stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Δεν χανεις και τιποτα που δεν εχεις δοκιμασει το F800...αγευστο αχρωμο αοσμο και ακριβο!μακραν ανωτερο το Triumph απο ολες τις αποψεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν ο καθένας έχει μια άποψη για τα μηχανάκια που χεις αναφέρει. Θα σου πω κι εγω την δική μου,τι να μην πάρεις,gs1200.χωριά το ότι εμενα κόλλησε η μηχανη απο αστοχία υλικού στα 7740 χιλιόμετρα για ρίξε και μια ματια στα διάφορα forums να δεις που πανε τα λεφτά που δίνουμε στις καλές κατασκευές των Γερμανών,όσο για την ελληνική αντιπροσωπεια???αστο ασχολίαστο. Επίσης μάλλον του χρόνου θα παρουσιάσουν το Νεο gs με υδροψυκτο μοτέρ Πιστεύω ότι Δεν υπάρχουν άσπαστα μηχανάκια... σε όλες τις μάρκες... και επειδή διαβάζω που και που κανα φορουμ έχω πέσει σε πολύ κουφές βλάβες... δεν ξέρω... αν το έχεις τυχερό ή άτυχο μπορεί να σου κάτσει ότι και να καβαλάς!!! Τώρα που λες όμως για καινούργιο μοτέρ από τους Γερμανούς... βγαίνει καινούργιο Στρομ και δεν ξέρω τι άλλο είναι να βγεί γιατί έχει γενικά καιρό να βγει κάτι αξιόλογο ψάχνω για να καταλάβω αν είναι η σωστή στιγμή για αγορά...( στα on off μιλάω ) Ευχαριστώ πάντως ... ΑΑ... μιας και λέγαμε για βλάβες... έχω διαβάσει για τα 2 επικρατέστερα της δημοσκόπησης πάρα πολλά για βλάβες στα παρακάτω... ΚΤΜ 990... link BMW F800GS...link Οι περισσότεροι στο τέλος λεν ότι τελικά έφαγαν πατάτα αλλά κανείς δεν μετανιώνει για την αγορά του...!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον Agra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 KTM 990 ADV... :cheers: αν και ειμαι χοντακιας θα προτεινα το παραπανω για τους λογους που ζητας.την εχει ενας στη γειτονια μου 5 χρονια δεν του χει παθει τπτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stratos28 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ειναι αναγκη να του τα πουμε ολα??? :2funny: Για μενα λενε...... Μην τους ακους φιλαρακι το KTM ειναι και αδιαβροχο εγω το βουτηξα στο παταμι και την επομενη μερα δουλευε κανονικα adventure ΜΟΝΟ!!!!!!! :_rock-on: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον stratos28 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Για μενα λενε...... Μην τους ακους φιλαρακι το KTM ειναι και αδιαβροχο εγω το βουτηξα στο παταμι και την επομενη μερα δουλευε κανονικα adventure ΜΟΝΟ!!!!!!! :_rock-on: Κάτι τέτοιο??? :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 ουτε και εγω θα πω τι ψηφισα!!! παντως η προταση μου για την περιπτωση σου ειναι:1)africa 2)f800 οι λογοι, για την africa γιατι μπορεις να παρεις τρελο εργαλειο τζαμπα,που 3000-4000 χιλιαρικα, που 10000 για το f800 η 14500(εκδοση traveller το 990).ασε που ολοι εχουμε ονοιρευτει μια africa!ισως και αυτοι στην ktm. απο την αλλη για την f800 η αντιπροσωπεια δινει ιδιαιτερα χαμηλη καταναλωση 3,5-4l....μετραει θα ελεγα! οσον αφορα το 990,εχω κανει 22000 χιλιομετρα και δεν μου εχει βγαλει απολυτως τιποτα,καθε 15000 το μεγαλο σερβις καθε 7000 το μικρο,120€ το σημα,ασφαλεια δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ακριβως. το μηχανακι ομως πρεπει να το βαλεις χωμα ομως,θα παθεις πλακα! μετα απο χωμα ερχεται στα ισα του,νιωθει καλα βρε παιδι μου, το βλεπω! η σελα του ειναι κορυφαια,μπορεις να βρισκεσαι πανω ωρες ατελειωτες αλλα να μην καταλαβαινεις τιποτα(εχει ενα ειδικο υλικο που παιρνει το σχημα του κ.. σου!)ποιο ανετη απο bagster σε varadero και το λεω γιατι ειχα παλιοτερα. μπορεις να κανεις ανετα 300 χιλιομετρα με 1 γεμισμα και χωρις να αναψει ρεζερβα 19,5l και αλλα 30-40 με ρεζερβα.και με ταχυτητες 110-120 εθνικη+μεγαλη ζελατινα. αν το τρεξεις....καταπινει!αναλογως 180-220. α! μην το ξεχασω,εχει απιστευτα abs με εχουν σωσει πολλες φορες,το οποιο απενεργοποιηται. Κατάλαβα τι ψήφισες νομίζω... Αυτό ακριβώς έψαχνα όταν άνοιξα το θέμα... Τέλεια περιγραφή για το πως και γιατί γουστάρεις το μοτορι σου. Διαφωτιστικό και μακάρι να χαίρονται όλοι την μηχανή τους όσο εσύ... Καλές βόλτες και thanks!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Κάτι τέτοιο??? :0 Οχι κατι χειροτερο .... ...γεια σου Στρατο με τα ωραια σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Οχι κατι χειροτερο .... Τώρα κατάλαβα το--> "το βούτηξα στο ποτάμι και την επόμενη μέρα δούλευε κανονικά" Βέβαια πάνω απ' όλα ο εξοπλισμός!!! ->Τζιν με μικροΐνες με το μοναδικό χημικό στοιχείο (ΞουτΑπΕδωΝεΡαΚι)... παγκόσμια πατέντα!!! πιάσατε τίποτα ή τζάμπα η βουτιά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) 3 τσιπουρες 2 λιθρινια 5 γοπες 2 χρυσοψαρα κ μισο καροτσι αμμοχαλικο. Αλλα τη επομενη μερα το ktm κελαιδουσε edit: το πανταλονι ηταν λι κ το παπουτσι διζελ αν θες να ξερεις Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Αλλα τη επομενη μερα το ktm κελαιδουσε μηπως μπηκε κανα χελιδονοψαρο στο φιλτροκουτι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 μηπως μπηκε κανα χελιδονοψαρο στο φιλτροκουτι??? Το διάβασα εδώ και πέντε λεπτά... ακόμη γελάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Τον τίγρη, τον τίγρη, είναι το πιο καινούργιο μοντέλο από όλα αυτά, εννοείτε μακριάπο το τρανσαλπ, 1000 φορές καλήτερο το bmwάκι που έχεις...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Το διάβασα εδώ και πέντε λεπτά... ακόμη γελάω... Γελα γελα τωρα που μπορεις γιατι αμα παρεις την κολοκυθα ...εκει να δεις γελια που θα ριξουμε εμεις .... θα σε λιωσουμε στο ΚαΤεΜοδουλεμα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συζήτηση και παρατηρώ ότι κανένας δεν μιλάει για ένα θέμα που μετά από τόοοοσα χρόνια ασχολίας με τις μοτό, έχω καταλήξει ότι έχει μεγάλη σημασία: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Αφού λοιπόν κανένας δεν ασχολείται μ' αυτό, φτάνω στα εξης συμπεράσματα: 1) Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ από τότε που πούλησα το τελευταίο μηχανάκι που είχα πάρει "της κούτας"(ένα ΚΤΜ 620 πριν 12 χρόνια), που πλέον κανένα από τα μοντέλα που συζητούνται εδώ δεν χρειάζεται συντήρηση, ούτε χαλάει, ούτε παρουσιάζει φθορές όταν πηγαίνει στα "χώματα",κλπ,κλπ,... 2) Έπεσα σε συζήτηση "φραγκάτων"(αφού τα μηχανακια που παίζουν πλησιάζουν τις 15.ΟΟΟ), οπότε δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια τιποτένια πράγματα όπως η συντήρηση, τα σέρβις κλπ. Τελικά,σήμερα, λαμβάνεται υπόψη ο παράγοντας "κόστος συντήρησης" στην αγορά μιας μοτό ή όχι? Γιατί σίγουρα το κόστος αυτό είναι μεγάλο σε μια πχ BMW που πρέπει να την πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και δεν τολμάς να βάλεις χέρι μόνος σου για διάφορους λόγους. Ενώ ένα παλιότερης τεχνολογίας και πιό συμβατικό, καρμπυρατεράτο μηχανάκι, το κάνει καλά ακόμα και ένα παιδί... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2011 Καλά τα λες αλλλά, λίγο ανάποδα? :greece: :greece: :greece: size matters. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συζήτηση και παρατηρώ ότι κανένας δεν μιλάει για ένα θέμα που μετά από τόοοοσα χρόνια ασχολίας με τις μοτό, έχω καταλήξει ότι έχει μεγάλη σημασία: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Αφού λοιπόν κανένας δεν ασχολείται μ' αυτό, φτάνω στα εξης συμπεράσματα: 1) Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ από τότε που πούλησα το τελευταίο μηχανάκι που είχα πάρει "της κούτας"(ένα ΚΤΜ 620 πριν 12 χρόνια), που πλέον κανένα από τα μοντέλα που συζητούνται εδώ δεν χρειάζεται συντήρηση, ούτε χαλάει, ούτε παρουσιάζει φθορές όταν πηγαίνει στα "χώματα",κλπ,κλπ,... 2) Έπεσα σε συζήτηση "φραγκάτων"(αφού τα μηχανακια που παίζουν πλησιάζουν τις 15.ΟΟΟ), οπότε δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια τιποτένια πράγματα όπως η συντήρηση, τα σέρβις κλπ. Τελικά,σήμερα, λαμβάνεται υπόψη ο παράγοντας "κόστος συντήρησης" στην αγορά μιας μοτό ή όχι? Γιατί σίγουρα το κόστος αυτό είναι μεγάλο σε μια πχ BMW που πρέπει να την πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και δεν τολμάς να βάλεις χέρι μόνος σου για διάφορους λόγους. Ενώ ένα παλιότερης τεχνολογίας και πιό συμβατικό, καρμπυρατεράτο μηχανάκι, το κάνει καλά ακόμα και ένα παιδί... Για δωστε το τηλ του μαστορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για δωστε το τηλ του μαστορα! xrv650story Φοβερο... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 22 , 2011 από τον Agra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wihfue 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη συζήτηση και παρατηρώ ότι κανένας δεν μιλάει για ένα θέμα που μετά από τόοοοσα χρόνια ασχολίας με τις μοτό, έχω καταλήξει ότι έχει μεγάλη σημασία: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Αφού λοιπόν κανένας δεν ασχολείται μ' αυτό, φτάνω στα εξης συμπεράσματα: 1) Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ από τότε που πούλησα το τελευταίο μηχανάκι που είχα πάρει "της κούτας"(ένα ΚΤΜ 620 πριν 12 χρόνια), που πλέον κανένα από τα μοντέλα που συζητούνται εδώ δεν χρειάζεται συντήρηση, ούτε χαλάει, ούτε παρουσιάζει φθορές όταν πηγαίνει στα "χώματα",κλπ,κλπ,... 2) Έπεσα σε συζήτηση "φραγκάτων"(αφού τα μηχανακια που παίζουν πλησιάζουν τις 15.ΟΟΟ), οπότε δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια τιποτένια πράγματα όπως η συντήρηση, τα σέρβις κλπ. Τελικά,σήμερα, λαμβάνεται υπόψη ο παράγοντας "κόστος συντήρησης" στην αγορά μιας μοτό ή όχι? Γιατί σίγουρα το κόστος αυτό είναι μεγάλο σε μια πχ BMW που πρέπει να την πας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και δεν τολμάς να βάλεις χέρι μόνος σου για διάφορους λόγους. Ενώ ένα παλιότερης τεχνολογίας και πιό συμβατικό, καρμπυρατεράτο μηχανάκι, το κάνει καλά ακόμα και ένα παιδί... Από την άλλη βέβαια τα μηχανάκια που έχουν πλέον ψεκασμό καίνε πολύ λιγότερο από τα καρμπυρατεράτα, κάτι που μάλλον πρέπει να υπολογιστεί στο κόστος συντήρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Για δωστε το τηλ του μαστορα! :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ποιο είναι πιο σημαντικό... Συντήρηση ή Κατανάλωση...??? π.χ. -> κάτι που δεν σου βγάζει προβλήματα με χαμηλή κατανάλωση είναι το ιδανικό... αλλά πιο νομίζετε ότι είναι πιο σημαντικό για σας ??? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2011 από τον Agra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Ποιο είναι πιο σημαντικό... Συντήρηση ή Κατανάλωση...??? αλλά πιο νομίζετε ότι είναι πιο σημαντικό για σας ??? Ελα ντε;Δεν βλεπω να εχει κανεις θεμα με την καταναλωση.Συγκρινουμε On Off που το ενα εχει μεση καταναλωση 4.5lt πχ F800GS και το αλλο 8.5lt πχ 990αdv και δεν βλεπω να στεκεται κανεις εδω...Μακαρι να ειναι ολοι τοσο υπερανω αλλά προσωπικα το βλεπω σαν μεγαλο θεματακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agra 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 On Off που το ενα εχει μεση καταναλωση 4.5lt πχ F800GS και το αλλο 8.5lt πχ 990αdv και δεν βλεπω να στεκεται κανεις εδω... Μακαρι να ειναι ολοι τοσο υπερανω αλλά προσωπικα το βλεπω σαν μεγαλο θεματακι... Πόσο καλύτερο πρέπει να είναι ένα μοτόρι για να πληρώνεις διπλάσια σχεδόν ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες