσουν πάνω του!!! Thanks πάντως όλους για την βοήθεια... Υ.Γ. όταν τελειώσει θα ανεβάσω και καμμιά φώτο... Mαγος ειμαι ο φουστης???? 2 post πιο πανω Ελα Κωστη....πες αληθεια.... αφου θα κρατησεις το DAKAR τι μας πιλατευεις τοσο καιρο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 Ελα Κωστη....πες αληθεια.... αφου θα κρατησεις το DAKAR τι μας πιλατευεις τοσο καιρο??? Moνο εσύ το βρήκες πατάπιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2011 Το γουστάρω έτσι κι αλλιώς το DAKAR και είχα σκεφτεί να το κρατήσω ΜΑΖΙ με το καινούργιο... που εποχές για ανοίγματα "οικονομικά"... Εγω εδω πιστευω οτι παιχτηκε το θεμα.Στο γεγονος μη χρηματος για αγορα νεας...Διοτι επουδενι μην μας πεις οτι το Dakar σου,που καλο χρυσο και ομορφο,ειναι καλυτερο απο εστω και μια μοτοσυκλετα της ψηφοφοριας προς αγορα... Και καλα κανεις γιατι εαν δεν εισαι 1000% σιγουρος οτι περισσευουν για νεα μοτοσυκλετα,καλυτερα που κρατας αμυντικη σταση εν οψει της γ@μωκαταστασης της οικονομιας που ζουμε.Αστες αυτες τις υποψηφιες ως "θα δουμε"και καποια στιγμη αν δεις οτι σε παιρνει,γουσταρεις και δωστου για να πουμε "με γειες" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες